- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Hebehubele
-
İlişki için bu sağlıklı bir düşünce değil.Onun gerçekten kararlarınin sonucundan korkmasini nasıl sağladığınz Allah için bir akıl?
İnatlasmadan bişeyler nasıl işleyip kaybetmek korkmasini sağlarım?
Ben kadinlarin erkekleri parmaginda oynattigina inanmiyorum. Bir erkek esine deger veriyorsa onu memnun etmeye calisir, pesinde dort doner. Bu da disaridan "kocasini parmaginda oynatiyor" diye algilanir. Halbuki zaten erkek oyle olmak istemistir. Ama esine saygisi sevgisi azsa ugrasmaz bile.
valla sopanı gostereceksın benım esım bırkaç ay once kızım yenı dogmustu o zaman ertesı gunde kızımın mevludu vardı tutturdu saat gece 22:00 ben dısarı cıkacagım (arkadasları var okey oynarlar her cumartesı sabıt bır mekanda o da bekarken gıderdı sonra sonra bıraktı kı bırlıktede gıttıgımız bır ortam ama bır gıttımı eve gelemsı en erken gece 01:00 i bulur) evde kv dede vardı ertesı gun mevlut var dıye bızde kalmıstı yaslıydı rahmetlı gıt gel zorlanıyordu o gun sabahtan torun sevmeye geldı dıye bende kal dedıydım......Günler sonra ayrı kalmaya karar verdim bi süre, derken sadece 4 gün . Bu süreç kendinden uzak kalmamı istemiyor, millet ne der diye mi ailesi sorar diye mi korkuyor bilemiyorum .
Geri döndüm eşimleyim. Adam çok garip her konuda benimle inatlaşıyor.
Önceden birlikte birşeyler yapardık en azından bir kaç haftada bir gezmeye giderdik . Birlikte eğlenir birlikte zaman geçirmekten keyif alırdık yada ben öyle sanıyordum.
Adamın hicbir şeyinı kısıtlayıp boğmak gibi bir huyum yoktur yanlış olduğunu düşünürüm hep. Ama tamamen herşey den elini eteğini çekti artık. Bekar hayatı Yasar gibi yaşıyor hayatını her istediği yere gidiyor istediğini yapıyor , Aileme gelmek istemiyor, ben onun çevresine karşı o kadar iyiyim ki ailesinin bana yaptıklarına karşılık,ama artık gitmeyi düşünmüyorum çevresine
Benimle zaman geçirmeyi sevmez istemez hale geldi. Şimdi hicbir şey istemiyorum istesemde yaptiramiyorum. Dediğim dedik olup kocalarına böyle herşeyi direnip yaptıran insanlara hayranlıkla bakıyorum iyice pskolojim bozuldu eşine istediklerini yaptirabilen Onun gerçekten kararlarınin sonucundan korkmasini nasıl sağladığınz Allah için bir akıl?
Not. Bu adamlar iyice kafayı yedirdi bize. İnanın bu konunun ironik bi şekilde komik ve dramatik olduğunn farkındayım ama eminim çoğumuz bundan muzdaribz
Guya bn kocami parmagimda oynatiyormuşum ama nasil oluyor bnde bilmiyorum millet ole diyor bn farkinda degilim
Ortalama bi dusunme gucune sahip biri nasi bu sorulari soruyor anlamiyorum. Her adam farkli. Her kadin farkli. Her insan bir dunya. Her iliski baska. Nasil tek tip receteyle ayni sonucu alacaksiniz acaba
Herşeyi güzellikle anlattığım laftan anlamayan bir eş var şu hayatımda her türlü çıkış yolunu denedim ama olmadı, neden bu hale geldin dediğimde kavga ediyoruz biz ve seni kaybetmekten korkuyorum bu saatten sonra sert olmaya karar verdim diyor bende buna anlam veremiyorumİlişki için bu sağlıklı bir düşünce değil.
Kanaviçe mi işliyorsunuz?Adamı salak yerine koymayın...
Sorunlarınızı çözmeye çalışın,konuşun, aile terapistine falan gidin.
Evi terketmedm konuştuk 3 aydır çok kötü şeyler yaşattı BNA mantığımı aklımı tamamen kaybettim . Kafa dinlemek istiyorum dedim zira aileme göndermez beni asla hep tartışma sonucunda zorla götürür surat aasar hepte burnumdan getirir 1 hafta tribini çekerim sanırım ben ona çok fazla fedakarlık yaptım kendimden çok ödün verdim bu yüzden bu kadar rahat davranıyor. Yoksa bahsettiği kaybetmekten korkma bu şekilde davranmaZEs nasil parmakta oynatilir bilmiyorum. Bence bu biraz erkegin kisiligiyle de ilgili.
Ama su bosanmayacagi halde evi terkedip sonra tipis tipis geri donmeyi anlamiyorum.
Bence bir kadin evi terkederse evlilik onun kafasinda bitmistir donusu olmamali.
3 yillik evliyim hic evi terkedip aileme gitmedim. Eger birgun gidersem ben degil celp kagidi doner o eve.
Boyle gidip gidip geri eve donmeler adamin burnunu surtmuyor bence hatta daha da lackalasmasini sagliyor iliskilerin.
Benden size tavsiye eger kocaniza kusup konusmayacaksaniz bunu evinizde yapin. Kusup babanizin evine gitmeyin. Esiniz bilsin bir kere giderseniz donusu olmayacagini.
çok enteresan bir ilişkiniz var sürekli inatlaşarak ve dediğim dedik olarak kesinlikle sürmüyor ilişkiler.. hele ki evlilik eşim benim fikirlerimi önemser değer verir karşılıklı konuşarak kararlar alırız dışardan bakıldığında sizinde kullandığınız o kaba tabiri yaparlar bize kocasını parmağında oynatıyor..!! işin aslı öyle bir durum kesinlikle yoktur, kimse kimseyi parmağında oynatamaz bir kere kimse buna izin vermez herkesin kendi aklı fikri beyni var ne demek parmağında oynatmak?? ne oynayan taraf olurum kendimi kullandırırım ne de parmağımda oynatırım olsa olsa sevgiden ve bağlılıktan karşılıklı değer vermekten ve kıyamamaktan kaynaklı ortak payda da buluşulur.. açıkcası yazdığınız anlattığınız gibi bir eşim olsa sen iyisimi hiç olma der yoluma bakardım.. hayat müşterekse kararlar ve zevkler de müşterek oluyor evlilikte.. aileme gelmek zorunda ve bende onun ailesine gitmek zorundayım sevmek başka saygı duymak başkadır.. size sevgisi varsa zaten sizi mahçup edecek davranışlar sergilemez aksine ailenizin yanında daha hassas davranır ailenizi sevmese bile saygı duyar ve gidip gelir sizin hatırınıza, en azından ben böyle gördüm..Onun gerçekten kararlarınin sonucundan korkmasini nasıl sağladığınz Allah için bir akıl?
Beni art niyetli algıladnz sanırım eşimi çok seviyorum söylediğiniz gibi her istediğini yapmaktan zevk alırım gerekirse istesin kahveye gider okey oynarım o kadar . Sevdiği istediği herşeyi yaparım güzel karşılarım mutlu olsun diye huzur veririm huzursuzluk çıkarmam. Ne derse tamam aşkım derim . Kendimden ziyade odur önceliğim. Özen gösteririm. Ama tek taraflı malesef herşey benden oldu onda benim çabam kadar karşılık gelmedi . Parmağında oynatmak mecaz olarak . Ama gerçekten benim düşüncelerime de isteklerime de saygi duymadı hiçbir zaman isteklerim uc noktalar değildir gezelim aşkım bi gününü bana ayır. Sinemaya gidelim mi hadi çıkıp biraz dolaşalım mi dan öteye gitmek maddi olarak hiçbir zaman zorlamam mesela ama neden neden bilmiyorum artık sevmediği kanısına varıyorum. Bir süre sonra yapacak birşey kalmadığında elimde sevgim kalacak olacaksın için çabalıyorum zaten sevgim var benim ina . Ama ilişkimiz bittikten sonra yine sadece Bnm sevgim kalacak .Hiçbir zaman parmağımda oynatmak gibi bir amacım olmadı. Çünkü o benim eşim canım kocam.neden parmağımda oynatayim. Ona çok değer veririm o da bana değer verir.her istediğimi yapar.istemem önemli onun için.ben asla bu durumu kullanmam.sevmedigi istemediği şeyleri yapmam.agzimdan sinemaya mi gitsek çıksa gidemiyorsak (iş den dolayı) bile sınamayı eve getirir.4 yıldır birlikteyiz hep böyleydi. Zaman bizi eskitmedi. Daha çok aşkımızı güçlendirdi. Bende ona karşı öyleyim ne istese yaparım. O da mantıklı isteklerde bulunur. Ona sürpriz yapmayı çok severim. Mesela istediği bir kazak ı almayı ya da eve geldiğinde güzel giyinip karşılamayı. Böyle. Hiçbir zaman sizin gibi parmağımda nasıl oynatırım diye düşünmedim. Düşünmem de.istedigim birşey yapmıyorsa mutlaka bir bildiği vardır derim.israr etmem asla.ama o mütalaa yapar.sizde aşk sevgi kalmamış bence.esiniz de.o yüzen çaba harcamıyor.
Eşiniz sizi sevmiyor o zaman anlattiginzidan bunu anlıyorum.Beni art niyetli algıladnz sanırım eşimi çok seviyorum söylediğiniz gibi her istediğini yapmaktan zevk alırım gerekirse istesin kahveye gider okey oynarım o kadar . Sevdiği istediği herşeyi yaparım güzel karşılarım mutlu olsun diye huzur veririm huzursuzluk çıkarmam. Ne derse tamam aşkım derim . Kendimden ziyade odur önceliğim. Özen gösteririm. Ama tek taraflı malesef herşey benden oldu onda benim çabam kadar karşılık gelmedi . Parmağında oynatmak mecaz olarak . Ama gerçekten benim düşüncelerime de isteklerime de saygi duymadı hiçbir zaman isteklerim uc noktalar değildir gezelim aşkım bi gününü bana ayır. Sinemaya gidelim mi hadi çıkıp biraz dolaşalım mi dan öteye gitmek maddi olarak hiçbir zaman zorlamam mesela ama neden neden bilmiyorum artık sevmediği kanısına varıyorum. Bir süre sonra yapacak birşey kalmadığında elimde sevgim kalacak olacaksın için çabalıyorum zaten sevgim var benim ina . Ama ilişkimiz bittikten sonra yine sadece Bnm sevgim kalacak .
Artık bu kanıya vardım. Kendi mesleğimde iş bulamadım. O yüzden başka alanlara yönelmeye karar verdimÇalışmaya başlayın..Tek çözüm bence..Siz de onun gibi davranın o yokmuş gibi.Sizin de onun dışında bir hayatınız oldugunu görürse, onsuz da rahatta oldugunuzu ve hayattan keyif aldıgınızı anlarsa korkmaya başlar diye tahmin ediyorum.
Hoş değişmese bile zaten siz de kendi ayaklarınız üzerinde durmuş olacaksınız.Ve ona maddi ve manevi anlamda ihtiyacınız kalmayacak .Bu bile iyi bence.
Ayrıca parmağımda oynatabildiğim bir koca istemezdim önce bu kafadan çıkın.
Bence sorun bu,asıl siz değil kocanız sizi parmağında oynatıyor baksanıza. Ona ne kadar ekmek o kadar köfte taktiğiyle yaklaşmayı deneyin. Ben de her istediğimi yapan biri varken açıkçası bi zamandan sonra fikirlerini önemsememeye başlarım. Yani kadın dediğin biraz dişli olmalı,pamuk olmamalı. Erkekler bundan anlamaz canım benim. Çok tanıdığımdan değil ama kendimi onların yerine koyduğumda da böyle düşünüyorum. Biraz zorluk çıkar her istediğini yapma ÖNCE KENDİNİ DÜŞÜN. Kendine değer ver ki o da sana değer versin.Sevdiği istediği herşeyi yaparım güzel karşılarım mutlu olsun diye huzur veririm huzursuzluk çıkarmam. Ne derse tamam aşkım derim . Kendimden ziyade odur önceliğim
Beni çok doğru anlamışsın öncelikle çok teşekkür ederim tamda bundan şikayetçyim nasıl bi yol izlemem gerektiğiydi sormak istediğim. Kendime değer vermemin zamanı geldiBence sorun bu,asıl siz değil kocanız sizi parmağında oynatıyor baksanıza. Ona ne kadar ekmek o kadar köfte taktiğiyle yaklaşmayı deneyin. Ben de her istediğimi yapan biri varken açıkçası bi zamandan sonra fikirlerini önemsememeye başlarım. Yani kadın dediğin biraz dişli olmalı,pamuk olmamalı. Erkekler bundan anlamaz canım benim. Çok tanıdığımdan değil ama kendimi onların yerine koyduğumda da böyle düşünüyorum. Biraz zorluk çıkar her istediğini yapma ÖNCE KENDİNİ DÜŞÜN. Kendine değer ver ki o da sana değer versin.
Günler sonra ayrı kalmaya karar verdim bi süre, derken sadece 4 gün . Bu süreç kendinden uzak kalmamı istemiyor, millet ne der diye mi ailesi sorar diye mi korkuyor bilemiyorum .
Geri döndüm eşimleyim. Adam çok garip her konuda benimle inatlaşıyor.
Önceden birlikte birşeyler yapardık en azından bir kaç haftada bir gezmeye giderdik . Birlikte eğlenir birlikte zaman geçirmekten keyif alırdık yada ben öyle sanıyordum.
Adamın hicbir şeyinı kısıtlayıp boğmak gibi bir huyum yoktur yanlış olduğunu düşünürüm hep. Ama tamamen herşey den elini eteğini çekti artık. Bekar hayatı Yasar gibi yaşıyor hayatını her istediği yere gidiyor istediğini yapıyor , Aileme gelmek istemiyor, ben onun çevresine karşı o kadar iyiyim ki ailesinin bana yaptıklarına karşılık,ama artık gitmeyi düşünmüyorum çevresine
Benimle zaman geçirmeyi sevmez istemez hale geldi. Şimdi hicbir şey istemiyorum istesemde yaptiramiyorum. Dediğim dedik olup kocalarına böyle herşeyi direnip yaptıran insanlara hayranlıkla bakıyorum iyice pskolojim bozuldu eşine istediklerini yaptirabilen Onun gerçekten kararlarınin sonucundan korkmasini nasıl sağladığınz Allah için bir akıl?
Not. Bu adamlar iyice kafayı yedirdi bize. İnanın bu konunun ironik bi şekilde komik ve dramatik olduğunn farkındayım ama eminim çoğumuz bundan muzdaribz
Eşimi terketmedim bu ara sadece bir kaç gün kafa dinlemeye gittim geldim karşılıklı konuştuk. Belki özleyince değişirsin dedim . Eşim aileme gitmeme izin vermez o yüzden 4 gün kalıp geri geldim . Eşimle aramızda çok güzel bir sevgi bağı vardi. Bana hep eşin senin etrafında pervane gibi dönüyor derlerdi . Ama öyle değildi. Ben ufak birşey bile fikrimi söylesem hemen inatlaşmaya başlıyor. Beni hep ilişkiden vazgeçebilecek biri olarak görüyor yani şu ki çalışmasam da beni kısıtlayamacagini biliyor. Benim herşeyi bilmem den bilgili olmamdan evde pısırık olmamamdan çok rahatsız. Her Emirlerine itaatkar olmam gerekiyor ona göre . Oysa ondan izinsiz yada habersiz dışarıya adım atmam ben Anadolu yakasındayim ailem Avrupa yakasında arkadaşlarım herkes Avrupa yakasında ben çok yalnızım bunu kendine silah olarak kullanıp pskolojimı bozdu . Dayanmıyor kafam artık çıkamaz hale geldim işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?