Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .

Şunu baştan anlatın, biri birine para teklif ediyordu, rabia iki gözü iki Çeşme ağlıyordu, nuryolu Nuri Alço gibi gülüyordu, mağdur kim
Ablam ,Rabia sürekli gelip ortalığı karıştırıyorYazdığımız her mesajdan birşey çıkarıyor
Örneğin ben''Nur yetişemiyor yavaş ''dediğimdeO hemen ''Nur bak nevoş sana tembel dedi''diyor.
Kısacası bizim mikserimiz

Aaaaa sınıfın ispiyoncu öğrencisi gibiiiiii adı Rabia soyadı İspik

Ne çok yarışma açılıyor. Bir gün de ben katılacağım. Hep niyet ediyorum da nedense o noktaya gelemedim daha.
Bir sonraki kategori makarnalar olsa keşke. Ben İtalyan olmalıymışım, her gün olsa her gün yerim makarna.

Bu kategoride makarna yapabilirsinKöfteli makarna
İnşaallah bir kategoriye katılırsın canım

Şunu baştan anlatın, biri birine para teklif ediyordu, rabia iki gözü iki Çeşme ağlıyordu, nuryolu Nuri Alço gibi gülüyordu, mağdur kim

Ben hulya kocyigit gibi yan yan koşarkene nuri alco gibi pis pis gulen rabia01 di mudurum cirkin tekliflerde bulundu " madalyani satmak icin kac para niistiyorsun " didi

tek ayak ustunde 10 tane iftira atarken ayni zamanda iftira fitne fucur da cikarabiliyor ne donanimli bi arkadas

Aaaaa sınıfın ispiyoncu öğrencisi gibiiiiii adı Rabia soyadı İspik

evet evet cok fena bu kiz mudurum,
ispiklemek bunda
kopya cekmek bunda
profillere sakal biyik cizmek bunda...
yemek bolumunde tek gezemez olduk ,yumurtamizi kirip unlarimizi caliyor
benden duymus olmayin da

evet evet cok fena bu kiz mudurum,
ispiklemek bunda
kopya cekmek bunda
profillere sakal biyik cizmek bunda...
yemek bolumunde tek gezemez olduk ,yumurtamizi kirip unlarimizi caliyor
benden duymus olmayin da

Sayım yaptım köfte malzemelerimizde eksik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…