Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Egunal atağa geçmiş hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Sevgili annemdeyim ben geldim sabahın körü hatun hala yatıyooooo
Uykusunu alamazsa asabi oluyor ellemiyom bende
Kalkacakta kahvaltı yapcaz öliyim ben açlıktan

Sen de uyu ne oturuyorsunBen bile acaba uyusam mı biraz diyorum erken uyandım

Günaydınlarrrr.

Yarışma çok çekişmeli son oylara göre.

Gulumsunn ve nicksiz

Oylarınız için çok teşekkür ederim.

Sen de uyu ne oturuyorsunBen bile acaba uyusam mı biraz diyorum erken uyandım

çalıştığım dönemlerde erken kalkmaya alışmışım ev hanımı oldum hala öyle devam ediyorum daha da yatmam işte
hem kadın dediğin erken kalkar işlerini erkenden bitirir geç kalkan kadınların saldırısına uğramam an meselesi
polimik olabilir tırsıyorum

Canım çok geçmiş olsun
Panik yapma doktorun dediklerini yap kontrollerini ihmal etme herşey yoluna girer inşaallah

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et,bebeğinede

allah razı olsun dualarınız bekliyorum iyi olur inşallah bebeğime bişi olmasında ben herşeyine katlanırım hamur işi tatlı flean herşeyi çıkardım şuan hayatımdan pazartesi inşallah güzel sonuç alırım... ve korktugum tiroid ilacımıda bugün itibariyle içmeye başladım beni çok kötü yapsada bebeğim için içicem artık nabalım

Whitepearll

Canım oy verdiğin için çok teşekkür ederim.

Gazel'le aynı oydayız.

Çok geçmiş olsun canım.Kötü düşünme.İyi düşün,iyi olsun.

Son düzenleme:
Whitepearll

Canım oy verdiğin için çok teşekkür ederim.

Gazel'le aynı oydayız.

Çok geçmiş olsun canım.Kötü düşünme.İyi düşün,iyi olsun.

evet adram fena kapışıyoruz gibi
şaka şaka haberim bile yok aklıma geldikçe bakıyorum takipte değilim okadar...birinci ikinci belli zaten
duyuru bile yapmadım oy zaten istemem asla...
ne kadar oy verilirse gönülden kabulümdür...maksat heyecandı...allah razı olsun oy verenlerden...
bu kadarı bile beni çok mutlu etti...tarifimin paylaşılması beğenilmesi bana yeter zaten...
birinci olacak kişiyi tebrik ederim şimdiden...

canım çok geçmiş olsun bebeğinde Allaha emanet olsun
ken dikkat et
iyi haberlerini bekliyoruz canım

canım çok geçmiş olsun bebeğinde Allaha emanet olsun
ken dikkat et
iyi haberlerini bekliyoruz canım

teşekkür ederim canım inşallah iyi olucaz dikkat ediyorum inşallah insülin yada diyete gerek kalmaz saolun

Gazel bak daha fazla oy alma.Bu sefer sondan üçüncü değil baştan üçüncü olmak istiyorum.Benim için ekleme aşaması daha heyecanlı:)Evet birinci belli artık.Egunal'i şimdiden tebrik ederim.Egunal diğer yarışmalara gireceksen söyle de ben hiç uğraşmayayım.

Son düzenleme:
ESMACVS ve DatluCadu

Oylarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…