- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
Evet arkadaslar bugun kocim geliyo cok ozledim onu.milletin kocasi baska sehre hatta ulkeye calismaya gidiyo nasil dayaniyo acaba varmi icinizde oyle olan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyden geliyo konyayanerden geliyor ? Mutlulugunuz sonsuz olsun ya çok tatlısın. Benim sevgilim en fazla 3 saat felan uzaklığa gider işe göre 3 yada 2 hafta kalır bazen uzun ama yine uğrar.
Aynen ben ona arkasindan konusurken kocim derimHahaha bayıldımGeçen "Kocim" diye konu açmıştın, şimdide "Kocim geliyor"
Çok tatlı kocim kocişim
Ne diyelim, ALLAH kavuştursun mutluluğunuzu ve aşkınızı daim etsin İNŞAALLAH kocinle
Not:Küçük kavgalar ve özlemler aşkın evliliğin tuzu biberidir.İnsan özlüyor daha da birbirinin kadrini kiymetini anlıyor![]()
Tesekkurler bu aradaKoyden geliyo konyaya
Koyden geliyo konyaya
Rica ederim hadi hazırlığına bak :)Tesekkurler bu arada
aşıksında ondan...benim eşim gitse zerre kadar özlememEvet arkadaslar bugun kocim geliyo cok ozledim onu.milletin kocasi baska sehre hatta ulkeye calismaya gidiyo nasil dayaniyo acaba varmi icinizde oyle olan?
Neden sevmiyosunuz esiniziaşıksında ondan...benim eşim gitse zerre kadar özlemem
Valla hazirlik yapmicam sordum yemek yapimmi diyee yok burda yiyip gelcez dedi gerek yok dediRica ederim hadi hazırlığına bak :)
Valla hazirlik yapmicam sordum yemek yapimmi diyee yok burda yiyip gelcez dedi gerek yok dedi
Yemeği vs geçmiş direk tatlıValla hazirlik yapmicam sordum yemek yapimmi diyee yok burda yiyip gelcez dedi gerek yok dedi
Ay sagolun tatliyi yapicam zaten.allah kimseninkini bozmasin.herkes birbirini cok sevsin.sevmek cok guzel biseyYemeği vs geçmiş direk tatlıbir ömür bu heyecanınız dinmesin hayırlı akşamlar
Ay sagolun tatliyi yapicam zaten.allah kimseninkini bozmasin.herkes birbirini cok sevsin.sevmek cok guzel bisey