Gazel bak daha fazla oy alma.Bu sefer sondan üçüncü değil baştan üçüncü olmak istiyorum. Benim için ekleme aşaması daha heyecanlı:)Evet birinci belli artık.Egunal'i şimdiden tebrik ederim. Egunal diğer yarışmalara gireceksen söyle de ben hiç uğraşmayayım.
ben bida girmicem zaten çok rencide oluyom sitresten şekerim fırlıyo
şimdi herkez pazar gülüp gezip oynarken ben mutfaktan çıkmıcam bugün çünküm yatılı misafirlerim geliyo kayınvaldem kayınpederim eşimin babannesi görümcem 2 çocuyladelirdim sanırım kafayı yicem kaç gün kalcaklar kim bilir şu yarışma bugün bitse ne güzel olcak yarın ben yokum ya
Sen rencide oluyorsun ben recimden oluyorum.Yemek topiklerine bulaşalı kilo aldım. Biraz uzaklaşmak lazım aslında.Yoksa birşey görüp denemek istiyorsun al başına belayı sonra. Hamile hamile ne misafiri yahu.Çocuklar gelmese iyiymiş.Kaç gün kalacakları da belli değil öyle mi?Allah kolaylık versin.Ayy sancı girdi de yat aşağıya yemekleri onlar yapsın.
herşeye yardım ederler zatende kendi evin iştesancı giriyo zaten sitresten :44:
bende dikkat ediyoum ya nasıl canım istiyo tatlılardan yarın bi düşük çıkarsa kendime bişiler ısmarlıcam zaten
İyi bari yardım ediyorlarsa:)Tabi sonuçta ev sahibi sensin.Yardım etseler de yük senin üzerinde.
Düşük çıkarsa git bir fırın sütlaç ısmarla kendine.Bebek de bayram etsin.
mımmmm daha şekerli bişi olsun profidirol istiyo canım
ben bida girmicem zaten çok rencide oluyom sitresten şekerim fırlıyo
şimdi herkez pazar gülüp gezip oynarken ben mutfaktan çıkmıcam bugün çünküm yatılı misafirlerim geliyo kayınvaldem kayınpederim eşimin babannesi görümcem 2 çocuyladelirdim sanırım kafayı yicem kaç gün kalcaklar kim bilir şu yarışma bugün bitse ne güzel olcak yarın ben yokum ya
Gazel bak daha fazla oy alma.Bu sefer sondan üçüncü değil baştan üçüncü olmak istiyorum. Benim için ekleme aşaması daha heyecanlı:)Evet birinci belli artık.Egunal'i şimdiden tebrik ederim.Egunal diğer yarışmalara gireceksen söyle de ben hiç uğraşmayayım.
aslında şöyle diğer topiklerden arkadaşlarıma link mi eklesem napsam üç beş oy daha gelir
ama hiç tipime uymuyor oy istemek canım, kim ne verirse kabulüm...
ama hakkaten şu egunal'e bi suikast falan düşünmüyor değilim yani, ne bu canım, aaaa
egunal varsa ben yokum bi daha
egunal varken bizim şansımız mı var şekerim hıhh
canım valla acıdım sana şimdi
allah kolaylık versin çoluğu çombalağı toplayıp geliyorlar maşallah, sinir krizi geçirmemek elde değil
:
Gazel yapma bunu.Benim arkadaş listem pek güdük napsam ki acaba. Üç kere katılan yarışmaya alınmasın yazarken benim de üç kere katıldığım aklıma geldi. Egunal bak çok kilo alacaksın ha bizden söylemesi.
egunal'ı caydırmak lazım...ne yazsam acaba :44:
hah buldum, egunal hanım bikerem köftelerin iğrenç görünüyor, hiç ama hiiiiiç beğenmedim... görüntü iğrenç ötesi, kimbilir tadı ne kadar kötüdür
hahahaa, oldu mu adram becerebildim mi???
egunal gelmez artık dimi,,,dimi dimi dimiii...gelmez de, nolur, asla gelmeyecek dee....söyle bana hadi söyleee
:
egunal'ı caydırmak lazım...ne yazsam acaba :44:
hah buldum, egunal hanım bikerem köftelerin iğrenç görünüyor, hiç ama hiiiiiç beğenmedim... görüntü iğrenç ötesi, kimbilir tadı ne kadar kötüdür
hahahaa, oldu mu adram becerebildim mi???
egunal gelmez artık dimi,,,dimi dimi dimiii...gelmez de, nolur, asla gelmeyecek dee....söyle bana hadi söyleee
:
Yok yok köfteleri çok güzel.Egual varsa biz yokuz diyip blöf yapalım.
Yarışma bitmek üzere
Egunal 1.Ama daha önce 2 kez 1 . olduğu için 2. olan Haksever hediyeleri ve pro kartı alır
Beni ilgilendiren kısımHaksever bize bundan sonra ki kategori ne olacak söyler misin ,fikirlerin var mı konuşalım
ayy nolur yöresel yemekler olsun...noluuuuuurrrrrr
Yok yok köfteleri çok güzel.Egual varsa biz yokuz diyip blöf yapalım.
Evet güzel olabilirAma Haksever ne diyecek bakalım
adra yıkıl karşımdan gözüm görmesin seni....hıhh
gurulu olalım bacım, yenilmeyeceğimizi, ne olursa olsun bizde birinci olabileceğimizi, önümüzdeki maçlara bakacağımızı söyleyelim...
ne o öyle övmüşsün egunalı, birde madalya tak bari
şaka tabiki
egunali çok tebrik ederiz etmesine canım da, hani biraz izleyici olsa mı ki diye de düşünmedim değil yanii
yaa inşallah olur der...
çok güzel olacak bence..her yöreden bizzat yapılmış tecrübe edilmiş yemekler görürüz...katılım da çok olur bence...sonuçta her kesimden hatun var dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?