arkadaslar burda herkes kök hüc reyimi bekliyo aranizda klinifelterli olanlarda varmı
Evet canım o şekildede çocuk sahibi olunacak ama ne zaman bilmiyorum.
Bizde izine çıkıyoruz cuma günü önce bodrum sonra memlekete
ohh iyisiniz canim gidinde bir kafa dagitin inanki rahatliyor insan..ben gine gidesim var burda beni sorunlar boguyor yaaa bazen hic bas edemiyorum..ve dusunuyorum oturup bazen ben bunlari yasiyormuyum gercekten bukadar guclu birimiyim diyorum..cunki baskasi anlatsa bana bunlari yasiyorum diye allah yardimcin olsun ve kimsenin basina vermesin derimmmm
Canim sorunlarin ne bilmiyorum ama baylasmak istersen dinlerim canim
bazen hepimizin yasadigi zor donemler oluyor ama sabrin sonu hep selamet oluyor
sende takma canim hersey bos
onemli olan saglik onuda strese girip bozma canim opuyorumnanaktan
2008 - 2009 beniim hayatimin en berbat senesiydi ve halada 2009 yasiyorum...hersey ust uste geldi bu sene..artik telefon geldinde korkarak aciyorum yada birisi sana birsey söylicem dedinde hic dusunmeden tamam gine kötü haber diyorum..birde bunlar yetmiyormus gibi süper kiskanc bir arkadasim var..hem onu seviyorum ama cokta tohaf..bana hatta seni kiskaniyorum cok heyecanli bir hayatin var diyor...bende kizdim ona delimisin nesin dedim ama dusununde gercekten film gibi geliyor...
herseyden önemlisi saglik diyorsunda benim dudagimdan ucuk hic eksik olmuyor :1shok:sinir oluyorum iniyor birdaha cikiyor...
allhim bir mucize yaratsada kendimizi ögle teselli etsek dimi))ama ginede bunada sukur
Bak yine üstü kapalı anlatmışsın ama neyse dedigin gibi çok şükür her şerde vardır bir hayır takkma canım başka meşguluyetler edin ne biliyım neyse izinden gelince görüşürüz inşallah öpüyorum seni
Hoşbulduk canım gittik doktora kökhücreden başka yapılacak birşey yokmuş hatta birdaha ki gitmemizde eşim ameliyat olcak testisler ya alıncak yada indirilecek.saftiriğim hoşgeldin canım ne yaptınız doktora gittinizmi
selam saftirik.
dedigin gibi bu konu "kök hücre" çok yaygin olmaya basladi.
5 yil içinde gelebilir türkiye. Su an yasal olarak yasak.
Insallah fazla beklemeden bize umut kapisi olur.
Merhaba canım
Umudumuz o yönde hayırlısıysa olur inşallah
Sizde problem nedir canım,sizdede tek çare kök hücre mi?
6 mayis esimin azosperm oldugunu ögrendik.
23 Temmuzda ürologa gidicez randevumuz var azosperminin nedenini ögrenicez.
simdilik beklemedeyiz.
sizin sorun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?