kokosmusum...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??

Yaşınız kaç? 30'un üzerinde değilseniz kruvaze bluz bence de biraz ağır ve kokoş kaçar

aman siz kendinize yakıştırıyorsanız tarzınızı
boşverin dışardan söylenenleri
ama eğer cok rahatsız oluyorsanız bu sözlerden birazda sade olabilirsiniz günlük hayatta

Kokos denmesi kötü birşey degilki. Bence bu kadar takilmayin ne derlerse desinler, çekemiyor olabilirler boşver.

Icinden nasil geliyorsa oyle giyin, gerisini salla.

Benim de ciddi bir isim var, zaten klasik giyinmeyi ben de severim. Ben de ipek gomlek + etek + stiletto giyerim mesela, 27 yasindayim. Bence kokos degiliz Olsaniz bile ne, kokos olmak suc mu

Bunu genelde kadınlar mı söylüyor? Eğer çoğunluk onlarsa büyük olasılıkla sizi kıskanıyorlardır. Kendileri fırsat bulamadıkları veya zevk sahibi olamadıkları için sizin bakımlı ve özenli olmanızdan rahatsız olmuşlardır.

Icinden nasil geliyorsa oyle giyin, gerisini salla.

Benim de ciddi bir isim var, zaten klasik giyinmeyi ben de severim. Ben de ipek gomlek + etek + stiletto giyerim mesela, 27 yasindayim. Bence kokos degiliz Olsaniz bile ne, kokos olmak suc mu
Bence iş yerinde giyilebilecek en güzel kombin. Benim iş ortamım da müsait olsa da ben de giyebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…