"Kocişime-Sevgilime Küstüm" Diyenler

minikedy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
424
0
96
Ankara
Sevgili arkadaşlarım;
Gün içinde eşimize ya da sevgilimize ya da varsa adaylarımıza mutlaka bişiilerden kızıp küstüğümüz oluyordur dimi!! Hadi paylaşmaya başlayalım da benzer durumlarda birbirimize faydamız olsun:)

ben kocişime küstüm sebebi izinliydim misafirliğe arkadaşlarım geldi gündüz biraz kalabalıktık yedik içtik eglendik güldük foto çektirdik face koyarsın sen resimleri dediler etiketlersin bizi ok dedim ben faceye 1adet resim koymamla telefonum çaldı eşim tabi sen niye face resim koyuyorsun v.s v.s kızdı bende ona küstüm

antidepresan kullanıyorum sinirlenmiyorum daha az küsüyorum bu aralar kavgalarımızda azaldı şükür :))

Cnm eşinde facenin başında senin resim koymanımı bekliyormuş?Sene kötü bişi yapmamışsın ki açıklayabilseydin bari durumunu.pofff ah şu erkekler

bizde tartışırız ve genelde ben küserim çünkü eşim fevri davranır beni kırar. ama en fazla 2 saat dayanır küs durmaya başlar yalakalığa ve ben affederim. bende dayanamam eğer beni yanlış anlamışsa hemen başlarım konuşmaya o sus desede söylerim beni anlayana kadar sonradan hakverir kendince özür diler bende özür dilerim biter küslük. sinirlenip kendim üzüleceğime onu sinir ederim daha iyi :)))

Cnm eşinde facenin başında senin resim koymanımı bekliyormuş?Sene kötü bişi yapmamışsın ki açıklayabilseydin bari durumunu.pofff ah şu erkekler
evet bide çalışıyorum diyor facede takılıyo asıl kendisi:) şükür şuan aramız iyi ama epey söylendi bende ona tabi, sanki kötü bişey yapmışım gibi hissettim kendimi ama karar verdik ne o resim eklicek ne de ben

Benimki hastalandı haftasonunu evde geçiriyoruz mecburen pofff.. Hastalığı o istemedi tabiki ama genede küstüm:)

bizde 2 aylık evliyiz 1 aydırda eşim kulak iltahabı , grip nezle bademcik taş düşürme şeklinde sürekli hasta ve ben bazen dayanamıyorum ve kızıp bağırıp küsüyorum kıyamam oda özür diliyor hasta olduğu için .. o zamanda çok üzülüyorum...

biraz önce küstüm aldım pc yi mutfakta oturuyorum.

ne çok küsüyoruz demi

bende gece küstüm yatmaya gittik .. cocam koltukta uzanırken uyuyakalmıştı ... yatağa gidincede döndü arkasını yattı bana saılmadan ... bende gece küstüm ona kalktım yanından sabaha kadarda tv seyrettim sabahta kalktım yürüyüşe gittim
oda uyanınca bana küstü neden onu çağırmadım yürüyüşe yalnız gititm diye bende altta kalırmıyım tabi gece hiç yatmadığımdan bi başladım ... az önce düzeldi aramız ama heran küsebilirim ben tekrar ...

evliliğimizin ilk yıllarında çok sık küserdim ama o hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederdi ve durup kendıme dışarıdan baktıgımda üzülen sadece ben oldugunu gördüm. karşı tarafta hiç bir değişikliik yok ve sanki kırılıp üzülecek bir durumda yok.. bende artık küsmeyi bıraltım tabisi :)) anlık kızgınlıklarım oluyor bıraz suratm düşüyor ama çocuklar yuzunden küsüp konuşmamak gibi bir durum olmuyor. oda belki 1 2 saat.. böyle umursuz olursanız kafanız daha rahat olayor tavsiye ederim..

Barışması pek keyifli pek hediyeli :)) oluyor bu seferde mahsuscuktan küstüm Kızlar..
(Napim yeni sezon bikaç ayakkabı istiyorum da:))))

Cnm Dr mu verdi o ilaçları,ezbere kullanmayalım.Sinirlenmemen çok güzel wala banada arada lazım bi mutluluk hapı:))Kavgalarınızın sabit sebebi oluyor muydu cnm?

biz herşeye kavga ediyoruz yani ediyorduk artık etmiyoruz o sinirli ben sinirli olmuyo en azından o sinirleniyo ben alttan alıyorum kavga çıkmıyo hiiiiççç. doktor verdi ilacı ve çok mutluyum hiçbir şeyi kafama takmıyorum eskisi gibi. mükemmel bi ilaç

merhaba bende kustum esime cok kizdim kalbimi cok kirdi hemde ilk defa bu kadar uzun kus kaldik dunden beri ttek kelime etmiyorum asil kotu olanda suclu oldugu halde oda konusmuyo.normalde kusunce hep ben giderim yanina kocacim canim cicim askim der operim ama simdi icimden hic birsey yapamak gelmiyo.konusmicam isde gelip ozur dileyip gonlumu alana kadar konusmicamcok kirildi kalbim cookkkkkk

ben geçen akşam küstüm. hamileyim yürüyüşe çıkmam gerekiyor. hadi hazırlan çıkalım dedi. ben de hazırlandım bi de baktım ki içeri geçmiş kardeşleriyle bilgisayarda bişeylerle uğraşıyor. kendimi gösterdim tamam canım geliyorum dedi. yarım saat geçti. sinir oldum kendimi banyoya kapattım. sonra beni aradı odalarda. banyoda olduğumu anladı kapıyı tıklattı gelmiyorum dedim. ısrar etti açmadım. banyonun kapısı pimapen. çatal yardımıyla hemen açtı. baktı ki ağlıyorum. gülmeye başladı hadi gel dedi. tamam dedim. kaynanamla kayınbabamın yanına gittim. balkona çıktım yanıma geldi sessizce gel içeri konuşalım dedi. hiç ses etmedim. sonra çıktım balkondan yanına giderken kaynanam sordu niye çıkmadınız diye. çıkmıycaz dedim. gözlerim kızarmıştı ağladığımı anlamış. odaya gittim gülümsüyor noldu dedi anlattım. oy kıyamam ben bebeğime bunun için mi kopardın kıyameti dedi. sinir oldum yatağıma uzanıp ağladım. kaynanam geldi noldu dedi hadi gel benle sen çıkalım dışarı dedi. hemen hazırlandım eşim de bilgisayar başında beni hiç takmadı. kaynanam ben kaynım dışarı çıktık. yürüyüşten geldim yüzüne hiç bakmadım. gece yatarken sarılmaya çalıştı bak bi de kouşmuyor dedi. sabah ikimiz de birbirimizle konuşmadık. akşam işten geldi yorgundu yattı uyudu. yemek vakti geldi ve ben aşkımı çok özlemiştim. gidip yanına sarıldım öptüm çok özledim seni dedim. önce naz yaptı sonra barıştık. hamileyim alınganım bu aralar sürekli küsen ben oluyorum. çok mu nazlıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…