Kocim geliyo

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Evet arkadaslar bugun kocim geliyo cok ozledim onu.milletin kocasi baska sehre hatta ulkeye calismaya gidiyo nasil dayaniyo acaba varmi icinizde oyle olan?

nerden geliyor ? Mutlulugunuz sonsuz olsun ya çok tatlısın. Benim sevgilim en fazla 3 saat felan uzaklığa gider işe göre 3 yada 2 hafta kalır bazen uzun ama yine uğrar.

Hahaha bayıldım:KK71::KK71::KK71:Geçen "Kocim" diye konu açmıştın, şimdide "Kocim geliyor":KK8:Çok tatlı kocim kocişim:KK45:Ne diyelim, ALLAH kavuştursun mutluluğunuzu ve aşkınızı daim etsin İNŞAALLAH kocinle:KK53:

Not:Küçük kavgalar ve özlemler aşkın evliliğin tuzu biberidir.İnsan özlüyor daha da birbirinin kadrini kiymetini anlıyor:KK5:

Hahaha bayıldım:KK71::KK71::KK71:Geçen "Kocim" diye konu açmıştın, şimdide "Kocim geliyor":KK8:Çok tatlı kocim kocişim:KK45:Ne diyelim, ALLAH kavuştursun mutluluğunuzu ve aşkınızı daim etsin İNŞAALLAH kocinle:KK53:

Not:Küçük kavgalar ve özlemler aşkın evliliğin tuzu biberidir.İnsan özlüyor daha da birbirinin kadrini kiymetini anlıyor:KK5:
Aynen ben ona arkasindan konusurken kocim derim :KK45:

Back
X