Kocişim

Mismiscan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
182
57
28
:KK1: eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam

:KK1: eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Nosunumu veriyor kizlara

Kızlar derdim ne de saşak salak rol yapıcam kuzum paça mı kaldı benim eşim abiye dikiyo ayrıca gelinlik mağazasının tamirlerini yapıyo yani iş alanı büyük dğkkanı büyük sadece paçadır boydur yok kadın erkek takım gelinlik abiye herşey mağazada çalışan elemanlar dikerken yanına oturuyo beni kıskandırmaya çalışıyo ayrıca inanmıyosan neden yorum yapıyosun ben sadece danışıyorun ne yapıyım dite

Hayır arkadaşlarok ön yargılısınız ya iki kardeş çalışıyo dükkan kapısında numara yazıyo siz nerde yaşıyorsunuz bütün terzilerin camında yazar numara yani eşime ben şahidim asla bişeyşni yakalamadım adam yaka silkiyo sabahın 6 sında karanlıkta servise gidiyo ev aldı borcunu ödemek için dükkana koşuyo kışın 8 de gelir ama yazınok geç işi çok habersiz gittiğimde önünde kocaman gelinlik içinde kalmış dikiyo eşime güveniyorum ama bazen içimde sıkıntı oluyo oda iki yakam bir araya gelmesin yapıyosam diyo sürekli yeni bebeğimiz oldu sadece kızlaea karşı tutumum dengesiz kayınbabam da oluyp bazen saç baş dalıyorum

Ayol ne bu kuaför mü de gece 3lere kadar mesai yapsın?
Herkese niye telefonunu veriyor alsın bi 3310 koysun dükkana dükkan hattı olsun o, internetsiz neticede.
Kocişiniz pek masum gelmedi bana.
Canım vitrinde yazdığı için 15 yıllıl esnaf herkez tanıyo akrabalarım da adam düzgün de gelen pislikler benimle uğraşıyo eşimde kızıyo ama bi yere kadar ekmek kapısı para kazanıyor üç ev geçindiriyo kardeşini okutuyo abisiyle çok yoruluyo bidw ben çene yapınca adam ekmek den kesiliyo zoruma gidiyo bu yaptığın diyo

Back
X