Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
vay sponsor olmuşuz Aus çok kıskandım:18:
hemen pankart açıyorum, "İTİNA İLE SPONSOR OLUNULUR"

Ol MUŞ uz valla cadım benim de yeni haberim oldu , dedim bu büyük şerefli görevi zevkle taşırım . Dana yolladım Hollanda dan , baharatlar Hindistandan

Ahretime az bile ...

Aç aç , yarışmaktan daha zevkliymiş sponsor olmak , tüccar gibi hissediyorum kendimi

aa çok kötü olmuş yaa, çok üzüldüm...resimleri bilgisayara attıktan sonra mı gitti, yoksa yarışma süresi mi geçti sen paylaşana kadar?
tüh çok sinir bozucu...
neyse üzülme önümüzdeki maçlara bakalım dimi, köftelere bekleriz

sen çok yaşa emi, yakında tükan da açan sen bu gazla
"Herşeyi de versiye deme" tükanı

resimleri attım ertesi gün açıyım konyu dedim. ertesi gün bizim net pırrrrr, kanat takıp uçmuş. bana da yutkunmak kaldı tabe

Son düzenleme:

estağfrullah ahretim o şeref bana ait,
böyle sponsora can kurban, koca dana yolladın yahu,
senin elin bu kadar açıksa ben her yarışmaya katılır her sponsorluğa da seni yazarım ausum
ee ne demişler ağanın eli tutulmaz...
bugün dana yollayan yarın deve yollar

neyse bahaneyle bol bol tatlı yemiş oldunuz işte fenamı bak dün benim yarışma telaşım sebebiyle eşim çatlayana kadar köfte yedi...

evet . çocuklar bayıldı. fırında sütlaç ta yapmıştım

Tüh kaçırdık biz de sütlacı yani.Ne kötü olmuş hem senin hem bizim açımızdan:)))Bu sefer katılırsan son güne bırakma bari.

Tüh kaçırdık biz de sütlacı yani.Ne kötü olmuş hem senin hem bizim açımızdan:)))Bu sefer katılırsan son güne bırakma bari.

son gün değildi kız, sondan iki gün önceydi
pegasusa yaradı
kör ölür badem gözlü hesabı, nasılsa katılmadım ya öveyim biraz kendimi

şaka bi yana kısmet değilmiş demekki

Son düzenleme:
son gün değildi kız, sondan iki gün önceydi
pegasusa yaradı
kör ölür badem gözlü hesabı, nasılsa katılmadım ya öveyim biraz kendimi

şaka bi yana kısmet değilmiş demekki

Öylemiydi.Hiç mi yoktu konu komşu akraba.Ben o netin kablolarını kendim döşer yine de katılırdım.Olmadı internet kafeye giderdim.Yoksa bir yıl kendime gelemezdim valla.

Öylemiydi.Hiç mi yoktu konu komşu akraba.Ben o netin kablolarını kendim döşer yine de katılırdım.Olmadı internet kafeye giderdim.Yoksa bir yıl kendime gelemezdim valla.

hiç aklıma gelmedi:44: kaderime boyun eğdim

Adraaaaaaaaaa koyup durma şu sütlaçları yahuuuu

Köfte sevmem desem kızlar ya ,cidden sevmiyorum küçğkken annem kandırırmış beni sucuk gibi yapıp yedirirmiş al sana sucuk yaptım ye diye.Hala zoraki yerim od 1 tane filan yani.
Katılan arkadaşlara bol şanslar şimdiden :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…