Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Ohh ne güzel cnm afiyet olsun,annem olsaydi yanimda banada sarardi

Teşekkür ederim canım.Yurtdışında da bulması zor olur değil mi?Senin yerine de yiyeyim mi?

Canım çok teşekkür ederim.Bu kadar zorlandığın köfte içinde beni seçmen mutluluk verdi bana.

Mukaddes ablama ve yabadabaya da çok teşekkür ederim oyları için.

Rica ederim cnm..

Biraz zayiflayayim yapicam tarifini

Bebeğim atağa kalkmış gördüm seni

neydeee yawrum bi toz alıyorum bakıyorum bi süpürüyorum bakıyorum tık yok sanki senin altında kalmışız :))

nabalım kısmet sen birinci olursan 2. olmakta güzel olur

neydeee yawrum bi toz alıyorum bakıyorum bi süpürüyorum bakıyorum tık yok sanki senin altında kalmışız :))

nabalım kısmet sen birinci olursan 2. olmakta güzel olur

az az geliyor oylar ciddi değişimler olmuyor haliyle...
Allah gönlüne göre versin canım

Canım çok teşekkür ederim.Bu kadar zorlandığın köfte içinde beni seçmen mutluluk verdi bana.

rica ederim ben çok beğendim
tadını bilmiyorum ama görünüş içimi açtı
eline sağlık umarım iyi olan kazanır

Oleyyy.Senin gibi yemek ustasının oyunu almak büyük mutluluk.Çok teşekkür ederim Efser'ciğim.

Canım estefurullah tekrar senin nezlinde tüm arkadaşlara ve sanada başarılar

Son düzenleme:
bu ilk yarışman bundan sonra alışkanlık yapcak gör bak doğorsanda doğurmayıp içinde saklasanda katılcaksın yine

Fırında Köfteli Krep Sarma ve İçli Köfte

oyum size, hayırlısı olsun

Son düzenleme:

Emekleriniz ve bu güzel lezzetleri bizimle paylaştığınız için hepinizin yüreğine sağlık Seçim yapmak çok zor hepsi birbirinden enfes duruyor özellikle de diyetteyken Hepinize başarılar dilerim tek bir oyum var malesef içli köfteyi çok sevdiğimden sanırım oyum
sevgili egunal sizindir

Oyumu"Mangalda inegöl köfte ve pilav yatağinda misket köfte " ile katilan sevgili Gazel den yana kullandim.Hepinizin ellerine,emeğine sağlik..Bol şanslariniz olsun..

canım benim çok çok teşekkür ederim...
beğenmene çok sevindim, hele oy vermiş olmana ise ihya oldum
tekrar teşekkür ederim...

Oyumu ''Mangalda İnegöl Köfte Ve Pilav Yatağında Misket Köfte'' ye verdim.Tüm yarışmacıların ellerine emeklerine sağlık.Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim..

ah nevrestem ah, duygulandım vallahi
çok teşekkür ederim, senin oyunu alabilme şevkine mazhar oldu isem ne mutlu bana
canım benim çok teşekkür ederim onure ettin beni...

Rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…