evet çok heycanlı
daha 3 gün var neler neler olur
Evet belli olmazHayırlısı olsun
Bilmem artık1.olursam bu kez bari birinciye teselli ödülü versinler
Egunal atağa geçmişhadi hayırlısı
Günaydın
olaydı içeydik şu an yapamamda açım
Kahvaltını yap gel birlikte içelim
Sevgili annemdeyim ben geldim sabahın körü hatun hala yatıyooooo
Uykusunu alamazsa asabi oluyor ellemiyom bende
Kalkacakta kahvaltı yapcaz öliyim ben açlıktan
Sen de uyu ne oturuyorsunBen bile acaba uyusam mı biraz diyorum erken uyandım
Canım çok geçmiş olsun
Panik yapma doktorun dediklerini yap kontrollerini ihmal etme herşey yoluna girer inşaallah
canım benim çok geçmiş olsun buna benzer durumlar yaşayan çok gebelerimiz oldu sorunsuz atlattı hepsi sıkma tatlı canını
burayı okumasam haberim olmayacak pazartesi topiğe gel canım saat kaç olursa olsun haber ver bana
Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et,bebeğinede
canım yaaa çok geçmiş olsun
hemen endişe etme, belki düzelicek bişeydir hepsi, yani hani bazen birikim oluyo ve yüksek çıkıyo falan ya.....
şuan hamilesin sende zaten.....
allah kolaylık versin canım, öpüyorum, SIKMAMAYA ÇALIŞ CANINI.....
allah razı olsun dualarınız bekliyorum iyi olur inşallah bebeğime bişi olmasında ben herşeyine katlanırım hamur işi tatlı flean herşeyi çıkardım şuan hayatımdan pazartesi inşallah güzel sonuç alırım... ve korktugum tiroid ilacımıda bugün itibariyle içmeye başladım beni çok kötü yapsada bebeğim için içicem artık nabalım
Whitepearll
Canım oy verdiğin için çok teşekkür ederim.
Gazel'le aynı oydayız.
Çok geçmiş olsun canım.Kötü düşünme.İyi düşün,iyi olsun.
selam kızlar burda olup yarışmanın heycanına katılamıyorum bugün aldıgım testimde yüksek çıktı tiroidimde yükselmiş şeker albüm herşey çıktı yani bikaç gün dikkat edicem yedikelrime pazartesi tekrar şekere bakılcak inşallah düşer
oy veren herkeze çok teşekkür ederimama sonucuda göremicem sanırım pazartesi bütün gün doktorda olucam yarışmanında keyfini çıkaramadım oysa ne güzel eğlenceli başlamıştı
canım çok geçmiş olsun bebeğinde Allaha emanet olsun
ken dikkat et
iyi haberlerini bekliyoruz canım
evet adram fena kapışıyoruz gibi
şaka şaka haberim bile yok aklıma geldikçe bakıyorum takipte değilim okadar...birinci ikinci belli zaten
duyuru bile yapmadım oy zaten istemem asla...
ne kadar oy verilirse gönülden kabulümdür...maksat heyecandı...allah razı olsun oy verenlerden...
bu kadarı bile beni çok mutlu etti...tarifimin paylaşılması beğenilmesi bana yeter zaten...
birinci olacak kişiyi tebrik ederim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?