Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
E_M_A ve melek181

Oylarınız için çok teşekkür ederim.

Ben pro üye olamayacağım anlaşıldı.Neyse canım parasıyla değil mi.Bastırır parayı alırız.

Bende yarışmaya devam etmenden yanayım canım gerçekten becerikli hatunsun :)
Ellerine sağlık canım

Kizlar bu arada hediyem gelmis
tesekkür ederim bana oy veren ve hediyeyi gönderenlere

Bisey soracaktim,kart i ayrimi gönderiyorlar.Yani hediye anneme gitti ve annem icinde kart yok dedi:44:

Bisey soracaktim,kart i ayrimi gönderiyorlar.Yani hediye anneme gitti ve annem icinde kart yok dedi:44:

Ooo çok güzel canımiyi,mutlu günlerde kullansın anneçiğin

Son düzenleme:

güle güle kullanın canım neydiki hediye ne güzel dimi bi hatıra kkdan

güle güle kullan canım...
kartı bir arkadaşa beraber yollamışlardı ikramaya ya bornoz gitmişti o da fotosunu koymuştu kartıda yanında görmüştüm:44:

güle güle kullan canım...
kartı bir arkadaşa beraber yollamışlardı ikramaya ya bornoz gitmişti o da fotosunu koymuştu kartıda yanında görmüştüm:44:
Tesekkür ederim cnm
Bizimki gelmemis,ayri gelir heralde:26:
güle güle kullanın canım neydiki hediye ne güzel dimi bi hatıra kkdan
Tesekkür ederim cnm.Tek kisilik yatak örtüsü

Ooo çok güzel canımiyi,mutlu günlerde kullansın anneçiğin

sagol cnm benim,insallah

selam kızlar burda olup yarışmanın heycanına katılamıyorum bugün aldıgım testimde yüksek çıktı tiroidimde yükselmiş şeker albüm herşey çıktı yani bikaç gün dikkat edicem yedikelrime pazartesi tekrar şekere bakılcak inşallah düşer

oy veren herkeze çok teşekkür ederim ama sonucuda göremicem sanırım pazartesi bütün gün doktorda olucamyarışmanında keyfini çıkaramadım oysa ne güzel eğlenceli başlamıştı

canım yaaa çok geçmiş olsun
hemen endişe etme, belki düzelicek bişeydir hepsi, yani hani bazen birikim oluyo ve yüksek çıkıyo falan ya.....
şuan hamilesin sende zaten.....
allah kolaylık versin canım, öpüyorum, SIKMAMAYA ÇALIŞ CANINI.....

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et,bebeğinede

canım benim çok geçmiş olsun buna benzer durumlar yaşayan çok gebelerimiz oldu sorunsuz atlattı hepsi sıkma tatlı canını
burayı okumasam haberim olmayacak pazartesi topiğe gel canım saat kaç olursa olsun haber ver bana

Canım çok geçmiş olsun
Panik yapma doktorun dediklerini yap kontrollerini ihmal etme herşey yoluna girer inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…