İlk köfte geldi bile
Hoşgeldiniz
Değişik köfte mi hayatta inanmamYapın bakalım görmeden inanmayacağız
Köfte çok hangisini yapmak istersenizBiz burda bekliyor olacağız
katılırsam KÖFTE MANTOLU PATLICAN yaparım sanırım
daha zaman var bu sıra çogu zman kayınvaldemde kalıyoruz orda net yokta aslında kış geliyo bebişim üşümesin diye kürk istiyorum
auscum sonunda bende katılıyorum
yöresel yemekleri bekledim katılmak için hep ama köfte denilince irkildim bir an
sponsorum sensin
Gördüm gördüm ahretim , şok oldum yahu
Oraya da yazdım , bileydim dana döşten taze çekilmiş kıyma yollardım , koskoca sponsor olmuşum yemekte bir tuzum yok
Köfte denilince irkilmenin sebebi , ben köfte yemeğe çat kapı geliveririm sana diye olmasın sakın
Bak Gazel senden hızlı çıktıArtık masrafları karşılarsın sponsor olmuşsun o kadar
Sorma yahu , neyse ki bayramdan çıktık yoksa bir de bana sormadan iki çeşit yapmış , nerden baksan bol tuttuysa ,1.5 kilo kıyma
Neyse canı sağolsun arkadaşımın ama ben bilmiyordum inan bana süpriz oldu bu iş .
Ben düşünmüyorum katılmayı.Senide bekliyoruz canım
Bu ne muhteşem bir kahvaltı masasıdır.Günaydın mutlu pazarlar
Sürpriz yok mu:26:Ben düşünmüyorum katılmayı.
Bu ne muhteşem bir kahvaltı masasıdır.Aslında yarışmaya en güzel kahvaltı masası diye bir kategori eklense ne güzel olur.Kahvaltı çok özeldir.Kahvaltı masasında edilen sohbetler,muhabbetler çok zevklidir.Bayılırım güzel masalar görmeye.
Sürpriz yok mu:26:
Evet haklısın kahvaltı masası diye bir kategoride yapalım inşaallah
Sürpriz olabilir belki hiç bilmiyorum.Allahın hakkı üçtür diyip de katılabilirim veya tembellik edebilirim.
Kahvaltı masası güzel olur:)
Gördüm gördüm ahretim , şok oldum yahu
Oraya da yazdım , bileydim dana döşten taze çekilmiş kıyma yollardım , koskoca sponsor olmuşum yemekte bir tuzum yok
Köfte denilince irkilmenin sebebi , ben köfte yemeğe çat kapı geliveririm sana diye olmasın sakın
Bak Gazel senden hızlı çıktıArtık masrafları karşılarsın sponsor olmuşsun o kadar
dana döşten yağsız kısmından üç beş kilo yollarsan belki affedebilirim
içindeki soğan moğan baharatlar yağı tuzu derken sen koca bir koli yap en iyisi
ah kuzum senin varlığın yeter...
ben müsait bir zamanda ona iyi bir ceza düşünmeliyim nevreste
sponsor dediğin işinin başında olur dimi...
Evet haberi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?