Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yıllık Hayır çocuğum yokkaç yıllık evlisin çocuk var mı?
Bu söylediğim boşanma sebebi midir diye düşünüyorum. Kendimi kıymetsiz hissediyorum ve ne anlami var o zaman devam etmenin diyorum. Mutsuzum. Ben onun hizmetiçisi değilim ki. Ihtiyaclarini görüp köşeye çekiliyim. Neden yapiyim bunu. Dikkatini çekmeye çalışıyorum yani sadece baktığımda gördüğü halde odada önümden geçip gidiyor. aynada kendini inceliyor. Benim varlığım unutulmus gibi bu evde. Bir soru sordugumda cevap evetse eger insan hiç olmazsa hıhı der öyle degil mi. Evet demesini aciklama yapmasini benimle iletişim kurmasını da gectim. Hii gibi bi ses çıkartıyor anlamıyorum çoğu zaman evet mi Hayır mi dedigini. Evet mi dedin diyorum kafa sallıyor.Insanlar sonradan degismezler ne yazikki
Onunla konustiysan ona uzuldugunu ilgi bekledigini onu sevdigini siylediysen ama orali olmuyosa yapcak baska bisey yoktur surekli bunaltirsan iyice ters teper biseylero dayatip yapmak zorunda gibi hissettirirsen bogulur iyice kacacak delik arar kimse degismez bazen baslari sıkısır degismis gibi yaparlar sonra gercek benlikleri ortaya cikar ya oldugu gibi kabul etmeyi ogreneceksin yada yoluna onunla devam etmiceksin baska yolu yok bence bu insanin icinden gelen bisey herkes bir olmuyo
görücü usulü mü severek mi önceden görüşmeleriniz nasıldı bu durum ne zamandır böyleBir yıllık Hayır çocuğum yok
Severek uzun yıllar birlikteydik. Böyle değildi. Ayni evde sıkıldı mı diyorum bilmiyorum ki. Evlilik mutlu olmak için yapılmaz mı. Ben çok mutsuzum.görücü usulü mü severek mi önceden görüşmeleriniz nasıldı bu durum ne zamandır böyle
daha önceden böyle değilse bir yıl çok kısa bi süre sebebi başka bir şey olmalı. aile terapisi almaya ikna edin. muhakkak bi sebebi vardır önceden böyle olmadığına göreSeverek uzun yıllar birlikteydik. Böyle değildi. Ayni evde sıkıldı mı diyorum bilmiyorum ki. Evlilik mutlu olmak için yapılmaz mı. Ben çok mutsuzum.
Ben geçen gün aşık olmak sevilmek flört etmek gerekirse yeniden evlenmek istiyorum dedim adam o kadar işle meşkuldü ki bana ^işler bitsin söz tatile gitcez ^ dedi .. onunla planladığımi sandı oysa ölü dirilmez benim ondan beklentim yokSeverek uzun yıllar birlikteydik. Böyle değildi. Ayni evde sıkıldı mı diyorum bilmiyorum ki. Evlilik mutlu olmak için yapılmaz mı. Ben çok mutsuzum.
Adam mutsuz. Yapı olarak mutsuz karamsar. O kadar net görebiliyorum ki artık bunu. Psikologa gitmeyi kabul etmeyecegini biliyorum zira teklif ettim. Ailesinden gelen bir mutsuzluk var. Ailesinde herkesin surati asik babasi kendini zorla akıl hastanesini yatirtmaya çalışan birisi. Kiz kardeşi eşine kök sokturen birisi. Annesi desen iyi görünüp fesatlik yapan birisi. Hepsini yeni yeni görüyorum.daha önceden böyle değilse bir yıl çok kısa bi süre sebebi başka bir şey olmalı. aile terapisi almaya ikna edin. muhakkak bi sebebi vardır önceden böyle olmadığına göre
önceden de ailesi vardı ama bunu göz ardı etme. acaba şu an onlara yakın mı oturuyorsunuz işi ile mi bi problemi var muhakkak başka bi sebebi vardırAdam mutsuz. Yapı olarak mutsuz karamsar. O kadar net görebiliyorum ki artık bunu. Psikologa gitmeyi kabul etmeyecegini biliyorum zira teklif ettim. Ailesinden gelen bir mutsuzluk var. Ailesinde herkesin surati asik babasi kendini zorla akıl hastanesini yatirtmaya çalışan birisi. Kiz kardeşi eşine kök sokturen birisi. Annesi desen iyi görünüp fesatlik yapan birisi. Hepsini yeni yeni görüyorum.
sen çalışmıyor musun?Ben geçen gün aşık olmak sevilmek flört etmek gerekirse yeniden evlenmek istiyorum dedim adam o kadar işle meşkuldü ki bana ^işler bitsin söz tatile gitcez ^ dedi .. onunla planladığımi sandı oysa ölü dirilmez benim ondan beklentim yok
Ben de bazen düşünmüyor değilim. Yeniden aşık olmak... nasıl birşeydi ki aşk. Sevilmek ilgi gormek nasıl şeylerdi. Bu adama aşık olamam herhalde yeniden. Bu kadar haksızlıği nasil silip atarım. Halen burda bir çıkış yolu ariyorsam sebebi onun kibirli umursamaz halleri. Ben mutsuzum ve bütün vebali onun uzerine. Bir insan eşim dediği evlendiği hayallari olan genç bir kadına bunları nasıl layık görür bilmiyorum. Bazen soruyorum kendi kendime. Ya benimle de ilgilenilseydi sevildigimi hissetseydim benim de bi taraflarım kalkar miydi.Ben geçen gün aşık olmak sevilmek flört etmek gerekirse yeniden evlenmek istiyorum dedim adam o kadar işle meşkuldü ki bana ^işler bitsin söz tatile gitcez ^ dedi .. onunla planladığımi sandı oysa ölü dirilmez benim ondan beklentim yok