iyi canım ya işte kaan hoca izinden gelsin gitcez bakalım ne olcak
Microtesede ki olumsuz sonuçtan sonra baya bir süre ara vermiştim bu konuyla ilgilenmeye. Ama hiç bir gelişme yok baksanıza kök hücreyle ilgili. Gerçi doktorlarda söylüyorlar bir 10 yılı bulur bu çalışmanın tamamlanması diye. En son araştırdığım kadarıyla insanlar üzerinde bile denenmeye başlanmamıştı. Hala hayvanlar üzerinde deneniyordu. Daha bunlar sonuçlanacakta prosedürlar tamamlanıp insanlar üzerinde denenmeye başlayacakta zaten türkiyede uygulamaya başlanması ayrı bir prosedür ya ne bilim kızlar yaşlanmadan anne olmak istiyorum yokmu bunun başka bir çaresi
canlarım haberturk te kök hücre ile ilgili bir program var..ayrıca gece 1 de tekrarı verilecekmiş
canım yasal engellerden ötürü çalışma yapılamıyormuş, ancak izin çıksa çok iyi sonuçlar alınırmış...ben de dinleyemedim...eşimin ailesindeydik...gelince de bitmek üzereydi...tekrarını hafta sonu da koyacaklar sanırım
ben bir kısmını dinledim.ama gece 1 de değil.akşama 9 gibi falandı sanırım.çalışmalar sürüyormuş ama daha sperm bulma sonuçlanmamış.kök hücrede sperm bulamamışlar daha.çalışmaya devam edeceklermiş.ama oda ne kadar zaman alır bilinmez diyor.ama uzun sürebilirmiş.bu yoldan pek ümitlenemk iyi fikir değil gısssslar bence[/B][/B]
kök hücreyi allahım çabuk ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?