• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Bazıları, üzerlerine suyu döküp çıkıyorlar. Keselenmekten, sabunlanmaktan bihaberler..
Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var

Offf böyle bir iş arkadaşımız vardı. Çok kötü kokardı. Yaz kış o koku vardı. Yazın yine camı açardı, kışın asla cam falan açmaz bir de masasının altında ısıtıcı açardı💀. Odasını gittik mi nefes almadan çıkardık.
Hep derdim ya bu adamın karısı bu kokuyu almıyor mu diye. Alıyorlarmış meğer... Alınmayacak gibi değildi gerçi.
Ha bi de o adam kıyafeti de kolay kolay değişmezdi 🥀

Bizim şirkette de mavi yakalar iş çıkışı duş alıp günlük kıyafetlerine geçiyorlar. Ağır fiziksel aktivite gerektiren işlerde oluyor genelde.
Bizimkinde de herkes öyleymiş bembeyaz giyiniyorlar galoş eldiven falan ama iş yükleri ağır değilmiş o günkü iş kıyafetleri orda yıkanıyor buhar makinalarında falan kalıyormuş hijyen açısından

Bizim şirkette de mavi yakalar iş çıkışı duş alıp günlük kıyafetlerine geçiyorlar. Ağır fiziksel aktivite gerektiren işlerde oluyor genelde.
Çıkış tamam da girişlerde neden gerekiyor onu anlamadım. Evinde dur alır işe gelir insan. 😁

Hep kişi kendi kokusunu anlamaz derler ama ben buna hiç inanmıyorum. Size gelecek kadar çoğaldıysa koku, sahibine gelmemesi imkansız. Belki ağız kokusu hariç. Adam pis ve temel hijyenden haberi yok, kendi rahatsız olmuyor belli ki. Depresyon durumunda kişisel temizliklerini ihmal edebiliyorlar ama bu kokuya çevresindeki diğer insanlarda tepki verir.
Çevresindeki insanlar da tepki veriyor 2ngün düzeliyor 3. Gün aynı 🤦‍♀️ insanın kendine kokmaması bence de imkansız. Ama galiba benim adamın burnu ölmüş 🤣

Konuyu açar açmaz kokudan bayıldınız herhalde.

Bu yaşa kadar öğrenememişse bu saatten sonra zor , daha bunun yaşlılığı var.
Yıkanmayan insana parfüm deodorant işlemez, adam kokarcaya dönmüş umru değil.
İşte tam bu noktada ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım.

Çıkış tamam da girişlerde neden gerekiyor onu anlamadım. Evinde dur alır işe gelir insan. 😁

Ay ben çıkışı normalleştirdiğim için girişi görmezden gelmişim direkt. O ilginçmiş evet ya sen pissindir yıkan gibi. Cerrah bile ameliyata girerken yıkanmıyor 😂😂😂

Sizin evlilik bitmis zaten koku mu kaldi dert. Bir erkek, eşi/sevgilisi kokuyorsun dese bundan çekinmesi gerekir. Bu cinsel anlamda da ipuclari veriyor. Kimse begendigi/aşik oldugu birine kokmak istemez. Siz artik mahmut abi olmuşsunuzdur o adam icin. Sevgiliykenden beri kokuyorsa o başka ama sonradan

Offf böyle bir iş arkadaşımız vardı. Çok kötü kokardı. Yaz kış o koku vardı. Yazın yine camı açardı, kışın asla cam falan açmaz bir de masasının altında ısıtıcı açardı💀. Odasını gittik mi nefes almadan çıkardık.
Hep derdim ya bu adamın karısı bu kokuyu almıyor mu diye. Alıyorlarmış meğer... Alınmayacak gibi değildi gerçi.
Ha bi de o adam kıyafeti de kolay kolay değişmezdi 🥀
İş arkadaşına çözüm var da ben biraz sıkıntılıyım bu konuda 🤦‍♀️

Birlikte duşa girmeyi teklif edin ama yine düzelmez gibi

Okurken rahatsız oldum sizi düşünemiyorum.
Bunu yaşam tarzı haline getirmiş ve rahatsız değil sizin yapabileceğiniz çok birşey yok sanki ya katlanacaksnz ya bırakıp gidiceksiniz gibi.
Bırakmadan önce son bir umut var mıdır? Onu bulmaya çalışıyorum aslında

Direkt boşanma sebebi şu yaptığı. Bu saatten sonra değişim istiyorsanız ona çözüm sonun ama sorumluluğunu kendi alsın. Fiziksel mesafenizi koruyun, yakınlaşmayı azaltın yada tamamen kesin. Değişmediği sürece de gittiği yere kadar devam edin. Böyle evlilik sürmez.

Back
X