• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Arkadaşlar bazı insan hiç bir şey yapmasa da kokar ki konu sahibinin eşine bu normal geliyormuş zaten bir insan koktuğunun farkında değilse psikolojik olarak hasta olduğunu düşünüyorum.Mesela benim bi yengem var bazen günde iki kere yıkanıyorum yoksa korkuyorum diyor ki çok temiz bir kadındır.Ancak burada sorun kişinin o pis kokusunu anlamaması işte bu malesef hastalık belirtisi.

Evlenmeden önce de böyledir. Zorla temizlik alışkanlığı kazandırılmaz. Ya böyle çekeceksiniz ya da adamı boşayacaksınız.

Ya bir insan kokuyorsa hep kokuyordur, neden evlendiniz?

Eşinizi banyoya sokup köpürte köpürte siz yıkayın 😄 Banyoyu sevdirin adama.Banyo sonrası da güzel bir parfüm sıkın oh mis gibi işte.
Ya da gel beraber duş alalım filan deyip gaza getirin 😄

Benim bi is arkadasim boyleydi, bulundugum kata cikiyorsa eger daha merdivenlerdeyken odama kokusu geliyordu. Neyse birgun evlenmeye durdu, nisanlisini getirdi tanistirdi, o kizcagiza sevgilisinin koktugunu soyleyemedim, kendimi vebal almis gibi hissediyorum o gunden beri.

Hala evli kaldiklarina gore ya esinin temizlik rutiniyle bizim oglan kokudan kurtuldu ya da kizcagizin koku alma duyusu en basindan beri "yok".

Insana kendi kokusu geliyor arkadaslar bu arada, 2.gebeligimden sonra bana igrenc bi koku peydah olmustu yaklasik 1 yil kadar, kendimden nefret ediyordum o ara, sabah aksam dus alamazsam ceset gibi hissediyordum kendimi. Sonra ne olduysa yavas yavas azalarak gecti o koku ama bende travma kaldi, hala daha ya acaba ben mi kokumu almiyorum diye koklatiyorum aileme bak kokuyorsam söyleyin diye.

Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı 🤢 yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
Temizlik içsel bir şey.Kimseyi zorla temiz yapamazsın.Pis insana ne yapabilirsin.Evlendiğinizde temiz miydi?Değilse neden evlendiniz?

3 yıl içerisinde defalarca söylemiştir zaten konu sahibi, artık söyleme kırmama kısmını geçmişler bence.
Tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. SÖYLÜYORUM yahu kaç bin kez artık ben ar eder oldum. Ama sanırım benim lugatımdaki kelime dağarcığım yetmiyor. Ben de spesifik bir yorum gelirse onu uygularım umuduyla sordum burada. Boşan diyor herkes e iyi de istediğim bu değil ki. Boşanmak istesem bunun kusur sarıldığını haklı olanın ben olduğumu da biliyorum. Ama boşanmadan acaba düzelir mi? Bin bilsem de bir bilene danışayım belki benim kaçırdığım bir konu vardır diye yazdım. Herkes nasıl dayandın boşan tü kaka arkadaşlar durumun vehametinin inanın farkındayım. Hem de sizin hayal edemeyeceğiniz kadar.

Eşinizin önce kendine sonra da size zerre saygısı yok.
Sizde hala kırmadan söyleyeyim diyorsunuz.
Yazık çevresindeki herkesin de burnunun direği kırılıyordur.
Öncelikle günaydın. İpin ucu da tam olarak burada kopuyor aslında. Onun kendisine duymadığı saygıyı ben duyunca yetmiyor. Temelden saygı görmeden büyüyen bir bireye benim saygım yetmiyor. Burda da şu takılıyor kafama acaba kendisine saygı duymayı öğretebilir miyim? Cidden çok iyi bir insan kendi sevgimden de onun sevgisinden de şüphem yok. Ama o kadar haklısınız ki kendisine saygı duymayı bilmeyen biri karşı tarafa da gösteremiyor. Bakalım öğrenebilecek miyim?

Temizlik içsel bir şey.Kimseyi zorla temiz yapamazsın.Pis insana ne yapabilirsin.Evlendiğinizde temiz miydi?Değilse neden evlendiniz?
Hemen hemen herkes aynı şeyi sormuş. Haftada 1 görüşürdük onda da koymazdı. Evlenince her gün görüşüyoruz maalesef kokuyor.

Tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. SÖYLÜYORUM yahu kaç bin kez artık ben ar eder oldum. Ama sanırım benim lugatımdaki kelime dağarcığım yetmiyor. Ben de spesifik bir yorum gelirse onu uygularım umuduyla sordum burada. Boşan diyor herkes e iyi de istediğim bu değil ki. Boşanmak istesem bunun kusur sarıldığını haklı olanın ben olduğumu da biliyorum. Ama boşanmadan acaba düzelir mi? Bin bilsem de bir bilene danışayım belki benim kaçırdığım bir konu vardır diye yazdım. Herkes nasıl dayandın boşan tü kaka arkadaşlar durumun vehametinin inanın farkındayım. Hem de sizin hayal edemeyeceğiniz kadar.
Yani adam böyle. Değişmez. Kimse değişmez. Boşanmamak da bir seçenek elbette. Böyle bir adamla yaşamayı devam ettireceksiniz yani.
Yolda gezip insan içine çıkmaya utanırım ben olsam. Şu zamanda temiz akan su sabun icat olmuşken hala kokarak gezen insanı nasıl sevebiliyor yada saygı duyuyorsunuz?
Çok rezil bir şey bu çünkü

Okurken rahatsız oldum sizi düşünemiyorum.
Bunu yaşam tarzı haline getirmiş ve rahatsız değil sizin yapabileceğiniz çok birşey yok sanki ya katlanacaksnz ya bırakıp gidiceksiniz gibi.
Aslında tam bu noktada onu kendisinden nasıl rahatsız edebilirim onu bulmam gerekiyor sanırım

Ee yuh kusura bakmayın ama iğrenç. 3 sene nasıl çektiniz. Direk koktuğunu ve buna artık tahammül edemediğinizi söyleyin. Dikkat etmediği sürece aynı yatağa bile girmeyin. Hala devam ediyorsa da bosayacaksiniz. Pis birini ne sebeple çekeceksiniz. Bu kadar süre dayanmaniz bile ilginç.
Gönül sevince burun katlanırmış 😂 ama bir noktaya kadar işte.

Sizin evlilik bitmis zaten koku mu kaldi dert. Bir erkek, eşi/sevgilisi kokuyorsun dese bundan çekinmesi gerekir. Bu cinsel anlamda da ipuclari veriyor. Kimse begendigi/aşik oldugu birine kokmak istemez. Siz artik mahmut abi olmuşsunuzdur o adam icin. Sevgiliykenden beri kokuyorsa o başka ama sonradan saldiysa olay budur yani.
Aslında konu benim Mahmut abiye dönmemden daha vahim. Yetiştiriliş tarzı ve kendini geliştirmeme. Bunun normal olduğunu söylemiş anne kişisi ona. Nitekim kendisi de çok farklı değil bu konuda. Onu savunmak vs değil amacım ama durumun sizin düşündüğünüz gibi olmadığına da eminim. Bir başkasının yazısını okumuş olsam ben de aynen sizin gibi düşünürdüm. Bakalım değiştirebilecek miyim

Yani adam böyle. Değişmez. Kimse değişmez. Boşanmamak da bir seçenek elbette. Böyle bir adamla yaşamayı devam ettireceksiniz yani.
Yolda gezip insan içine çıkmaya utanırım ben olsam. Şu zamanda temiz akan su sabun icat olmuşken hala kokarak gezen insanı nasıl sevebiliyor yada saygı duyuyorsunuz?
Çok rezil bir şey bu çünkü

Back
X