Kocayi işletme

Ben böyle şeyler sadece filmlerde olur sanıyordum
Ama kadın haketmiş terkedilmeyi
Resmen adamı kandırmış
Madem eşin öyle cilveli konuşmalardan hoşlanıyo telde yalancı kişilikle neden yapmış ya yüzüne soyleseymiş ya

Ona kalırsa evde öküz telde bradd pitt

çocuğunuz var mı?biraz başka şeylere yönelseniz kurslara gitseniz hem kafanız dağılır hem size uğraş olur.ne zamana kadar böyle yaşayacaksınız hayatınızın merkezine eşinizi koymuşsunuz.aldatma twiterdan takip hep kafanızda kuruyorsunuz

Benim eşim telefonla hiç ilgilenmez hatta hayatım falanca seni aramıştı derim hep cevapsız aramalar

Ona kalırsa evde öküz telde bradd pitt

ben eşimle bazen sevgilicilik oynayalım diyorum ahaha kulağa komik geliyor ama bende eski günlerimizi özlüyorum mektuplarımızı döküp okuyoruz. ne biliyim eskisi gibi mesajlaşmalar vs işe gidip arıyo hayatım özledim diye bazen sıkıyo bu oyunu bırakalım diyorum

ha birde bi taktik vereyim arada eşinizle mesaj yoluyla +18 muhabbetler yapın biriniz salonda biriniz yatak odasında olsun değişik bir şey oluyo

Esimi hic denemeyi dusunmedim cunku bir gun kizin biri facebooktan esime yazmis. Eskiden tanisiyorlarmis ama sevgili falan degillermis. Kiz da herhalde bos kalmis. Neyse esim telefon etti bana canim facebookuma bi bakar misin mesaj gelmis ilgileniver dedi. Bi baktim kiz bildigin kur yapmis. Esim de pasi bana atinca ben de esimin agzindan kizi bi guzel payladim. Paylamak ne kelime resmen asagiladim. Cevap bile yazamadi. O yuzden bu tur bir durum oldugunda esimin topu bana atacagini bildigim icin deneme bile yapmadim.

Yalniz sunu unutma. Bu tur seyler ucuz numaralar. Oltaya gelse ne gelmese ne. Gelse bosayacak misin? Hayir... O zaman ne diye boyle seylerle ugrasip keyfini kaciriyorsun ki. Hep soyledim sana hatta bir cok kisi soyledi. Ya bosan ya kabullen kocan bu iste. Durup durup canini sikacak birseyler bulup durma. Bosanmiyorsan kapat gozunu bosver...

Yani sonunda olabilecek herşeyi kabul ediyorsan yap. Ama bence çocukça yani gerek yok böyle işlere bence.

Samire ne issizsin yahu hemde kendin diyosun cevap verse bile boşanmam diye ee daha ne bu ne gurursuzluktur ...

bu kadar boş vaktin varsa böyle saçma şeyler dusunecegine kişisel gelişim kitapları oku , ne bileyik kuran oku , cocuklarinin egitimiyle ilgilen faydali şeylerle harca bu boş zamanini

Ben o kadar üzülüyorum ki, boşanamayan kadınların kendini her erkek yapar, yapıyor, hepsi böyle zaten diye avutmalarına.
Sadece aldatma mevzusu için değil bu çoğu olumsuzlukta, aman canımmm hepsi böyle diyip avunmaya çalışmak çok üzücü geliyor bana.

Yani bu demek eger fırsat bulursa her erkek aldatir demek mi oluyor

Benim dusuncem kesinlikle boyle... illa gider bulusur fiziki olarak aldatirda demiyorum sohbet ederekte aldatir ... bi arkadas yazmis ... kadin kocasini denemek icin baska biri gibi konusmus adam konustugu insana asik olmus.. sadece konusarak bile neler oluyor ... erkegin asla hayir diyemeyecegi tek sey kendisine ilgisi olan bir kadin.... cok iyi biliyoruz ki bi selam vermeyle bu kadin bana asiliyo isaret veriyor dusuncesine kapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…