Kocayi test etmek?!

Bidaha güvenebilcek misiniz.. Sanki bitmiş artık..
sonuclara bagli, eger temiz cikarirsa kendini biraz tavir yaptiktan sonra eskisine dönerim (tabi gözüm üstünde olur ama SIK bogaz etmem kendisini) eger cikamazsa zaten is bitmis demektir. ihanet asla afedilemz bisey benim icin. düsüncesi bile midemi bulandirip kalbimi sizlatiyor.

Allah yardımcın olsun cnm. Çocugun uz var mı

Allah yardımcın olsun cnm. Çocugun uz var mı
tsk ederim. cok cikmazdayim ne yapacagimi sasirdim resmen. hayir cocugumuz yok, ama düsünüyoruz (daha dogrusu düsünüyordum) simdi bilemiyorum nasil hareket edecegimi. malesef baska alternatif de yok test etmeye (arkadaslarin yazdigi gibi) kadin haric ama böyle bi ise de kalkismak istemiyorum.

Bunları yüzüne vurduktan sonra tetikte bekleyecektir eşiniz ve şu an evliyim,eşimi seviyorum,rahatsız etmeyin vb cümleler kuracaktır gözünüze girmek için.
yani malesef kendim imkanimi yok ettim onu test etmek icin. bu saatten sonra teste falan da düsmez sanirim. zaten amacim simdi yapmak degildi. bir iki ay sonra. ona güvendigimi unuttugumu gösterip öyle yapmak istemistim benden süphelenmesin diye ama sökmez herhalde

Test etmeye pek gerek kalmamış gibi duruyor

Biraz zaman tanıyın ilişkinize, çocuk fikrini de bi süre erteleyin.. İnşallahh tekrarını yasamazsınız..

Eşinize güveniniz yok anlaşılan hani bekar olsanız bile bu durum kabul edilemez test etmek nedir ya.

O sana cok güvendigi icin ici rahat erkek mantığı işte fiziki bir sey yok ben aldatmadım suçsuzum diye düşünüyor... ama biz kadnların beyni daha farklı çalışır biz bir eylemi gerçeklestirmese de teşebbüs etmesi durumunda kendimizi aldatılmış hissederiz duygularımız incinir o bunun bilincinde degil birçok erkek gibi.. başarabilirsen eğer hic birsey olmamış gibi davran bu konuyu unuttuğunu sansın sonra fake hesapla oyuna getrebilrsn ama buradan da eline hicbisi gecmeyecek kendini yıpratcaksın şuanki halinden çok daha kötü hissediceksin üzülmeni istemem zor bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…