Kocayi işletme

Benim eş saf ama nasil deyim safim herseyi de yaparim cinsinden

mesaj diger kutusuna duser bekle dur gorcekmi yazcakmı azap gibi:)) denemeye gerek yok zaten belli tavırlarından hareketlerinden yapıyorsa yapcagı varsada anlarsın

Samirenin yine canı sıkılmış sacmalardan secme bir konuyla karşımızda.
Söz sende samire.

sonuçlarını kaldirabilecrk misiniz
eşiniz siz olduğunuzu öğrendiğini yapacakları ya da geri dönerse boşanacak misiniz bunları yapacak kaldıracak gücünüz imkaniniz var mı
sizi buradan tanıdığım kadarıyla yok o yüzden yapmayın
her erkek döner diye bir şey yok ama benim gördüğüm kadarıyla sizin kocanız döner

Vallahi bazı kadınlar kafadan çatlak

Ben yıllar evvel eşime yapıldığına tanık oldum, o zaman arkadaştık, kardeşi işletmiş onu, bana sonradan mesajları gösterip ne terbiyesiz abim var iki şamata yapıcaz s... sıvadı beni demişti. Mesaja cevaben her kimsen sülaleni ....... diye bir cevap yazmış. O yüzden denemem çok küfür ediyor öyle şeylere, bir de tabi anlarsa asla affetmez beni

Ben sevgiliyken yapmistim.lutfen yazmayin yazmisti. Ben guveniyordum ona ama yine denedim.ama bi arkafasim kocasina yapti ve bin pisman oldu.cunku kocasi baya bi iltifat etmisti bulusalim demisti sahte hesaptaki kiza.simdi hep siguk bakiyor kocasina.yani guvenmiyorsan bosanmayi dusunmuyosan bosver uzulursun

Ayy bu ne kadar farklı bir durum olmuş.
Çok şaşırdım.
Zorla Ada'mın aklını karıştırmış Ada'm telefonda ona iltifat ettikçe odaya gelip diyemiyormuşta ben yazıyorum sebepsiz yere Ada'ma neler yapmış Ada'mda bakıyor evdeki her şeye kükrüyor telefondaki ayaklarını yerden kesiyor sonrada kocam aşağılık beni terk etti diye saçma sapan şikayet ediyor

Niye öyle diyon ama kocan doner diye

Yani bu demek eger fırsat bulursa her erkek aldatir demek mi oluyor

Niye öyle diyon ama kocan doner diye

ben yanılıyor olabilirim
sadece sizin konularınizdan anladigim kadariyla kocanız ilgilenilmeyi seviyor gibi geldi o yüzden öyle dedim
belki de dönmez
kesin bilemeyiz benim içime öyle doğdu

Ya ne bileyim gerci uc ay surdurmenin anlami yoktu bencede
Flört Zaman'ına geri dönmüş o mesajlarla bugün söylerim yarın söylerim demiş durmuş ya işte işine gelmiş demekki Ada'm romantizmi telefonda sununca bununda işine gelmiş iltifat bol yemek tuzsuz yada yağlı oldu diye bağıran Ada'm yok telin ucunda ayarlamak için bütün hoş görüsünü Sabrını feda etmiş kadın diyor 10 yıl felan sanırım öyle demişti bu duyguyu unutalı çok oldu şaka gibi birde diyor kocama aşık oldum ben önceden bu kadar sevmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…