Kocayi işletme

Ben sosyal medyadan attım mesaj atladı kefal nisanliydik o zaman sonra verdim yüzüğü eline. Çok yalvardı affettim ama atlayacagini biliyordum bilerek yaptım bir kere terk ederim sonra bir daha cesaret edemez dedim

Çünkü güven yikici şeyleri var

Ne mesela, tamir etmeye çalışmadı mı. İyi biliyorum ki güven sorunu güven duyulmayani değil şüphe içinde yasayani mahveder. Konuyla ilgili de şunu söyleyeceğim zaten eşime guvenmiyorum cevap yazar diyorsun o zaman niye isletesin ki. Bence asıl mesele neden guvenmiyorsun , bunun tamiri var mı ve tamir için uğraşıyor mu eşin

Ergenlikte kalmadı mı bu başkasından mesaj atıp işletme işleri hala mı var

Gerek duymuyorum çünkü ne yapacağını gayet iyi biliyorum

Sen kocanı biliyorsan bunu sorun etmen hata güvenemiyorsan ve boşanabilirsen boşan yok boşanamıyorsan da düşünme bunları

Aman Allahim nasil bir zamanda yasiyoruz ayni hayati yatagi paylastigimiz adamlarada mi guvenimiz kalmadi. Arkadasim birak bazen bilmemek en iyisi kafan rahat olur. Ben oyleyim guveniyorum ama egerki arkamdan bisey yapiyorsada ben bilmedigim surece beni acitmiyor :) saka bi yana kendine oyalancak baska seyler bul hobi edin. Durduk yere basina dert acma simdi

Erkekler nişanlıyken yada yeni birlikteyken daha dikkatli oluyorlar ve denendiklerinin de bal gibi farkındalar bi adamın veya kadının aklında ve fıtratında aldatma varsa bunu gözünüzün önünde ve size hiç hissettirmeden de yapabiliyor yani eger boşanamayacaksan hiç yüz göz olmaya gerek yok bide bir söz vardı saklı olan hersey bir gün ortaya çıkmaya mahkumdur birinden duymuştum çok severim bu sözü

Kocanız size yapsa bunu hoş birşey mi?
Nasıl karşılarsınız?

gerçi erkekler uğraşmaz bu tarz işlerle ama neyse

her erkek dönmez, sen benimki döner ama dönerse boşanmam diyosan kurcalama yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…