• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Eşimin iş yerinde böyle biri varmış aklıma o geldi işi gereği giriş çıkışlarda duş almaları gerekiyor diyo ki adam duştan çıkıyor hala çok kötü ve ağır kokuyo diyo 🥴🥴
Benim eşim de iş yerinde duşunu alır, tıraş olur, üstüne çorabını - çamaşırını eve öyle gelir .

Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var
İnanırım.. O yüzden kocaları bu yönden de eğitmek lazım. Şampuandan sonra mis gibi korkunca kendilerini temiz sanıyorlar.

Özellikle, ağız, burun, saç, tırnak temizliğini tekrar baştan öğretmek lazım.

En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti
Af buyurun ama size kokuyorsa kendisine de kokuyordur burnu koku da mı almıyor?
Hepimiz gün içinde terliyoruz, girip çıktığımız ortamların kokuları üzerimize siniyor vs ama düzenli duş alıp kişisel bakımımıza özen gösteriyoruz.

Duş almadığı temiz kokmadığı sürece yaklaşmayın belki anlar, ki bu kadar kokuyorsa çalışma arkadaşları da kokudan rahatsız oluyordur.

Sınanmadığınız yerden konuşmak kolaydır. Başlarda böyle olsa emin ol ben de evlenmezdim. Hasta olabileceğini düşündüm vs lakin öyle de bir durum yok. Ben de burada eleştri değil kırmadan nasıl söyleyeceğime dair bir fikir almak istiyorum.
Eşinizin önce kendine sonra da size zerre saygısı yok.
Sizde hala kırmadan söyleyeyim diyorsunuz.
Yazık çevresindeki herkesin de burnunun direği kırılıyordur.

Bi öğrencim vardi leş gibi koyuyordu. Yanına oturup sorusunu çözmek ölüm gibi bir şeydi. Derste bazen bir şekilde konuyu hijyene getirirdim dikkat edin genç insanlarsiniz derdim kafa sallar durur ama üzerine alınmazdi. Geçen yolda yanımdan geçmiş kokuyu hatırladım baktim o aradan koca 8 yıl geçti yok aynı leş kokusunu aldim.Şimdi okuyunca o aklıma geldi midem bulandı. Konu sahibi size gelince 3 sene nasıl dayandiniz. Söylediğiniz halde hâla aynı olması çekilecek dert değil. Bu durum benim içinde boşanma sebebi olurdu.

Annem bizi küçükken tuzlamış 🤣 hiç duydunuz mu bunu? Terimiz çok kötü kokmazmış benim çocuklarıma da yaptı tabiki 😂 şuan sucuk yense mesela ter yine kokuyor yedik lerimizle ilgili ama eskiler böyle yaparmış. Tavsiyem ise dini inancı sağlam ise temizliğin imandan olduğunu hatırlatın. O konuda yapabileceği şeyleri yapmazsa da yakın temas da bulunmayacağınızı açık açık söyleyin. Buna rağmen değişmezse siz bilirsiniz

İş yerinde bi adam var bunun karısı buna nasıl katlanıyor diyorum her seferinde bulunduğu odayı kokutur bi doktora gitsin bence hormonal olabilir ağız kokusu olabilir antibakteriyel sabunla yıkayın

Yine de incitmeden hareket etmeyi tercih ediyorum. Genel olarak hayatımdaki herkes için geçerli bu durum.
Karşınızda güzellikle yaklaşmaktan anlayan bir insan olsa haklısınız diyeceğim. Ama eşiniz sizi umursamıyor, size saygı duymuyor. Bu insanı kırmadan hareket etmek bir işe yaramaz. Sizi ezik görür, daha az önemser gün geçtikçe. Burdan bir yere varamazsınız.

Hayır bir de kokan insan toplu taşımada işte okulda olsa uzak durursun çok da etkilemez. Sinir olur geçersin.
Ama kokan adam evdeki nevresimi de korkutur, oturduğu koltuğun yastığını da.
İğrenç bir şey yani.
Evde ayağı kokan biri halıya bassa halıyı yıkamaya kalkıyorsun. Üç senedir her gün nevresim mi yıkadınız?
Ben hiç kimseyi sürekli koltuklarımı yatağımı kokutmasına tahammül edecek kadar sevmiyorum sanırım. Bu derece kokan birinin nevresimi her gün yıkanmazsa kokar yatağa da siner.

Hayır bir de kokan insan toplu taşımada işte okulda olsa uzak durursun çok da etkilemez. Sinir olur geçersin.
İğrenç bir şey yani.
Evde ayağı kokan biri halıya bassa halıyı yıkamaya kalkıyorsun. Üç senedir her gün nevresim mi yıkadınız?
Ben hiç kimseyi sürekli koltuklarımı yatağımı kokutmasına tahammül edecek kadar sevmiyorum sanırım. Bu derece kokan birinin nevresimi her gün yıkanmazsa kokar yatağa da siner.
Ay bana bi kere böyle bir kokarca misafir olarak gelmişti. Bi 3-4 gün ağırlamak zorunda kaldık. Salondaki koltukta yattı. Gittiği gün koltuk yıkattım. Evin her yeri günlerce koktu resmen bana.

Ay bana bi kere böyle bir kokarca misafir olarak gelmişti. Bi 3-4 gün ağırlamak zorunda kaldık. Salondaki koltukta yattı. Gittiği gün koltuk yıkattım. Evin her yeri günlerce koktu resmen bana.
Ben çok titiz biri değilimdir ama ter ve koku çok rahatsız ediyor. Bize de bir gün çorapsız babetli iş çıkışı gelen bir arkadaş oldu. O ayağındaki teri halılarıma değdirdiğini düşünüp gidene kadar fenalık geçirdim.
Kokan koca benim için her gün yıkanması gereken kokuşuk nevresim demek.

İğrenç bir şey yani.
Bence bu derece pis kokan insanlarla yaşayanlar zaten kendileride çok temiz olmuyor, o yüzden tahammül edebiliyorlar. Üç ay beş değil 3 sene yani hergün aynı yatağa giriyosun adamla ve kokuyor, öpeceksin kokacak yanaşacaksın kokacak, normal temiz bi insan tiskinir. Evi bile kokuyodur, içinde durdukca anlamıyolar sadece.
İş yerinde vardı bizim geçtiği yeri anlıyoduk ya resmen şuradan geçmiş diyoduk yazın estiriyodu zaten kokusu. Yemek yiyemezdim, diş tartarları artık kat çıkmış adamın bide bi neşeli bari sus otur be adam asdhagag

Bu adam önceden mis kokuyordu da şimdi mi pis kokmaya başladı. O zaman nasıl içiniz aldı, eğer sonradan kokmaya başladıysa ???Diş,mide, … diğer kokabilecek ne varsa bir doktor kontrolünde geçmesi gerekiyor olabilir.Çemenli şeyler yiyorsa artık eve çemen sokmayın. Lazere ikna edebilirsiniz mesela.Eğer kişisel-öz bakım sorunu varsa ciddi anlamda psikolojik destek alması gerekir. Koku sorunu derya deniz konulardan, herkese göre değişir. Erkek var full lazerli, cilt bakımı yaptırır; sabah ayrı akşam ayrı duş alır. 6 ayda bir diş temizliği yaptırır, eğer midesiyle ya da bağırsağıyla ilgili en küçük sorunda hemen bir detoxla temizlik yapar. Bu adam mis gibi bebek gibi kokar. Diğeri de çöp gibi işte malesef

Bence bu derece pis kokan insanlarla yaşayanlar zaten kendileride çok temiz olmuyor, o yüzden tahammül edebiliyorlar. Üç ay beş değil 3 sene yani hergün aynı yatağa giriyosun adamla ve kokuyor, öpeceksin kokacak yanaşacaksın kokacak, normal temiz bi insan tiskinir. Evi bile kokuyodur, içinde durdukca anlamıyolar sadece.
İş yerinde vardı bizim geçtiği yeri anlıyoduk ya resmen şuradan geçmiş diyoduk yazın estiriyodu zaten kokusu. Yemek yiyemezdim, diş tartarları artık kat çıkmış adamın bide bi neşeli bari sus otur be adam asdhagag
Bilakis çok biliyorum havlulara kadar kaynatan kadınların kocaları bildiğin kıllı toparlak ve yanında nefes almak mümkün olmadığından çay servisini bir km öteden yapabildiğin. 😂 Burda da bi tane üye vardı kocası yastığı sabaha kadar göl oluyomuş sümükten, kadın beyaz havlu kullanıyo 90 derecede yıkayabilmek için.

Bilakis çok biliyorum havlulara kadar kaynatan kadınların kocaları bildiğin kıllı toparlak ve yanında nefes almak mümkün olmadığından çay servisini bir km öteden yapabildiğin. 😂 Burda da bi tane üye vardı kocası yastığı sabaha kadar göl oluyomuş sümükten, kadın beyaz havlu kullanıyo 90 derecede yıkayabilmek için.
Ben hijyen konu önemsediklerini düşünmüyorum ya kafamda canlanmıyor yani misafir olsa gidince evi kaynatırsın falanda kocan yani ilişkiye girmesi var öpmesi var, burnunu tuta tuta yapamayacağına göre bence temiz değiller 😄 bazı ergen çocuklarda kokar ya anneleri her şeyi yıkar paklar hani o evlat yani katlanırsın sonuçta kocayla bi münasebet var, ağzı ceset yemiş gibi kokan adama nasıl yaklaşacak anca takmaması lazım asdjahah

Koku konusu çok hassas ya, çok kötü. Insan kötü koku aldığı an libidosu düşer, cinselliği etkilemiyor mu bu durum, eşiniz farkında değil mi iğrendiğinizin, iğrenmenizi sallamıyorsa bu çözülecek bir sorun değil bence.

Back
X