Kocayı parmağında oynatmak ???

Cnm ilk etabı bugün deniyorum şuan ikinci etap ne yazar mısın cnm

Klişedir ama hep işe yarar "Kaçan kovalanır" tüm taktikler bunun etrafında döner zaten.
Eşinizin size karşı sevgisi hala bitmediyse, biraz kaçmanız, o sevgiyi hatırlamasına yardımcı olur.
Bazı bazı erkekler rahatı görünce gevşiyor, kadın her şeye yettikçe "Nasıl olsa eşim yapıyor" deyip kendi eğlencelerine bakıyorlar. Kadın da kendi eğlencesine bakacak, kendini sevecek, kendine değer verdiğini erkeğin gözüne gözüne sokacak, o zaman tutuşuyorlar işte, işin özü bu. :)

Adam önemsemiyorsa ilgisi yoksa kaybetme korkusu yoksa taktikler boşa.
Ayrıca parmakta oynatmak ne abes bi ifade.

Cinsiyetçiliğe karşıyım.
İki tarafın da birbirini parmağında oynatması çok çirkin.

Edit: nasıl yapılır bilmiyorum.

Kocanızın içinde size karşı bir şeyler ölmüş Ayrıca parmakta oynatmak çok abes ilişkilerde.
Parmakta oynatmak olarak nitelendirildigi için o şekilde ifade ettim malesef kendimi en net oye ifade ederim diye düşündüm

Süper canım bunlara başlayacağım :)

o dedigin sey ilk gunden olacak bence sonradan olmuiyor

hani bi hikaye var ya at a sayyor adam bir iki uç diye :) onun gibi yani :)

Karsilikli saygi eksik evliliginizde.. sizin esinize duydugunuz saygiyi esiniz size duymuyor anladigim kadariyla butun sorun bu bunun icinde yapmaniz gereken ters psikoloji uygulamak onsuzda birseylerden keyif aldiginizi hissettirin bu sikayetinizi devamli dile getirmeyin yani esiniz kendi basina kendi cevresiyle daha cok zaman geciriyorsa sizde oyle olun kendi arkadasiniz kendi ailenizle mutlu keyifli zaman gecirdiginizi hissettirin ona eger sizi kaybetmekten korkuyorsa eminim ki bu durum onu rahatsiz edecektir.. birde kendinize guveniniz tam olmali her konuda.. sizinle zaman gecirmekten keyif almali buda sizin elinizde esiniz neyden hoslaniyor ne gibi seyler seviyor sizden ne bekliyor yada neyinizden sikayetci bunlari siz daha iyi bilirsiniz ona gorede kendinizden fedakarlik edip bir sure bunun icin ugrasin derim ben bir yil ugrastim ama suan uc yillik evliyim dunyanin en mutlu insaniyim esimden yana hic bir sorunum yok birlikte yapariz herseyi ve ben o mutluluguni benimle zaman gecirmekten aldigi keyifi her halinle hissediyorum..eger seviyorsaniz biraz çaba ve fedakarlik gerekiyor.

Kısasa kisasta hayır vardır derler, hatta hadis galiba ama emin değilim. Evlilikte de işe yarar belki. Bu konuyu favorilere ekliyim de, olur da birgün evlenirsem falan işime yarar belki

Oncelikle niyetim sizi kirmak degil cok objektif bir yorum yapacagim.

Ilk olarak esinizden sürekli "adam" diye bahsetmeniz cok garibime gitti .Esimi anlatirken eşim ,kocam yada adiyla bahsederim.Benim icin sadece adam degil çünkü.

Ikincisi ise kocayi elde oynatmak cok kotu bir tabir bence .Neden buyuleyip herseyinize itaat etmesini bekliyorsunuz ? O bir birey ve kendi seçimleri var.

Üçüncü olarak ise eğer onun ailesine karşılık olarak kotu davranmayi düşünüyorsanız zaten iyi davranmiyorsunuz ve de içten değilsiniz demektir.Esinizin ailesini hem esiniz için hemde akrabalik bagi icin sevmelisiniz.Esinizin ailenize iyi davranmasinin karşılığı olarak degil.

Dördüncüsü esiniz elbette hatali ona sözüm yok .Ben sizi icten bulmadim bunu hissediyor olabilir mi? İşlemek ,korkutmak, sindirerek dedigini yaptirmak cok kotu birsey degil mi ? Lütfen düşünün.

Adam karısına saygı duyup değer vermiyorsa kılını bile kıpırdatmaz. Bir de zamanında çok fazla yüz göz olunduysa kadın ne derse desin batabilir.Güçlü olmak ayağının yere basması önemli ama tek etken de değil,ne prof.lar var eşine dediğini yaptırmayı bırak şiddet gören. Başta temel sağlam olacak, eşitlik, her konuda ortak kararlar uygulanacak,bir tarafın sürekli üstün olma çabası patlak veriyor illaki,diyalog çok önemli.

Sevgi ve kaybetme korkusu varsa o kişi de ( kadın yada erkek farketmiyor) sevdiğine haliyle özenli davranıp incitmemeye çalışıyor.
Eşim beni bilerek kıracak hareketlerde bulunmaz ben de ona karşı öyleyim.
Evliliğimizde ağırlıklı olarak benim sözüm geçer. Bunda etken olan şey benim çoğu zaman daha mantıklı oluşum geliyor.Eşim tez canlıdır ve ani duygusal tepkiler verebiliyor doğal olarak hata yapmaya daha yatkın.Eşim bu huyunu bildiği ve benim öngörüme inandığı için onu ben frenlerim.

Sizin bence yapmanız gereken birinin eşi, birinin annesi birilerinin kızı,kardeşi vs vs olarak değil birey olmaya başlamanız. Çalışmıyorsanız işe girin,okuyun,hobiler edinşnhayatınızı eşinize endekslemeyin şayet size dair sevgisi varsa sizi eldeki kuş olarak görmekten vaz geçip tavırlarını düzeltecektir.

Şayet sevgi kalmadıysa hiç uğraşmayın hayatınıza yeniden yön verin.

okadar dogru ki bu eşimi üniversiteyi dışardan bitirmeye ikna edemiyorum hep bi bahane bulup okumama ve çalışmama engel oluyor ama çalışan biseyleri başaran kadınlara çok saygılı eşine olmadığı kadar ve çok takdir ediyor yani ayakları üstünde duran kadını ev hanımına göre daha saygı gosteriyolar biseyler başardıkları icin

bu doğru aslında, o hayatına bakıyrsa sen de bakacaksın kı o tutuşsun aa bana zaman ayırmıyor desın

Kocayi parmaginda oynatmak deyince pisirik kisiliksiz silik insan tipi geliyor aklima.esin seni sevmiyor belli deger vermiyor sevse boyle yapmazdi.kendimden ornrk veriyim ben oyle diretmem mesela soylerim olmaz der bende ustelemem ama bir saat sonra tamam der kiyamaz ysni.bende esime kiyamam.ne istersem alir almicam desede bir bskarim almis bile.tabi bunlar karsilikli bende onun istediklerini yaparim.sevgi saygi varsa evlilikde kimse kimseyi parmaginda oynatamaz...

Parmakta oynatma mantigina karsiyim, bastan bunu belirteyim. Simdi size kendi tecrubemi yazayim.
Evlilik oncesi direkten donen uzun sureli bir iliskim vardi. Adamdan her konuda daha iyi konumdaydim. Is, kariyer, guzellik, görgü, vs.. ve gerçekten cok da güçlü bir karakterdim ona hic eyvallahim yoktu aslında, ya da oyle sanmistim. Sonra dan diye terkedildim! Hem de cok sacmasapan en olmadik yerde bitti hersey. Cok etkilendim psikolog psikoterapist gitmedigim uzman kalmadi, ben nerede hata yaptim diye sorup duruyordum. Bir gun bir uzman dedi ki iliskilerde her zaman bir güçlü bir güçsüz taraf vardir. Evet işte bizim iliskimizde o gucsuz ben gucluydum dedim. Yaniliyorsun dedi. Iliskinin güçlü tarafi her zaman iliskiyi bitiren taraftir, ilişkiyi bitirme gücünü elinde tutan taraftir demisti.

Bir anda aydinlandim. Evet, iliskiye kim daha bagimliysa, karsi tarafa kim benligini unuturcasina baglanirsa o taraf zayif taraf olarak kaliyor ve terkedilmeye, aldatilmaya, acıların cocugu olmaya mahkum kalıyor. Bunun parayla egitimle falan ilgisi yok. Güç, gerektiginde gercekten vazgecebilen taraf olmakta.

Bunu idrak ettikten sonra esimle tanistim. Iliskide bir daha asla bu kadar güçsüz taraf olmayacagima soz vermiştim. Hala daha sözümü tutuyorum kendime. En güçlu taraf olmaya da calismiyorum cunku evlilik bir iktidar mucadelesi degil. Sadece hayatimdan herhangi bir sebeple cikacak olursa hayatimin bütünlüğünü bir kac gun icinde toparlayabilecegim kadar güçlü olmak istiyorum. Cok mutluyum esimle. Ama cok iyi bilir ki beni uzerse hayatimdan gider. Bunu sozel olarak soylemesem de su mesajin farkindadir; bir kere geliyoruz bu hayata, eger birbirimizi mutlu etmeyeceksek birbirimizin hayatini isgal etmeye hakkimiz yok. Prensiplerim vardir ve bu konuda netimdir. Gundelik iliskilerde olabildigine toleransliyimdir, ancak konu bazı hassas degerlere gelince asla taviz vermem. Asla blöf yapmam. Asla aglayip sizlamam, taktik yapmam. Bunlara gerek olmadan beni mutlu edecek birini elbette bulurum neden kendimi yorayim, beni seviyorsa bu kisi esim olur, benle mutlu olmaktan vazgecerse ben de onunla olmaktan vazgecebilirim.

Ve sonuc olarak, evet esim benim mutsuz olacagim bir seyi kasten ya da uyardigim halde bir kez olsun yapmadı. Daima zaten zor olan su hayati birbirimize kolaylastirmak icin yollar arariz. Benim kararlarima saygi duyar ve dusuncelerimi onemser. Bizim iliskimizin iki güçlü yani var bana göre, ayni sekilde esim icinde sonsuz secenekten sadece biriyim ben, ona hayati zorlastirirsam hayatinda yeri olmayacagimi bilirim.

herkes okumalı bu yorumu, çok beğendim.

Resmen ben tam da boyle davraniyorum
Gıcık oluyosam gıcık etmeliyim yoksa uyuyamam. Sonuc; inatçı dedigim dedik esim bi sekilde yola geliyor boyle. Benim en büyük silahım misilleme Hebehubele . Ama tabii ki seni umursamayan, uzmekten cekinmeyen, coktan gozden çıkarmış adama sokmez bunlar.

Guya bn kocami parmagimda oynatiyormuşum ama nasil oluyor bnde bilmiyorum millet ole diyor bn farkinda degilim

Nasıl yapılır bilmiyorum ama yapıyorum.
Herhalde karakter meselesi, bana bir yaparsa on katını göreceğinden emin olduğu için, genelde sızlansa da kavga etse de dediğimi mecburen yapar.
Ben de onunkini tabi ki...

Parmakta oynatmak hoş bir tabir olmamış. Karakter meselesi diye düşünüyorum. Zaten inatlaşarak da olanı da oldurmaz hale getirirsiniz. Düzgün ve sağlıklı bir iletişimle çözebilirsiniz anca sıkıntılarınızı.

Ortalama bi dusunme gucune sahip biri nasi bu sorulari soruyor anlamiyorum. Her adam farkli. Her kadin farkli. Her insan bir dunya. Her iliski baska. Nasil tek tip receteyle ayni sonucu alacaksiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…