Kocayi işletme

Ari kovanina niye comak sokuyosun zaten guvenmiyomissun da

Bunlar güzel şeyler eşler arasında heyacanı canlı tutmak için

Ben bunun ruh haline göre dönemlik değişeceğini düşünüyorum. Kimse 10 yıl önce yapmıştım dönmedi benimki dönmez demesin yani.

O yıllar aranmiyordu. Bu yıl aranıyor.
O dönem aşka toktu iliskisinde sorunlar yoktu ama bu yıl var. Bunların hepsi etkili.

Ben isletmedim bu konuda güvendiğim için. Ama güven sorunu yasasam hiç düşünmeden yoklarim. İşimi de bilerek yoklarim hani☺

hıc ole seylerle ugrasma canım . afedersın ama essegın aklına karpuz kabugu dusurme. ne gerek var kı? yapsan elıne ne gececek??yapmaz dersın bos anına denk gelır sacmalar yapar.. yapar dersın yapmaz bununla guven olçulmez cnm bence.. hem afedersın ama cok ergence bısey buu canını sıkacak bı sonuc cıkarsa ortaya e bosanmam da dıosun nıye durduk yere canını sıkacaksın kı. belkı esının egosunu yukselteceksın ve aklna bu ıslerı dusureceksın.. aman ha sakın

Tamam sizi dinliyorum sagolun

Çok işsiz kaldım ama böyle bir şey yapmadım @Maykay
Konu sahibi ,yapmadım yapmam karpuz kabuğunu aklına düşürmekten güven sorunu yaratmaktan başka bir halta yaramaz böyle şeyler

konuyla alakasız ama o nasıl bir profil fotoğrafı koptum

samire canım bir kursa falan yazıl, boş durmak iyi gelmiyor sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…