Kocim beni anlamiyo[o

Bazen pisman oluyorum ama seviyorum onu o okadar kotu bi insan degil bazi huylari var iste

şimdi açıklasam bu kocanı özlediğin için trip atan kafayla anlamayacaksın..
yukarıda yazdım 10 sene sonra anlarsın neye üzüldüğümü..
Liseyi bitirdin mi ?
Keşke hemen çocuk yapmasaymışsınız.
Disardan bitircektim gecen sene yazilcaktim sure dolmus.hamileyim diye bu sene de gecicek yebi sene yazilacam ins

Neden mi? Hangi mecburiyet sizi evlenmeye itti?
Hani okusaydınız bir gözünüzü açsaydınız. Ben o yaşta hala sokakta arkadaşlarımla oyun oynuyordum. Hepimiz 17 yaşında olduk nasıl olduğunu biliyoruz.
Ya koyde yasiyodm.babaannemin yaninda buyudum.okutmadilar cok sıkıydilar gondermediler okumaya

Umarım okursun. Seni çalıştırmayan kocayla aşkın bitince ne olacağı belli olmaz. Şuan rahatsız olduğhn şeyleri hoş görüyor olabilirsin ama yarın zor. Hayat 17-18 yasında gördüüğümüz pembe hayallere benzemiyor. Allah mytluluk versin diyeyim başka ne diyeyim bilemedim.

Kocasını özlediği için niye kustu ki dedim meğer küsmüş Bu arada sana gereksiz gelebilir ama bana gerekli de geç ..

Bu sözleri eşin bir de hamileyken mi Dedi gereksiz falan diye?Eğer ki öyleyse eşin seni seviyor ama değer vermiyor demek..Çocuktan sonra da biraz zor okursunuz en azından evde birşeyler yapabilirsiniz kendi harçlığınız çıkmış olur 30liranın lafını bile yapıyorsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…