Ben şanslıyım sütlacı görmüyorumAdraaaaaaaaaa koyup durma şu sütlaçları yahuuuu
göremiyomkiakşama bakayım, seninkimi güzel benimki
Pc işgal altındacepten sütlacı göremiyorum:44:Eminim çok güzeldir yine ellerine sağlık
Köfte sevmem desem kızlarya ,cidden sevmiyorum küçğkken annem kandırırmış beni sucuk gibi yapıp yedirirmiş al sana sucuk yaptım ye diye.Hala zoraki yerim od 1 tane filan yani.
Katılan arkadaşlara bol şanslar şimdiden :13::13:
pehhh sütkaç nire çükülata nireBen şanslıyım sütlacı görmüyorumAma adını bile duymak yetti hemen çikolata aldım yiyorum
Bak bakalım yarın yorum bekliyorum.Yalnız bu yeni değil ramazanda yapmıştım.
Teşekkür ederim canım.
Çocuklar mı bilgisayarda.Bu bilgisayar bazı yönden çok ama iyi çocuklar açısından çok fena.Çocukları ele geçirdi maalesef.
Köfte sevmem desem kızlarya ,cidden sevmiyorum küçğkken annem kandırırmış beni sucuk gibi yapıp yedirirmiş al sana sucuk yaptım ye diye.Hala zoraki yerim od 1 tane filan yani.
Katılan arkadaşlara bol şanslar şimdiden :13::13:
Ama sucuk diye yediğinize göre beğeniyormuşsunuz.Zorla olduğu için soğumuşsunuz galiba.Ama şöyle bol soğanlı,domatesli,turşulu,ketçaplı,mayonezli ekmek arası köfte olsada mı yemezsiniz.
pehhh sütkaç nire çükülata nire
Yok canım çocuklar olsa kaldırmak kolayBak bakalım yarın yorum bekliyorum.Yalnız bu yeni değil ramazanda yapmıştım.
Teşekkür ederim canım.
Çocuklar mı bilgisayarda.Bu bilgisayar bazı yönden çok ama iyi çocuklar açısından çok fena.Çocukları ele geçirdi maalesef.
sus adra ne olur suskilo alma evremdeyim ne olur sus
ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhhDimi bence de.İki tabak kesin yerim.Üçüncüyü de yerim de ayıp olmasın diye köşeme çekilirim içim gide gide.
aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları varYok canım çocuklar olsa kaldırmak kolayEşim pc başında Benim kızlar hafta içi pc başına oturmazlar,oturamazlar.Oğlumda pek anlamıyor daha eşimle bölüşemiyoruz
Tamam sustum.Ama sütlaç maduru olduğun için bilesin.
Yok canım çocuklar olsa kaldırmak kolayEşim pc başında Benim kızlar hafta içi pc başına oturmazlar,oturamazlar.Oğlumda pek anlamıyor daha eşimle bölüşemiyoruz
Ne yapayım en kolay o geldipehhh sütkaç nire çükülata nire
umarım sorun gidermiş olurda bakarım
ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhh
aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları var
nar lı mı:18:Ne yapayım en kolay o geldiAz önce güllaç yaptım akşam ondan yerim yada Adra bana sütlaç yollasın
Evet ya kabuk ağlayan üstünü yerken insan cennette gibi oluyor dimi.
Hiç dimi.KK olmadan bu bilgisayar ne işe yarar hiç anlamam.
ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhh
aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları var
Ne yapayım en kolay o geldiAz önce güllaç yaptım akşam ondan yerim yada Adra bana sütlaç yollasın
sütlaç cennetten çıkma zaten
bana müsade hanımlar, nevoşumadra
iyi akşamlar:87::87:
Evet bölüşüyoruzSendeki büyük çocukmuş.Saatleri bölüşün. Ne güzel nete girmemeleri çocuklarının.Bazı çocuklar hiç dinlemiyor asi oluyor maalesef.Sakın alıştırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?