Kocişim

Bazı kadınlar ve hayal dünyaları :işsiz: Kocişiniz artık nasıl nadir ve dayanılmaz bir varlıksa, çeşit çeşit kızlar o istemediği halde taa dükkana kadar gelip üstüne atlıyorlarmış. Bir uzmana danışın derim.

Kenefir gözlü haset kadınlar çekemiyonuz milletin kocişini. Sizin de olsa ya kocişiniz!Adamceğiz teee gece yarılarına kadar ekmek parası içiñ çalışıyo, gelen geçen kızlar kocişe asılıyo ama siz varsa yoksa gırgır şamata.yazık ya!

:KK1: eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
:KK1: eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Allah allah şu yaşıma geldim hicbir elbisem gecenin saat 3'ünde bitsin diye terzilere koşacak kadar acil olmadı.
Eşiniz nöbetçi terzi'mi?Nöbetçi eczane gibi..

bence sorun sizdeki özgüven eksikligi.yeni mi dogum yaptiniz?cok mu kilo aldiniz?kendinizi begenmiyor musunuz?hep mi boyleydiniz dogumdan sonrami boyle oldunuz?yanlis anlamayin kotu niyetle sormuyorum bunlari.bu sekilde hayati bem kendinize hem esinize zehir edersiniz.sonra o cok kiskandiginiz esinizi kiskanclik yüzünden ömür boyu kaybedebilirsiniz.sonra yanina baska kizlarin yaklasmasina tahammul edemedigin kocaniz baskasinin kocisi oluverir.kocanizdan once kendinize guvenin.adam karaktersizse her türlü aldatir zaten.madem kocaniz oyle biri degil sorun ne??merak etmeyin etraftaki kizlarda cok merakli degil bizim kocalarimiza.onemli olan kocanin tavri.kendini kocanin gözünde kucultursun bu sekilde.erkekler bu kadar güçsüz kadin istemez.kendinize güvenin!!

Allah allah şu yaşıma geldim hicbir elbisem gecenin saat 3'ünde bitsin diye terzilere koşacak kadar acil olmadı.
Eşiniz nöbetçi terzi'mi?Nöbetçi eczane gibi..
Dimi?
Hani işler birikir gece çalışır dükkanda yetiştirmek içinde millet gelip gecenin 3nde bekliyorsa olaylar normal değil.

Terziyle gece 2 3 te ne işi olur milletin, gelinlik abiye neyse artık 2 3 ay önceden gider ölçü verir bir kere de provaya gidersin, bir de tam olarak ne yapıyolar da saç baş dalıyosunuz? Hayal edemedim çünkü gelinliği için orda olan kızların muamele faslına geçtiğini, ne yapıyor olabilirler o kadar insanın olduğu yerde

Canı başka şeyler isteyen kızlar kocana "seni istiyorum" mu demişler de sen başka şeyler istediklerini biliyorsun??

Belki makara yapıyorlar akıllarınca eğleniyorlar, her eşinizle muhatap olan kadını canı bişeyler isteyen kadınlar olarak tabir edersen o adamın senle işi var...

Ayrıca madem gece 3-4 lere kadar çalışacak kadar meşgul, kendi şahsi numarasını vermesin alsın bi şirket telefonu onu kullansın dükkanda....

canım esin yakısıklımı. yoksa herterziye yapmazlar.

Evet tek inanmayan sizsiniz, harikasınız. Bundan önceki sayfaların hiçbirinde fark edilmemiş bu. Çok zekisiniz. Zekanıza güvenip sayfalara göz gezdirmeyecek kadar da kendinden emin.
Siz de ironiyi anlamayacak kadar agresifsiniz. Su eglenceli konuyu bile burnumdan getirdiniz. Bravo.

Ay kusurabakmada terzının gece ucte mesaıde ne ısı var ya :işsiz: bızı mı trolluyosun hayırdır :KK70: şayettrol degılsen senın adına uzuldum
Benim mahallemde üç terzi var.üçüde sabaha kadar iş yetiştiriyo,ışıkları açık kapıları kilitli,uykum kaçınca bazen izlerim camdan peygamber mesleğidir terzilik

Benim mahallemde üç terzi var.üçüde sabaha kadar iş yetiştiriyo,ışıkları açık kapıları kilitli,uykum kaçınca bazen izlerim camdan peygamber mesleğidir terzilik

Saygım var teerzılıge bı lafım yok sankı terzılıgı asagılıyorum gıbı yazmışsınız... Bı tuhafsınız

Back
X