Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Ablandan içli köftenin tarifini istiyorum Bunu yaparak ben katılacağım dersen daha keyifli olabilir tabi
Güzel fikir

Oyy kıkayam ben sana gel öğreteriz biz sana bencede çok güzel pratik yemekler ve paylaşımlar var orda sana yardım edeçek hamaratlı kk hatunlarımız var gel birşeyler mutlak yaparsın

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin sen yarışmaları takip et elbet birşeyler öğrenirsin,belki kiloda alırsın

Son düzenleme:
Güzel fikir

Oyy kıkayam ben sana gel öğreteriz biz sana bencede çok güzel pratik yemekler ve paylaşımlar var orda sana yardım edeçek hamaratlı kk hatunlarımız var gel birşeyler mutlak yaparsın

Canım hoşgeldin sen yarışmaları takipet elbet birşeyler öğrenirsin,belki kiloda alırsın
takipteyim bundan böyle
çok çookk güzel yemekler tarifler paylaşılmış zaten hele resimleeeerr bitiriyor benii
inşAllah banada birgün nasip olur yarışmaya katılmak yemeklerimi size sunmak

bu arada söylemeden geçemeyeceğim çoook canayakın editörleri varmış bu bölümün
daha önceden keşfedemediğim günlere yanıyorumm
hoş buldum bu aradaa:87:

Tamam o halde birkaç yarışta takipte kal daha sonra sana uygun bir kategoride seni de bekliyoruzKK da çok maharetli hanımlar var
Çok teşekkürler

Canım nedemek elimizden geleni yaparızçok teşekür ederim
Tamam o halde birkaç yarışta takipte kal daha sonra sana uygun bir kategoride seni de bekliyoruzKK da çok maharetli hanımlar var
Çok teşekkürler

Nevoşum senide özledim bu tatil uzun geldi bana

Canım nedemek elimizden geleni yaparızçok teşekür ederim

Nevoşum senide özledim bu tatil uzun geldi bana

Canım bundan sonra bir aksilik olmazsa birlikte oluruzBen de özledim, gelip seni görmeden tekrar dönmek iyi olmadıBir daha geldiğimde görüşürüz inşaallah

Canım bundan sonra bir aksilik olmazsa birlikte oluruzBen de özledim, gelip seni görmeden tekrar dönmek iyi olmadıBir daha geldiğimde görüşürüz inşaallah

Kısmet canım benim sağ salim gidip geldiniz nevoşum hiç sorun değilbidahaki sefere inşallah

Son düzenleme:
canım yaptım ben tatlımı ama ben resim ekleyemiyorum o işi nevreste halledicekti ama neti yoktu o da yapamadı :) saglık olsun ne diyelim :)
Cnm ya,haberim yoktu,ondan öyle dedim.Ne yapmistin cnm,merak ettim simdi..Diyetteyim ya cnm habire yemek istiyor,hele tatli
Yas kac cnm..:44:
Bu bölüm cok tehlikeli demedi deme,50kg ile gelip 70kg ile ayrilabilirsin
buraya takildiktan sonra diyet bölümüne gelmek istersen kapim acik sana

Nevreste listeyi tutuyormusun,bak katilacam diyip katilmayanlari mekanlarinda bas tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…