vay sponsor olmuşuz Ausçok kıskandım:18:
hemen pankart açıyorum, "İTİNA İLE SPONSOR OLUNULUR"
sütlü tatlılar gazisi olarak sanırım bir daha yarışmaya katılamayacağım. sen hazırlık yap, o kadar uğraş iki tatlı çıkar meydana sonra net gitsin.görselini akşama ekleyeceğim sütlü tatlılarımdan sonra uzun bir matem sürecine gömüyorum kendimi
Ol MUŞ uz valla cadım benim de yeni haberim oldu , dedim bu büyük şerefli görevi zevkle taşırım . Dana yolladım Hollanda dan , baharatlar Hindistandan
Ahretime az bile ...
Aç aç , yarışmaktan daha zevkliymiş sponsor olmak , tüccar gibi hissediyorum kendimi
aa çok kötü olmuş yaa, çok üzüldüm...resimleri bilgisayara attıktan sonra mı gitti, yoksa yarışma süresi mi geçti sen paylaşana kadar?
tüh çok sinir bozucu...
neyse üzülme önümüzdeki maçlara bakalım dimi, köftelere bekleriz
Ol MUŞ uz valla cadım benim de yeni haberim oldu , dedim bu büyük şerefli görevi zevkle taşırım . Dana yolladım Hollanda dan , baharatlar Hindistandan
Ahretime az bile ...
Aç aç , yarışmaktan daha zevkliymiş sponsor olmak , tüccar gibi hissediyorum kendimi
sen çok yaşa emi, yakında tükan da açan sen bu gazla
"Herşeyi de versiye deme" tükanı
resimleri attım ertesi gün açıyım konyu dedim. ertesi gün bizim net pırrrrr, kanat takıp uçmuş. bana da yutkunmak kaldı tabe
neyse bahaneyle bol bol tatlı yemiş oldunuz işte fenamıbak dün benim yarışma telaşım sebebiyle eşim çatlayana kadar köfte yedi...
evet .çocuklar bayıldı. fırında sütlaç ta yapmıştım
Tüh kaçırdık biz de sütlacı yani.Ne kötü olmuş hem senin hem bizim açımızdan:)))Bu sefer katılırsan son güne bırakma bari.
son gün değildi kız, sondan iki gün önceydi
pegasusa yaradı
kör ölür badem gözlü hesabı, nasılsa katılmadım ya öveyim biraz kendimi
şaka bi yana kısmet değilmiş demekki
Öylemiydi.Hiç mi yoktu konu komşu akraba.Ben o netin kablolarını kendim döşer yine de katılırdım. Olmadı internet kafeye giderdim.Yoksa bir yıl kendime gelemezdim valla.
Selam bende katıldım dün köfte yapıcaktım tesadüfen görünce katılayım bari dedim :)
hiç aklıma gelmedi:44: kaderime boyun eğdim
Canımhiç aklıma gelmedi:44: kaderime boyun eğdim
CanımHayırlısı olsun Bu kategoride bekleriz tarifini
Tüh üzüntüden gelmemiştir
Ben de kendi yaptığım sütlacı ekleyeyim.Milleti boş çevirmek olmaz şimdi.
Pc işgal altındaTüh üzüntüden gelmemiştir
Ben de kendi yaptığım sütlacı ekleyeyim.Milleti boş çevirmek olmaz şimdi.
Adraaaaaaaaaa koyup durma şu sütlaçları yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?