Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Şunu da çok samimi yazayım, "şu tarifte şurası da keşke şöyle olsaydı dediğim inanın tarif yok hepsi çok başarılıydı".
Farkındaysanız ilk kez bir yarışmada ilk gün oy kullandım.

Günaydınlar mutlu sabahlar
Bende oyumu kullandım oyum güveçte köfteyle ıslama köftesine gitti katılımçı arkadaşlara başarılar dilerim elerinize sağlık

Günaydin..Son duruma bakayim dedim.egunal birincilige doymuyor
Su enler kismina en cok 1.lik alan üye diyede yazsalardi ya

Günaydin..Son duruma bakayim dedim.egunal birincilige doymuyor
Su enler kismina en cok 1.lik alan üye diyede yazsalardi ya

daha oylamada 2.gün canım erken yaw
birincilik havasına girmem için epey bi süre var zaten öyle almış yürümüş bir halimde yok akmasada damlıyor oylar
ayrıca kesinlikle haklısın enlere yazılmalı yani

bende verdim oyumu
en zorlandığım katagori oldu doğrusu çünkü hepsi çok nefis
ama ben en çok beğendiğime verdim ve benim damak tadıma yakın olana
herkesin eline sağlık.yalnız söylemeliyimki
mangalda köfte de ve egunalin içli köftesinde de gözüm kaldı

Canım çok teşekkür ederim.Beğenini aldığıma çok sevindim.Dolma ağız alışkanlığı işte.Dolma aslında tüm dolma çeşitlerinin adı.Zeytinyağlı pirinçli olan da sarma oluyor.Bundan sonra sarma diyeyim ben de:)))

Allah söyletmis cnm o zaman,yine 1.olursan ben demistim derim
Sabah kalktım annem yine dolma sarıyor.Bu seferki etli yaprak sarması.Birazdan afiyetle yiyeceğiz.En sevdiğim neyseki.
Ohh ne güzel cnm afiyet olsun,annem olsaydi yanimda banada sarardi

Günaydınlar mutlu sabahlar
Bende oyumu kullandım oyum güveçte köfteyle ıslama köftesine gitti katılımçı arkadaşlara başarılar dilerim elerinize sağlık

Oleyyy.Senin gibi yemek ustasının oyunu almak büyük mutluluk.Çok teşekkür ederim Efser'ciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…