Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Hoşgeldiniz
Değişik köfte mi hayatta inanmamYapın bakalım görmeden inanmayacağız
Köfte çok hangisini yapmak istersenizBiz burda bekliyor olacağız

katılırsam KÖFTE MANTOLU PATLICAN yaparım sanırım

daha zaman var bu sıra çogu zman kayınvaldemde kalıyoruz orda net yokta aslında kış geliyo bebişim üşümesin diye kürk istiyorum

katılırsam KÖFTE MANTOLU PATLICAN yaparım sanırım

daha zaman var bu sıra çogu zman kayınvaldemde kalıyoruz orda net yokta aslında kış geliyo bebişim üşümesin diye kürk istiyorum

Tamam ne zaman vakit bulursanız o zaman bekliyoruzEvet üşümeyin kürklenmek lazım

auscum sonunda bende katılıyorum
yöresel yemekleri bekledim katılmak için hep ama köfte denilince irkildim bir an
sponsorum sensin

Gördüm gördüm ahretim , şok oldum yahu

Oraya da yazdım , bileydim dana döşten taze çekilmiş kıyma yollardım , koskoca sponsor olmuşum yemekte bir tuzum yok

Köfte denilince irkilmenin sebebi , ben köfte yemeğe çat kapı geliveririm sana diye olmasın sakın

Bak Gazel senden hızlı çıktı Artık masrafları karşılarsın sponsor olmuşsun o kadar

Bak Gazel senden hızlı çıktı Artık masrafları karşılarsın sponsor olmuşsun o kadar

Sorma yahu , neyse ki bayramdan çıktık yoksa bir de bana sormadan iki çeşit yapmış , nerden baksan bol tuttuysa ,1.5 kilo kıyma

Neyse canı sağolsun arkadaşımın ama ben bilmiyordum inan bana süpriz oldu bu iş .

Evet aniden karar verdi ve bir baktım yapmış eklemiş Maşaallah çok hızlıSen de bol şans getirirsin inşaallah

Günaydın mutlu pazarlar
Bu ne muhteşem bir kahvaltı masasıdır.Aslında yarışmaya en güzel kahvaltı masası diye bir kategori eklense ne güzel olur.Kahvaltı çok özeldir.Kahvaltı masasında edilen sohbetler,muhabbetler çok zevklidir.Bayılırım güzel masalar görmeye.

Ben düşünmüyorum katılmayı.
Sürpriz yok mu:26:

Evet haklısın kahvaltı masası diye bir kategoride yapalım inşaallah

Sürpriz yok mu:26:

Evet haklısın kahvaltı masası diye bir kategoride yapalım inşaallah

Sürpriz olabilir belki hiç bilmiyorum.Allahın hakkı üçtür diyip de katılabilirim veya tembellik edebilirim.

Kahvaltı masası güzel olur:)

dana döşten yağsız kısmından üç beş kilo yollarsan belki affedebilirim
içindeki soğan moğan baharatlar yağı tuzu derken sen koca bir koli yap en iyisi
ah kuzum senin varlığın yeter...

ben müsait bir zamanda ona iyi bir ceza düşünmeliyim nevreste
sponsor dediğin işinin başında olur dimi...

Evet haberi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…