- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben böyle şeyler sadece filmlerde olur sanıyordumZorla Ada'mın aklını karıştırmış Ada'm telefonda ona iltifat ettikçe odaya gelip diyemiyormuşta ben yazıyorum sebepsiz yere Ada'ma neler yapmış Ada'mda bakıyor evdeki her şeye kükrüyor telefondaki ayaklarını yerden kesiyor sonrada kocam aşağılık beni terk etti diye saçma sapan şikayet ediyor
Ona kalırsa evde öküz telde bradd pittBen böyle şeyler sadece filmlerde olur sanıyordum
Ama kadın haketmiş terkedilmeyi
Resmen adamı kandırmış
Madem eşin öyle cilveli konuşmalardan hoşlanıyo telde yalancı kişilikle neden yapmış ya yüzüne soyleseymiş ya
üniversite tercihinde babasını dinlemesiSen kocana hic pisman oldugun bisey oldu mu diye sor bakalim
Maceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyor
Ona kalırsa evde öküz telde bradd pitt
Yani bu demek eger fırsat bulursa her erkek aldatir demek mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?