- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Yok hayır eşine kocim diyomuş diğer konularına yazmadım ama cidden çok itici bir ifade..Bende ayni seyi dusundumde eli yanlis basmistir A harfi yerine dedim
Hmm o halde bizimle degilsinHayir kocim diyorum.tatlilik olsun diye bi ara oyle cikti dilimden hosuma gitti hep oyle derim
Hayir kocim diyorum.tatlilik olsun diye bi ara oyle cikti dilimden hosuma gitti hep oyle derim
Hep dedim biseyimiz olsun cocumuz olunca bisey yapamayiz diye hep sıktım acaba ondan mi ki?ama arsa aldik bi sene icinde.tabi rahmetli kayinpederimdwn de biraz kalmisti.ama azdi oAlistirma oyle. Ezdirme kendini
Kesinlikle katiliyorumYok hayır eşine kocim diyomuş diğer konularına yazmadım ama cidden çok itici bir ifade..
Aa evet haklisiniz huysuz bu huysuz.ben bunu nasil degistircem yaabu huysuz adama ne tatlılığı yahu..
eşiniz o sizin veliniz değil çalıştırmıyor derken ?
Köle sahip itaat ilişkisi galibabu huysuz adama ne tatlılığı yahu..
eşiniz o sizin veliniz değil çalıştırmıyor derken ?
Ne guzel bir dikili agaciniz olmus ama cidden siz aylik almaya alistirin onu. Cocugun bir ihtiyaci olur falan onun keyfinimi bekleyeceksiniz? Olmaz oyle..madem calistirmiyor o zaman katlanacak oda birseylereHep dedim biseyimiz olsun cocumuz olunca bisey yapamayiz diye hep sıktım acaba ondan mi ki?ama arsa aldik bi sene icinde.tabi rahmetli kayinpederimdwn de biraz kalmisti.ama azdi o
Aa evet haklisiniz huysuz bu huysuz.ben bunu nasil degistircem yaa
Başlıktaki ve yazdığın içerikteki gibi konuşuyorsan anlamaması normal bence.Ne yapayım ben demişsin ya biraz Türkçe gramer çalışmayla düzelir.Arkadaslar actigim konudan biliyosunuz.esim koye gitmisti onu ozkemistim kusmustum faln.o yokken carsya ggezmye gittim arkadasmla tabi esim bilio bunu ve kendime bikac bisey aldim 30 liracik harcadm bana gereksiz dedi aldiklarin dedi.her yaptigima oyle yapmasaydin böyle yapmasaydın dedi bende beni anlamiuosun benm hevesimi kiriyosun dedim kustum ve suan kusuz.hep kendini hep hakli goruyo.napiyim ben ?
Köle sahip itaat ilişkisi galiba
Evet 18 im neden ki niye sasiriyosnuz.profilinde 18 yazıyor öylemisin gerçekten..
18 yaşında evli ve hamilesin ve tek derdin adamı nasıl değiştireceğinse bende fikir yok vallahi..
Ayligi duzensiz bu yuzden de yapiyo zaten.Ne guzel bir dikili agaciniz olmus ama cidden siz aylik almaya alistirin onu. Cocugun bir ihtiyaci olur falan onun keyfinimi bekleyeceksiniz? Olmaz oyle..madem calistirmiyor o zaman katlanacak oda birseylere
Evet 18 im neden ki niye sasiriyosnuz.
17 yasinda evlendim.bmbebeymiş yahu baksana yazık yani..
18 yaşında ve hamile kaç yaşında evlendiyse artık.. çocuk işte adamda velisi gibi davranıyor normal olarak ..
bebeymiş yahu baksana yazık yani..
18 yaşında ve hamile kaç yaşında evlendiyse artık.. çocuk işte adamda velisi gibi davranıyor normal olarak ..
17 yasinda evlendm.o 24 yasinda.neye uzuldunuzşaşırmadım üzüldüm..
kaç yaşında evlendin ?
eşin kaç yaşında?
ben hiç bir zaman 18 yaş dolunca gökten reşitlik mertebesi indiğine inanmadığım için 18 de olsanız 19 da çocuksunuz o yüzden üzüldüm..
NedenGerçekten mi ?
Üzüldüm ya ben o yaştayken hala sokakta voleybol oynardım. Ne desem bilemedim sadece içim burkuldu.
17 yasinda evlendim.bm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?