- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ay samireeee isin mi yok allasen bosver yaHayir sahte face acip ordan yazacam
Benim eş saf ama nasil deyim safim herseyi de yaparim cinsindenFacebookta fake hesap falan yemiyorlar artık. Bi kere görüntülü arama var adam arar gerçek mi karşımdaki diye. Haa zaten fake hesapla gerçeği ayırt edemiyorsa saftır zaten.
Ben sevgili adayıma yaptıydım bir zamanlar. Ergen öğrencilerinden biri sandıydı.
Çünkü güven yikici şeyleri varO değil de canım sen bu adama neden guvenmiyorsun, bir şey mi yaptı. Çünkü hep böyle konuların ve yorumlarını görüyorum. Yanlış anlama gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
HahahaSamirenin yine canı sıkılmış sacmalardan secme bir konuyla karşımızda.
Söz sende samire.
Vallahi bazı kadınlar kafadan çatlakMaceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyor
. Katılıyorum sizeVallahi bazı kadınlar kafadan çatlak
Ben öyle düşünmüyorum arayan belasını bulur oda bulmuş ne gerek var aksiyonaOff cok kotu olmuş bu
Sen kocana hic pisman oldugun bisey oldu mu diye sor bakalimbenim eşim dönmez teee 10 yıl önce sevgiliyken denemiştim
adam iş hariç ahbaplarına bile pek dönmüyor
Zorla Ada'mın aklını karıştırmış Ada'm telefonda ona iltifat ettikçe odaya gelip diyemiyormuşta ben yazıyorum sebepsiz yere Ada'ma neler yapmış Ada'mda bakıyor evdeki her şeye kükrüyor telefondaki ayaklarını yerden kesiyor sonrada kocam aşağılık beni terk etti diye saçma sapan şikayet ediyor
Ayy bu ne kadar farklı bir durum olmuş.
Çok şaşırdım.
Yapmayalım yapanları uyaralım cici kızlarAmannn Allahım tövbeler olsunnnn
Ya ne bileyim gerci uc ay surdurmenin anlami yoktu bencedeBen öyle düşünmüyorum arayan belasını bulur oda bulmuş ne gerek var aksiyona
Niye öyle diyon ama kocan doner diyesonuçlarını kaldirabilecrk misiniz
eşiniz siz olduğunuzu öğrendiğini yapacakları ya da geri dönerse boşanacak misiniz bunları yapacak kaldıracak gücünüz imkaniniz var mı
sizi buradan tanıdığım kadarıyla yok o yüzden yapmayın
her erkek döner diye bir şey yok ama benim gördüğüm kadarıyla sizin kocanız döner
Yani bu demek eger fırsat bulursa her erkek aldatir demek mi oluyorButun erkekler doner... donmemis olanlarda zekidir anlamistir işletildigini donmemistir... cunku erkekler adranalin sever gizli sakli yasak isler illaki ilgilerini ceker... sizde zaten butun erkekler doner dusuncesindesiniz esinizde doner hic bos yere kendinizi sıkıntıya sokmayin ...
Niye öyle diyon ama kocan doner diye
Flört Zaman'ına geri dönmüş o mesajlarla bugün söylerim yarın söylerim demiş durmuş ya işte işine gelmiş demekki Ada'm romantizmi telefonda sununca bununda işine gelmiş iltifat bol yemek tuzsuz yada yağlı oldu diye bağıran Ada'm yok telin ucunda ayarlamak için bütün hoş görüsünü Sabrını feda etmiş kadın diyor 10 yıl felan sanırım öyle demişti bu duyguyu unutalı çok oldu şaka gibi birde diyor kocama aşık oldum ben önceden bu kadar sevmiyordumYa ne bileyim gerci uc ay surdurmenin anlami yoktu bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?