- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
- 323
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bunlar güzel şeyler eşler arasında heyacanı canlı tutmak içinben eşimle bazen sevgilicilik oynayalım diyorum ahaha kulağa komik geliyor ama bende eski günlerimizi özlüyorum mektuplarımızı döküp okuyoruz. ne biliyim eskisi gibi mesajlaşmalar vs işe gidip arıyo hayatım özledim diye bazen sıkıyo bu oyunu bırakalım diyorum
ha birde bi taktik vereyim arada eşinizle mesaj yoluyla +18 muhabbetler yapın biriniz salonda biriniz yatak odasında olsun değişik bir şey oluyo
DiyorsunBence dönmez samire için rahat olsun
O mu cekti yoksa ben miKocan ne çekti senden be.
Ben burdan adama devamlı üzülüyorum valla.
Hayır aldatıldığını bariz anlasan da sende boşanacak tip yok ne diye peşine düşüp duruyosun bu işlerin.
hıc ole seylerle ugrasma canım . afedersın ama essegın aklına karpuz kabugu dusurme. ne gerek var kı? yapsan elıne ne gececek??yapmaz dersın bos anına denk gelır sacmalar yapar.. yapar dersın yapmaz bununla guven olçulmez cnm bence.. hem afedersın ama cok ergence bısey buu canını sıkacak bı sonuc cıkarsa ortaya e bosanmam da dıosun nıye durduk yere canını sıkacaksın kı. belkı esının egosunu yukselteceksın ve aklna bu ıslerı dusureceksın.. aman ha sakınSlm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
Aynen surekli yap yap diyor icimdeki seytanBu bence şeytan vesvesesi cnmm hiiç bulaşmaya değmezzz
Uyma sen ona boşverrAynen surekli yap yap diyor icimdeki seytan
Tamam sizi dinliyorum sagolunhıc ole seylerle ugrasma canım . afedersın ama essegın aklına karpuz kabugu dusurme. ne gerek var kı? yapsan elıne ne gececek??yapmaz dersın bos anına denk gelır sacmalar yapar.. yapar dersın yapmaz bununla guven olçulmez cnm bence.. hem afedersın ama cok ergence bısey buu canını sıkacak bı sonuc cıkarsa ortaya e bosanmam da dıosun nıye durduk yere canını sıkacaksın kı. belkı esının egosunu yukselteceksın ve aklna bu ıslerı dusureceksın.. aman ha sakın
Tamam: )Uyma sen ona boşverr
ve canım sunu da solıım esın bunu senın yaptıgını anlarsa gozunde kotu bı ıamj cıersın totosunu da kaldırırsın..Tamam sizi dinliyorum sagolun
Çok işsiz kaldım ama böyle bir şey yapmadım @Maykay
Konu sahibi ,yapmadım yapmam karpuz kabuğunu aklına düşürmekten güven sorunu yaratmaktan başka bir halta yaramaz böyle şeyler
Ama neden erkekler dönüyor sahsen banada mesaj atan olunca ben aninda engelliyorumve canım sunu da solıım esın bunu senın yaptıgını anlarsa gozunde kotu bı ıamj cıersın totosunu da kaldırırsın..
Tamam kizim büyüsün biraz daha yazilacamkonuyla alakasız ama o nasıl bir profil fotoğrafı koptum
samire canım bir kursa falan yazıl, boş durmak iyi gelmiyor sana..
onların genelleme yapmak yanlıs belkı ama cnm fıtratında var bıraz .. ve daha rahatlar nedenseAma neden erkekler dönüyor sahsen banada mesaj atan olunca ben aninda engelliyorum
Tamam yapmayacağım zatenGüven testi diyorsun yani deneme ,büyük ihtimal sen zararlı çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?