- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Çünkü güven yikici şeyleri var
Sen kocanı biliyorsan bunu sorun etmen hata güvenemiyorsan ve boşanabilirsen boşan yok boşanamıyorsan da düşünme bunlarıSlm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
Sen eşini sevmiyorsun demek ki ne yapsada güvenmeyeceksinAma diger türlü guvende olmayacak esime karşı
CesaretBen daha boyle 1 aylık sevgiliyken falan denemiştim genclik işte. Döndü tabi konustu. Sonradan ben oldugumu söyledim. Her erkek gibi biliyordum ben de seni işlettim dedi. Ben de evlendim işte sonra onla
Yapmayacagım dememis miydi ben kacırdım mı orayı yoksanaaptınn samire işlettin mi kocanı
hmm yok tatlım ben baya geriden geliyorumYapmayacagım dememis miydi ben kacırdım mı orayı yoksa
Slm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?