- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
17 yasinda evlendm.o 24 yasinda.neye uzuldunuz
17 yasinda evlendm.o 24 yasinda.neye uzuldunuz
Bazen pisman oluyorum ama seviyorum onu o okadar kotu bi insan degil bazi huylari var istebundan 10 sene sonra kk da bir abla vardı bana ne zorun vardı demişti bende o ne anlar aşktan sevgiden diye içimden düşünmüştüm ne kadar da haklıymış dediğinde ölmez sağ kalırsak görüşelim..
şimdi açıklasam bu kocanı özlediğin için trip atan kafayla anlamayacaksın..
yukarıda yazdım 10 sene sonra anlarsın neye üzüldüğümü..
Disardan bitircektim gecen sene yazilcaktim sure dolmus.hamileyim diye bu sene de gecicek yebi sene yazilacam insLiseyi bitirdin mi ?
Keşke hemen çocuk yapmasaymışsınız.
Ya koyde yasiyodm.babaannemin yaninda buyudum.okutmadilar cok sıkıydilar gondermediler okumayaNeden mi? Hangi mecburiyet sizi evlenmeye itti?
Hani okusaydınız bir gözünüzü açsaydınız. Ben o yaşta hala sokakta arkadaşlarımla oyun oynuyordum. Hepimiz 17 yaşında olduk nasıl olduğunu biliyoruz.
Bazen pisman oluyorum ama seviyorum onu o okadar kotu bi insan degil bazi huylari var iste
Umarım okursun. Seni çalıştırmayan kocayla aşkın bitince ne olacağı belli olmaz. Şuan rahatsız olduğhn şeyleri hoş görüyor olabilirsin ama yarın zor. Hayat 17-18 yasında gördüüğümüz pembe hayallere benzemiyor. Allah mytluluk versin diyeyim başka ne diyeyim bilemedim.[/Yhayirlisi olsun
Aynen ama kismetmis kadermis napim
Herkes kendi kaderini kendi yazar unutma olur mu?Aynen ama kismetmis kadermis napim
Olr ne diyimHerkes kendi kaderini kendi yazar unutma olur mu?
Yapmicam zatem.liseyi bitir mutlaka bir üniversiteye git.. açıköğretim falan mutlaka oku..
kendin için yap bunu ..
ve sakın 2.çocuk yapma bunları yapmadan..
Kocami ozledigim icin degil orda iyi oku neden kustumu gorutsun cnmKocasını özlediği için niye kustu ki dedim meğer küsmüşBu arada sana gereksiz gelebilir ama bana gerekli de geç ..
Kocami ozledigim icin degil orda iyi oku neden kustumu gorutsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?