canım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.
armut dibine düştü bizde.ve biliyor musun beni dövmedi ama kızlarımızı dövmüşlüğü var.ağlayınca köpürüyor.neresine gelmiş farketmiyor, vuruyor.ben araya giriyorum.sabah kahvaltı sonrası aman evden gitsin diye bekliyorum çünkü çocukların en küçük ağlamasına tahammülü yok.
akıl sağlığımdan olmak üzereyim.çocuk olunca işler daha bir sarpa sarıyor.evlilik bu olmamalı.adamın ampul değiştirmek, radyatörlerin havasını almak gibi basit erkek işlerinde bize gözü yok.evin hem erkeği hem kadınıyım.seneye iş hayatım da başlar inş. kızlar da anaokulunda stres atarlar.herşey olur da bu adamla nereye kadar yürür o meçhul...