Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
göremiyomki akşama bakayım, seninkimi güzel benimki

Bak bakalım yarın yorum bekliyorum.Yalnız bu yeni değil ramazanda yapmıştım.

Pc işgal altındacepten sütlacı göremiyorum:44:Eminim çok güzeldir yine ellerine sağlık

Teşekkür ederim canım.

Çocuklar mı bilgisayarda.Bu bilgisayar bazı yönden çok ama iyi çocuklar açısından çok fena.Çocukları ele geçirdi maalesef.

evde yaparken tek manisa köftesini seviyorum. onun dışında yavan geliyor bana nedense

Ben şanslıyım sütlacı görmüyorumAma adını bile duymak yetti hemen çikolata aldım yiyorum
pehhh sütkaç nire çükülata nire

umarım sorun gidermiş olurda bakarım

Ama sucuk diye yediğinize göre beğeniyormuşsunuz.Zorla olduğu için soğumuşsunuz galiba.Ama şöyle bol soğanlı,domatesli,turşulu,ketçaplı,mayonezli ekmek arası köfte olsada mı yemezsiniz.

Ama sucuk diye yediğinize göre beğeniyormuşsunuz.Zorla olduğu için soğumuşsunuz galiba.Ama şöyle bol soğanlı,domatesli,turşulu,ketçaplı,mayonezli ekmek arası köfte olsada mı yemezsiniz.

sus adra ne olur sus kilo alma evremdeyim ne olur sus

Yok canım çocuklar olsa kaldırmak kolayEşim pc başındaBenim kızlar hafta içi pc başına oturmazlar,oturamazlar.Oğlumda pek anlamıyor daha eşimle bölüşemiyoruz

Dimi bence de.İki tabak kesin yerim.Üçüncüyü de yerim de ayıp olmasın diye köşeme çekilirim içim gide gide.
ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhh
Yok canım çocuklar olsa kaldırmak kolayEşim pc başındaBenim kızlar hafta içi pc başına oturmazlar,oturamazlar.Oğlumda pek anlamıyor daha eşimle bölüşemiyoruz
aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları var
Tamam sustum.Ama sütlaç maduru olduğun için bilesin.

Son düzenleme:

Sendeki büyük çocukmuş.Saatleri bölüşün.Ne güzel nete girmemeleri çocuklarının.Bazı çocuklar hiç dinlemiyor asi oluyor maalesef.Sakın alıştırma.

ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhh

aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları var

Evet ya kabuk ağlayan üstünü yerken insan cennette gibi oluyor dimi.

Hiç dimi.KK olmadan bu bilgisayar ne işe yarar hiç anlamam.

Ne yapayım en kolay o geldiAz önce güllaç yaptım akşam ondan yerimyada Adra bana sütlaç yollasın

Benim sütlaçlar ramazanda kaldı canım.Bak yarın sütlaç yaptıracaksınız bana bu gidişle.

bana müsade hanımlar, nevoşum adra
iyi akşamlar:87::87:

Sendeki büyük çocukmuş.Saatleri bölüşün.Ne güzel nete girmemeleri çocuklarının.Bazı çocuklar hiç dinlemiyor asi oluyor maalesef.Sakın alıştırma.
Evet bölüşüyoruzÖyle canım alışmamaları daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…