kocayı yola getirmenin yolları

geçenlerde saçımı kestirdim hiç beğenmedim dedi bende sen beğenesin diye kestirmedim benim böyle çok hoşuma gitti dedim dumur oldu 1 hafta acayip ilgilendi benimle bunlar malesef bu dilden anlıyor...

Dürüst davranmış adam ne güzel. Beğenmediği halde yalan mı söyleseydi?

Allah sizi ıslah etsin ne diyebilirim ki!!!
Bir kadın yani sizin hem cinsiniz yasadiklarini anlatip sizden medet umuyor siz de onun dertleri karşısında kahkalarla gülüp üstüne bir de bunu utanmadan söylüyorsunuz.
Benim ne sizi kandirmaya ne de insanların vakitlerini çalmaya niyetim yok. Eşimle cinsel konularda bir problemim var ki sırf sizin gibiler fake misin diye sormasin diye konu açamıyorum.
Sizin kahkalarla guldugunuz şey benim hayatım. Yazık ne diyebilirim ki!

İşine gelmeyen şeylere cevap vermiyorsun.Bir sürü tutarsızlık ve çelişkilerle kendi kendini komik durumlara düşürüyorsun sonra bana saydırıyorsun , o da güzel. Senin mesajların şu meşhur "kocam kokuyor" hikayesi gibi bi etki yaratıyor bende.
Yazık halinize , eşinizle ilgili cinsel sorununuzu öğrenemedik.Bu gece nasıl uyuyacak bu kadar insan :)
Sen en iyisi başka hesaptan yaz da , hikayen içinde kalmasın bari.

Dürüst davranmış adam ne güzel. Beğenmediği halde yalan mı söyleseydi?
yalan denmez ona nezaketten yakışmış ama şöyle olsaydı deseydi daha güzel bir tavır olmazmıydı doğruları hep söylesek keşke ama biz içimizde ne doğrular barındırıyoruz kırılmasınlar incinmesinler diye....siz hep dürüstsünüz galiba...

yalan denmez ona nezaketten yakışmış ama şöyle olsaydı deseydi daha güzel bir tavır olmazmıydı doğruları hep söylesek keşke ama biz içimizde ne doğrular barındırıyoruz kırılmasınlar incinmesinler diye....siz hep dürüstsünüz galiba...
Yok, bu konularda hiç dürüst olmayan bir kocam var, ben de ondan muzdaribim, o yüzden dank diye söyleyen kocalara imreniyorum ben de... Ne yaparsam yapayım hep çok güzel olmuş, mükemmel der abartır da abartır...Yaptığım yemek de mükemmeldir ona göre, saç rengim de, kesimi de...Bir kere de eleştir ki, bir dahaki sefere o yemeği daha güzel yapayım...Hayır, eleştirmez asla...Geri dönüşü olmayan şeyleri de, moral bozmaya gerek yok zaten düzelmeyecek mantığıyla eleştirmez, güzel olmuş der hep.

İşine gelmeyen şeylere cevap vermiyorsun.Bir sürü tutarsızlık ve çelişkilerle kendi kendini komik durumlara düşürüyorsun sonra bana saydırıyorsun , o da güzel. Senin mesajların şu meşhur "kocam kokuyor" hikayesi gibi bi etki yaratıyor bende.
Yazık halinize , eşinizle ilgili cinsel sorununuzu öğrenemedik.Bu gece nasıl uyuyacak bu kadar insan :)
Sen en iyisi başka hesaptan yaz da , hikayen içinde kalmasın bari.
Sizinle aynı cinsiyete sahip oldugum için utanıyorum. Ben derdimi paylastim. Ne sordunuz da cevap vermedim. Bahsettiginiz konuyu bilmiyorum ama burkac bildigim konu gibi mi yapsaydim. Esimden sikayet edip edip sonra siz yuklenince ama iyidir mi deseydim. Çelişkili ne soylemisim. Kime bu ofkeniz. Yazıklar olsun. Benim derdim var ve sirf gelip burda paylastigim için tepki görüyorum. Buranin kurallari böyle mi.

Erkekler düz mantıktır. Erkekler at gözlüğüdür. Kadınlar gibi dolanbaçlı şeyleri anlamazlar Yapılan imaları farketmezler. O yüzden al birgün karşına böyle böyle de sakin ve tatlı dille konuş. Sorular sor ona yönelik olsun.
İş yerinde bir sıkıntı mı var?
Bir hatam mı oldu?
kalbini mi kırdım bilmeden? gibi
zamanla olumlu yönde değişiklikler olacağından eminim. ama çok da büyük şeyler hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın
belki de karakteri böyledir.
size mükemmel evlilik masalları anlatanlara da inanmayın derim. Canınızı yakmak ve bak ben ne kadar mükemmel bir eşim imajı oluşturmaya çalışıyorlar.
Sizde eşinizin böyle kötü özelliklerini arkadaş ortamlarında anlatmayın. Art niyetli insanlar vardır bilemezsiniz. Dedikodunuzu yaparlar kendinizi savunamazsınız. Bir kadın her zaman eşinin yanında olmalı ve kötü huylarını açık etmemeli.
aile içinde olan aile içinde kalmalı

Sizinle aynı cinsiyete sahip oldugum için utanıyorum. Ben derdimi paylastim. Ne sordunuz da cevap vermedim. Bahsettiginiz konuyu bilmiyorum ama burkac bildigim konu gibi mi yapsaydim. Esimden sikayet edip edip sonra siz yuklenince ama iyidir mi deseydim. Çelişkili ne soylemisim. Kime bu ofkeniz. Yazıklar olsun. Benim derdim var ve sirf gelip burda paylastigim için tepki görüyorum. Buranin kurallari böyle mi.

Nasıl açtığın konuyu bilmiyorsun?Bu hesabı başka biri daha mı kullanıyor?Kendi açtığın konudan haberin yok.Ne kadar tuhafsınız.Tepki göstermen gereken yerlerde susup ezildiğin için burda bana saldırıyorsun.Benim seninle kişisel bi davam yok Tanımam etmem.
Öfke nerde gördün Allah aşkına?Ben burda gülüyorum diyorum sen öfke diyorsun.Peki neden gülüyorum bu kısmı anlayamadınız malesef.Çelişkilisin ve absürdlüklerin var.Tekme atan koca , değişti birden ve yerine tepkisiz , seni umursamayan biri mi geldi?Ben hiç böyle insanla muhattap olmadım walla.İşiniz zor.Yani bu kadar dengesiz bir adam yarın da size sarılır , belli mi olur yarın da eşim çok üstüme düşüyor diye konu açarsınız.
Madem o kadar mutsuzsunuz burda bana saldırmak yerine kendinizi mutlu eden yada edecek şeylerin peşinden gitseniz nasıl olur?

Önceki konularınızı yeni okudum da bu aile saçmasapan.Babası karısını ısırıyor,karısının hoşuna gidiyor.Oğlu anasını ısırıyor,anası gülüyor.O da yetmiyor karısını ısırıyor tekmeliyor.Güya seviyor.

Bunların arasından kendinizi kurtarın.Eşiniz size hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor.Yaptıklarının sevgiyle uzaktan yakından alakası yok.Ne sevgi,ne saygı ne şefkat hiçbiri yok.

Bu evliliğin elle tutulacak bir tarafı kalmamış.Neden bırakamıyorsunuz anlamadım? İşiniz olmadığından mı? Aileniz mi sahip çıkmıyor evliliğin devam etsin diye baskımı yapıyor?Sebep ne? Çocuğunuzda yok .Kendinizin hiç mi değeri yok?

9 seneninizi harcamışsınız hiç değilse geri kalan günlerinizi kurtarın.Bir an önce kendinize bir iş bulun sonra da bu adamdan boşanın.

Önceki konularınızı yeni okudum da bu aile saçmasapan.Babası karısını ısırıyor,karısının hoşuna gidiyor.Oğlu anasını ısırıyor,anası gülüyor.O da yetmiyor karısını ısırıyor tekmeliyor.Güya seviyor.

Bunların arasından kendinizi kurtarın.Eşiniz size hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor.Yaptıklarının sevgiyle uzaktan yakından alakası yok.Ne sevgi,ne saygı ne şefkat hiçbiri yok.

Bu evliliğin elle tutulacak bir tarafı kalmamış.Neden bırakamıyorsunuz anlamadım? İşiniz olmadığından mı? Aileniz mi sahip çıkmıyor evliliğin devam etsin diye baskımı yapıyor?Sebep ne? Çocuğunuzda yok .Kendinizin hiç mi değeri yok?

9 seneninizi harcamışsınız hiç değilse geri kalan günlerinizi kurtarın.Bir an önce kendinize bir iş bulun sonra da bu adamdan boşanın.
Sinava hazırlanıyorum su anda. Inşallah iyi bir isim olur. O kadar dusunceliyim ki. Bu soylediklerinizin hepsinin farkindayim. Beklemedeyim sanırım su an.
Esimin babasi kardeşimin düğünü daha bitmeden hadi gidelim artik dedi. Sok oldum nasil bir baktiysam köşeye gecil oturdular. Onlar isterlerse gitsinler ama esimle bana da diyorlar hadi gidelim diye. Tek araba gitmiştik. Nasıl bir suursuzluk. Daha o kadar çok örnek var ki.

canım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.
armut dibine düştü bizde.ve biliyor musun beni dövmedi ama kızlarımızı dövmüşlüğü var.ağlayınca köpürüyor.neresine gelmiş farketmiyor, vuruyor.ben araya giriyorum.sabah kahvaltı sonrası aman evden gitsin diye bekliyorum çünkü çocukların en küçük ağlamasına tahammülü yok.
akıl sağlığımdan olmak üzereyim.çocuk olunca işler daha bir sarpa sarıyor.evlilik bu olmamalı.adamın ampul değiştirmek, radyatörlerin havasını almak gibi basit erkek işlerinde bize gözü yok.evin hem erkeği hem kadınıyım.seneye iş hayatım da başlar inş. kızlar da anaokulunda stres atarlar.herşey olur da bu adamla nereye kadar yürür o meçhul...

Ve siz hala evlisiniz bu adamla
size de bravo o cocukların dayak yemesine izin veriyorsunuz müthiş annelik :KK9:

Back
X