Erkek İnfertilitesi Kök Hücre İle Çocuk Sahibi Olmayı Bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence ilk önce türkiyeye izin verirler. Türkiyede tüp bebek merkezleri gelisti kisirliga çok önem veriyorlar.
Insallah en kisa zamanda gelir.

Aslında haklısın bende yurt dışında yısıyorum ve buralarda hiç önemli degil eger bebegın olmuyorsa girek sperm bankasına yönlendiriyorlar.Türkiyede öyle olmadıgı için sonuna kadar ugraşılıyor.
Olayın birde şu yönü var mesela ölmüş birinin çocugu olabilecek yanda ne bileyim sen bilmeden senin hücrenle cocugun olabilecek bu gibi yönleride oldugu için davalık bir konu bu şimdi.
Tabi bizim gibi çocuk özlemi çekenler için 3-4 doktor raporuyla buna izin verecekleriini düşünüyorum.

ayy kizlar bbunlar cok guzel haberler sevindirici ama 5 sene bile okadar uzun geliyorki..ufff keske okadar sürmese napicaz biz???niye izin vermiyorlar yaa neden ülkeler bizim gibileri dusunmuyor..keske onlarinda cocuklari olmasada bir anlasalar nasilmis...

saftirik hosgeldin canim nasilsin??bizde haftaya pazar gunu gidiyoruz...istanbulda gine hastaneye gidip sperm analizi yaptiricam..yaa ben böyle elim kolum bagli durmak istemiyorum birseyler yapmamiz lazim..

saftirik hosgeldin canim nasilsin??bizde haftaya pazar gunu gidiyoruz...istanbulda gine hastaneye gidip sperm analizi yaptiricam..yaa ben böyle elim kolum bagli durmak istemiyorum birseyler yapmamiz lazim..

iyiyim canim sagol
iyi tatiller canim hersey iyi olur umarim,Yaptirin tabi analiz sonuna kadar ugrasmak lazim

Benim esim azosperm. Yolun basindayiz yeni ôgrendik kosturuyoruz doktorlara gidip geliyoruz. çaresini ariyorum bakalim ne olacak.
Henüz hamile falan degilim insallah bizede nasip olur.
Sizin sorun neydi ?

Benim esim azosperm. Yolun basindayiz yeni ôgrendik kosturuyoruz doktorlara gidip geliyoruz. çaresini ariyorum bakalim ne olacak.
Henüz hamile falan degilim insallah bizede nasip olur.
Sizin sorun neydi ?

Ayy Ben hamilesin sandım ama yani o avatardanda o anlaşılırdı canım :) bu olmuş işte.
Benim eşimde inmemiş testise baglı azospermi.bizde 3 yıldır Türkiyede profosörlere gidip geliyoruz ama nasıp.Artık tek umudumuz kökhücre.
yeni ögrendiginize göre eşin daha mikro tese olmadı sanırım umarım bulunur sperm canım

esim daha mikrotese olmadi. Öncelikle bitkisel kürler ve ilaç kullanmasini istiyorum kaan aydos'a mail attim esime klomen tavsiye etti.
Senin esin mikrotese oldu mu ? Kaan aydos'a gittiniz mi ?

esim daha mikrotese olmadi. Öncelikle bitkisel kürler ve ilaç kullanmasini istiyorum kaan aydos'a mail attim esime klomen tavsiye etti.
Senin esin mikrotese oldu mu ? Kaan aydos'a gittiniz mi ?

Bizde Kaan Aydos'un tavsiye ettıgı başka bir profösöre gidiyoruz.5 ay sonra hem mikro tese hemde ilerde testis kanserine karsı kontrol edilecek testisler yapılan operasyonla.

Hayirlisi olsun. Biz ekimde kaan aydosun yanina gitmeyi düsünüyoruz belli degil.
Esin ilaç falan kullaniyor m u?

Benim esimin hormon degerleri bunlar :
FSH = 5,5
LH = 6,3
TOTAL TESTOSTERON = 2,35

Esinin degerleri nedir ?
Ben bunlar kaan aydosa mail olarak yazdim ve kendisi dedi ki FSH'yi normal olmasi büyük sans bir ay KLOMEN kullansin dedi ve tekrar tahlil yapip degerleri bana yazin dedi.
Bakalim hayirlisi olsun. Annem'in Türkiye'den dönmesini beklyorum o bize KLOMEN'i getirecek.

canım yanımda yok sonuclar ama hatırladıgım kadarıyla gecen yıl total testosteron 0,48 falandı çok düşük yani.Bu yılda 2 kez ölçtürdük birinde 13 çıktı birinde 8,50 falandı yükselmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…