Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Yeni kategori belli olmuş...Hayırlı olsun şimdiden.

Katılıcak olan herkeze başarılar diliyorum...

Bu bir mesaj mı katılman için ısrar etme mi istiyorsan peşini bırakmam

e tabii alıştım bi kere senden katıl egunal cümlesi gelmeden ben katılmam yani mümkünse azcıkta ısrar tamamdır
canım ciddi ciddi düşünüyorum ne yapsamda katılsam diye o kadar çok köfte biliyorum ki kahretsin kararsız kaldım
birine karar verirsem tamamdır katılırım

Bak bunları kayıt altına alıyoruzSonra katılmazsan gelir bulurum seniCanım en iddialı köften ile bekliyoruz

Bak bunları kayıt altına alıyoruzSonra katılmazsan gelir bulurum seniCanım en iddialı köften ile bekliyoruz

bilmemmiiiii kayıt altına alındığını çok dikkat ederek cümlelerimi seçiyorum ama yinede olmuyor
aslında şunda kararsızım mesela en leziz olanımı yoksa görüntüsü daha güzel olanımı seçmeliyim malum burda görsellik ön planda oluyor etkilemek lazım oy veren kitleyi yarışıyoruz ya hanitribünlere oynamam lazım her ikisi bir arada olanı aklıma gelince katılacam kesin sen katılma desende katılcam işte

Nasılsınız efenim

çok yorgunum şekerim bayramın en tuhaf tarafı bir kaç saat önce gidip bayramlaştığımız insanların eve dönünce iadeyi ziyaret yapmaları yine bayramlaşmak içinbazı kimselerle aynı günde 2 kez bayramlaşılırmı oluyor işte

Tamam sen beni yorma direk katılHer ikisi de olsa iyi olur..:44:Ama biraz zor olabilir
Evet haklısın bayramın birde öyle bir tarafı var yorucu ama güzel

Tamam sen beni yorma direk katılHer ikisi de olsa iyi olur..:44:Ama biraz zor olabilir
Evet haklısın bayramın birde öyle bir tarafı var yorucu ama güzel

tamam canım tarife yani içime sinen bir tarife karar verir vermez katılacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…