- 24 Mart 2019
- 3.031
- 4.167
- 133
- 38
Ömür boyu unutmaz. Artık o yeteneği kazandı. Kuş uçmuş...1 ayda unutmaz
Doğru ancak canlı canlı bir kadın gelip ona asılırsa aklı başından gider yazışmayla olmaz artıkÖmür boyu unutmaz. Artık o yeteneği kazandı. Kuş uçmuş...
yani ne yaparsam yapayim anlar mi diyorsunuz?Ömür boyu unutmaz. Artık o yeteneği kazandı. Kuş uçmuş...
Bidaha güvenebilcek misiniz.. Sanki bitmiş artık..zaten o kisma gelmeden ben amacima ulasayim ondan sonra görür gününü. benim endisem anlar mi diye. ters tepmesinden korkuyorum.
sonuclara bagli, eger temiz cikarirsa kendini biraz tavir yaptiktan sonra eskisine dönerim (tabi gözüm üstünde olur ama SIK bogaz etmem kendisini) eger cikamazsa zaten is bitmis demektir. ihanet asla afedilemz bisey benim icin. düsüncesi bile midemi bulandirip kalbimi sizlatiyor.Bidaha güvenebilcek misiniz.. Sanki bitmiş artık..
Allah yardımcın olsun cnm. Çocugun uz var mısonuclara bagli, eger temiz cikarirsa kendini biraz tavir yaptiktan sonra eskisine dönerim (tabi gözüm üstünde olur ama SIK bogaz etmem kendisini) eger cikamazsa zaten is bitmis demektir. ihanet asla afedilemz bisey benim icin. düsüncesi bile midemi bulandirip kalbimi sizlatiyor.
tsk ederim. cok cikmazdayim ne yapacagimi sasirdim resmen. hayir cocugumuz yok, ama düsünüyoruz (daha dogrusu düsünüyordum) simdi bilemiyorum nasil hareket edecegimi. malesef baska alternatif de yok test etmeye (arkadaslarin yazdigi gibi) kadin haric ama böyle bi ise de kalkismak istemiyorum.Allah yardımcın olsun cnm. Çocugun uz var mı
yani malesef kendim imkanimi yok ettim onu test etmek icin. bu saatten sonra teste falan da düsmez sanirim. zaten amacim simdi yapmak degildi. bir iki ay sonra. ona güvendigimi unuttugumu gösterip öyle yapmak istemistim benden süphelenmesin diye ama sökmez herhaldeBunları yüzüne vurduktan sonra tetikte bekleyecektir eşiniz ve şu an evliyim,eşimi seviyorum,rahatsız etmeyin vb cümleler kuracaktır gözünüze girmek için.
Test etmeye pek gerek kalmamış gibi duruyorMerhaba arkadaslar. Bu konumu (Beni aldatıyor mu?) yine güncelemek istiyorum ve fikrinize ihtiyacim var. Bu konunun üstüne kocamin eski sosyal medyada hesabini buldum, bu hesabi biliyorum cünkü kendim inaktif hale getirmistim. Bu olaylardan sonra orayada bakmak istedim ve hesabin arsivini indirdim. Kocam 20 30 kisiyi aramis, bundan yüzde 85 kiz gerisi erkek diyebiliriz ve üstelik bi kiza arkadas istegi yollamis. Bana diyor ki eski hesabim ve bu kisileri önceden isten ve okuldan taniyorum bende merak ettim simdi nasillar ne yapiyorlar aradim ve fark ettiysen sadece kizlara bakmadim diyor. Cildirdim dedim neden peki o kiza arkadaslik yolladin, sana ne elalemin kadinlarinin simdiki halinden falan, bana sacma sapan bahaneyle geliyo, yok vay efendim hatirlamiyorum da üstünden bi sene gecmis ne biliyim falan filan. Resmen keriz yerine koyuyor beni.
Bende simdi onu test etsem mi diye düsünüyorum. Salak kafam keske ona gitmeden fake hesap acip test etseydim birsey anlamazdi. Simdi sosyal medya dan fake hesapla ona yazarsam hemen anlar, cok uyanik. O yüzden bende düsündüm acaba kendime kontörlü kart alip buna whatsapp dan mi yazsam? yada baska nasil test edebilirim anlamadan fikirleriniz var mi? yoksa birak kalsin ugrasma mi dersiniz?
Biraz zaman tanıyın ilişkinize, çocuk fikrini de bi süre erteleyin.. İnşallahh tekrarını yasamazsınız..tsk ederim. cok cikmazdayim ne yapacagimi sasirdim resmen. hayir cocugumuz yok, ama düsünüyoruz (daha dogrusu düsünüyordum) simdi bilemiyorum nasil hareket edecegimi. malesef baska alternatif de yok test etmeye (arkadaslarin yazdigi gibi) kadin haric ama böyle bi ise de kalkismak istemiyorum.
elimde daha güclü deliler olmasini istedigim icin test etmek istiyorum ama malesef bu düsünceden vazgecmek zorundayim herhalde bu saatten sonraTest etmeye pek gerek kalmamış gibi duruyor
Eşinize güveniniz yok anlaşılan hani bekar olsanız bile bu durum kabul edilemez test etmek nedir ya.Merhaba arkadaslar. Bu konumu (Beni aldatıyor mu?) yine güncelemek istiyorum ve fikrinize ihtiyacim var. Bu konunun üstüne kocamin eski sosyal medyada hesabini buldum, bu hesabi biliyorum cünkü kendim inaktif hale getirmistim. Bu olaylardan sonra orayada bakmak istedim ve hesabin arsivini indirdim. Kocam 20 30 kisiyi aramis, bundan yüzde 85 kiz gerisi erkek diyebiliriz ve üstelik bi kiza arkadas istegi yollamis. Bana diyor ki eski hesabim ve bu kisileri önceden isten ve okuldan taniyorum bende merak ettim simdi nasillar ne yapiyorlar aradim ve fark ettiysen sadece kizlara bakmadim diyor. Cildirdim dedim neden peki o kiza arkadaslik yolladin, sana ne elalemin kadinlarinin simdiki halinden falan, bana sacma sapan bahaneyle geliyo, yok vay efendim hatirlamiyorum da üstünden bi sene gecmis ne biliyim falan filan. Resmen keriz yerine koyuyor beni.
Bende simdi onu test etsem mi diye düsünüyorum. Salak kafam keske ona gitmeden fake hesap acip test etseydim birsey anlamazdi. Simdi sosyal medya dan fake hesapla ona yazarsam hemen anlar, cok uyanik. O yüzden bende düsündüm acaba kendime kontörlü kart alip buna whatsapp dan mi yazsam? yada baska nasil test edebilirim anlamadan fikirleriniz var mi? yoksa birak kalsin ugrasma mi dersiniz?
O sana cok güvendigi icin ici rahat erkek mantığı işte fiziki bir sey yok ben aldatmadım suçsuzum diye düşünüyor... ama biz kadnların beyni daha farklı çalışır biz bir eylemi gerçeklestirmese de teşebbüs etmesi durumunda kendimizi aldatılmış hissederiz duygularımız incinir o bunun bilincinde degil birçok erkek gibi.. başarabilirsen eğer hic birsey olmamış gibi davran bu konuyu unuttuğunu sansın sonra fake hesapla oyuna getrebilrsn ama buradan da eline hicbisi gecmeyecek kendini yıpratcaksın şuanki halinden çok daha kötü hissediceksin üzülmeni istemem zor bir durum...ben tepkimi koyuyorum zaten, onunla konusmuyorum hic yokmus gibi davraniyorum. ama beni dahada deli ediyo, hakliymis gibi oda bana tavir yapiyo, yok onu bos yere sucluyormusum da ona güvenmiyor musumda bilmem ne. Kendini benim yerime koy diyorum bana utanmadan diyor ki ben kötü bisey yapmadim ki. allahim cildiricam ya
Bu da tehlikeli değil mi ya oyuncu kadın adamı beğenip size kıyamadm eşiniz beni tuttu diyip adamla sevgili olur falanİmkansız değil, Para karşılığı bir tiyatro çevirecek bir sürü kadın var.
Aklıma yasak elmada ki Yıldız-Halit-Ender geldi.Onların durumu da böyleydiBu da tehlikeli değil mi ya oyuncu kadın adamı beğenip size kıyamadm eşiniz beni tuttu diyip adamla sevgili olur falan
Hahahha dizisini çekmisler bakAklıma yasak elmada ki Yıldız-Halit-Ender geldi.Onların durumu da böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?