Kocayi test etmek?!

Acelya91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
41
7
36
35
Merhaba arkadaslar. Bu konumu (Beni aldatıyor mu?) yine güncelemek istiyorum ve fikrinize ihtiyacim var. Bu konunun üstüne kocamin eski sosyal medyada hesabini buldum, bu hesabi biliyorum cünkü kendim inaktif hale getirmistim. Bu olaylardan sonra orayada bakmak istedim ve hesabin arsivini indirdim. Kocam 20 30 kisiyi aramis, bundan yüzde 85 kiz gerisi erkek diyebiliriz ve üstelik bi kiza arkadas istegi yollamis. Bana diyor ki eski hesabim ve bu kisileri önceden isten ve okuldan taniyorum bende merak ettim simdi nasillar ne yapiyorlar aradim ve fark ettiysen sadece kizlara bakmadim diyor. Cildirdim dedim neden peki o kiza arkadaslik yolladin, sana ne elalemin kadinlarinin simdiki halinden falan, bana sacma sapan bahaneyle geliyo, yok vay efendim hatirlamiyorum da üstünden bi sene gecmis ne biliyim falan filan. Resmen keriz yerine koyuyor beni.

Bende simdi onu test etsem mi diye düsünüyorum. Salak kafam keske ona gitmeden fake hesap acip test etseydim birsey anlamazdi. Simdi sosyal medya dan fake hesapla ona yazarsam hemen anlar, cok uyanik. O yüzden bende düsündüm acaba kendime kontörlü kart alip buna whatsapp dan mi yazsam? yada baska nasil test edebilirim anlamadan fikirleriniz var mi? yoksa birak kalsin ugrasma mi dersiniz?

Bıktım ya adamların bu pişkinliğinden.Her gün benzer konular açılıyor.Korkuyorum evlenmeye birine sonsuz güven duymaya.Adam evlense bile cinsel açlıkla mı geçecek bir ömür,sadakatsizlikle nasıl yaşarım,ben yapsam kabul etmez bu nasıl bir iki yüzlülük?

Hep bunları soruyorum artık kendi kendime.Kendimi kandırıp evcilik ve aşk zırvalarıyla mı geçecek bir ömür? Gerçekten gerçek aşk yok mu,hep kendimizi mi kandıracağız?

Kusura bakmayın ben de doldum artık

Test edince ne olacak yani tam olarak? Ayrılacaksanız zaten güven duymuyorsanız test etseniz de etmeseniz de içiniz rahat etmeyecek. Ama ayrılmayacaksanız pişman edeyim filan diyorsanız hiç boşa o toplara girmeyin.

Hiç uğraşma derim zaten aratmış kızları geri dönüş olsa ilerletecekti belkide... 1 sene gecmiş unuttum falan demis ya o balık hafızası arattığı kızları nedense unutmamış senin şimdi tepkini koyman lazım illa fake hesap açıp mesajlaştiktan sonra tepki koyman gerekmiyor ki o sürecte ne kadar çok yıpratcaksın kendini yazık degil mi sana...şimdi burnundan getir sorgula, konuşma, pişman et ve bundan sonra sen de benim hesaplarımı iyi takip et de kendini yesin bitirsin belki empati kurabilir

Aynen öyle bende korkuyorum evlenmeye,evlenene kadar ilgili,romantik,sadık olup sonradan değişiveren eşlerle ilgili her gün konu açılıyor.Ben başka bir kadına dönüp baksa o kişiden anında tiksinirim.Galiba bu evlilik işi biraz gözü kapatmayla yürüyor ve o özellik bende yok

Test edince ne olacak yani tam olarak? Ayrılacaksanız zaten güven duymuyorsanız test etseniz de etmeseniz de içiniz rahat etmeyecek. Ama ayrılmayacaksanız pişman edeyim filan diyorsanız hiç boşa o toplara girmeyin.
Elimde kesin bi delil olmasini istiyorum. Eger o delile ulasabilirsem kapinin önüne koyacagim kendisini. Tamam kizlari aramis ve arkadaslik yollamis ama ben daha güclü deliler istiyorum ki onu rezil rusva edeyim, cok sinirliyim

Kesinliklee.Yahu yanımda olmasa bile bu durum artık okuduklarımdan,öğrendiklerimden öyle bir hale geldim ki kafamda kurup duruyorum.Kıskançlık değil bu yanlış anlıyorlar beni çoğu zaman.Ben kıskanmam.Sevgilim başka birinden etkilenmişse saniyesinde biter.Adamı darlıyorum bazen bu yüzden.Belki benimki de yanlış.Gerçekten çok zor ama.

ben tepkimi koyuyorum zaten, onunla konusmuyorum hic yokmus gibi davraniyorum. ama beni dahada deli ediyo, hakliymis gibi oda bana tavir yapiyo, yok onu bos yere sucluyormusum da ona güvenmiyor musumda bilmem ne. Kendini benim yerime koy diyorum bana utanmadan diyor ki ben kötü bisey yapmadim ki. allahim cildiricam ya

size o kadar cok hak veriyorum ki. ben kocama oysa güveniyordum. malesef onunda neler yaptigini görüyorum.erkeklerin beyinleri bacak arasindaymis bunu simdi cok iyi anladim.

Bir kez yalanını yakaladığın kişinin bin kez doğrusunu sorgularsın. Uğraşma .. sende güven kırılmış zaten bir kere.. sonucun sende çok bi şey değiştireceğini sanmıyorum
eger ki öyle yakalarsam aninda kapinin önünde bulur kendisini. ben kendimi boynuzlatacak kadar gurursuz degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…