Aus kendini öyle ortalara atıp da hava atmaz sponsorum diye.Gizli destekçi o.Yoksa haberi olmaz olur mu hiç.
Kızlar 2 şer tarifle katılmışlar e şimdi bende katılırsam iki tarifmi yapayım bilemedim yani:26::26::44::44:
canım ben sadece inegöl köfteyle katılacaktım, ama oğlum yemiyor büyük diye
bir nevi oğlum için yaptım misketleri...
yapmışken de paylaştım...
sen iki tarifle katılmak zorunda değilsin ...
mecburiyet yok tabide altta kalamam diye düşündüydüm
hayır yani bana iş çıkarıyosunuz olmadı şimdi bu
ne güzel bir tarifle geçiştircektim etti 2 tarif az daha çalışırsam 3 tane tarifle çıkarım tutun beni
dana döşten yağsız kısmından üç beş kilo yollarsan belki affedebilirim
içindeki soğan moğan baharatlar yağı tuzu derken sen koca bir koli yap en iyisi
ah kuzum senin varlığın yeter...
ben müsait bir zamanda ona iyi bir ceza düşünmeliyim nevreste
sponsor dediğin işinin başında olur dimi...
Evet haberi bile yok
Aus kendini öyle ortalara atıp da hava atmaz sponsorum diye.Gizli destekçi o.Yoksa haberi olmaz olur mu hiç.
Kızlar 2 şer tarifle katılmışlar e şimdi bende katılırsam iki tarifmi yapayım bilemedim yani:26::26::44::44:
Topiğine bak , 3-5 kilo değil , dana yolladım sana dana
2 gün girmedim siteye o ara kirvesi oluvermişim ,ayy pardon sponsoru
Yoktu be adra , olsa idi , yapma etme gazelim , emeğine yazık derdim , koyma benim adımı , dost var düşman var
Kirvesi mi Çok hoşsun 2 gün kayboldun neler oldu bundan sonra çok ara verme arkandan neler oluyor
Çok güzel bir sürpriz olmuşturHazırlıksız yakalandım be nevreste yoksa sorun değil , bir de belki katılırım diyordum , eee şimdi bende gazeli mi kendime sponsor yapsam
Hazırlıksız yakalandım be nevreste yoksa sorun değil , bir de belki katılırım diyordum , eee şimdi bende gazeli mi kendime sponsor yapsam
ha ha haiade-i ziyaret gibi sen beni ben seni
ha anladım prestij için diyorsun yani,
ama çok tarifle katılmak işe yarıyorsa hazır kurbandan yeni çıkmışken ben buzluktaki bütün kıymaları köfte çeşitleri başlığıyla açıp yapıverirdim
inegöl
tekirdağ
akçaabat
dalyan
misket
adana
urfa
derken bütün yöreleri dolaşalım
Sende yap iki tarifKöfte çok
Yok canım ya , ben köşeme çekildim , kahvemi aldım , puromu yaktımSponsorluğun tadını çıkaracağım bu kategoride
evet evet aynen öyle prestij meselesi
bütün etlerden köfte miiiii nayıırrrr nolamaazzzzz tadında bırakmak lazım
yapayım bari
hükümet gibi sponsorum var arkamda, benim sırtım yere gelir mi bee, hey yavrum heyy...
ama hakkaten haklıymışsın ausum, aöf ye yezmışsın ya yarışma dersleri çok etkiliyor diye
bak dün yarışmayla uğraşacam diye ünite münite bitirmedim
benim hal ve gidişat ne durumda ne dersin?
bak ben sana güzel bir tarif vereyim onu yap,
şu lezitanın paket köfteleri varya hazır satılan ondan al kızartıver...
ne uğraşacan kıymayla etle butla...
sırf sen uğraşma yorulma diye iyi niyetimden söylüyorum inan bak
yoksa yarışma aklıma bile gelmedi yani
börek yarışmasında da hazır sigara böreği konuşuldu demek sende beni düşünerek hazır paket köfte önerisinde bulundun iyi oldu bak hiç aklıma gelmemişti
Yok canım ya , ben köşeme çekildim , kahvemi aldım , puromu yaktımSponsorluğun tadını çıkaracağım bu kategoride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?