kokosmusum...

Yaşına ve iş çevrene bağlı.

aman siz kendinize yakıştırıyorsanız tarzınızı
boşverin dışardan söylenenleri
ama eğer cok rahatsız oluyorsanız bu sözlerden birazda sade olabilirsiniz günlük hayatta
işte sıkıntı da orda gayet sadeyim aslında, pantolon bluz gömlek etek stiletto daha ne kadar sade olunabilir ki iş yaşamında?

Kokoş olmak kötü bir şey değil ki ne güzel bakımlısın işte boşver milleti.

Icinden nasil geliyorsa oyle giyin, gerisini salla.

Benim de ciddi bir isim var, zaten klasik giyinmeyi ben de severim. Ben de ipek gomlek + etek + stiletto giyerim mesela, 27 yasindayim. Bence kokos degiliz Olsaniz bile ne, kokos olmak suc mu
tam da anlattığınız gibi giyiniyorum çoğunlukla, pamuklu gömlek yerine ipek gömlek giyiyorum örneğin. saçım sadedir, ruj renkli kullanırım onun haricinde sade ötesi bir makyaj....

evet kokoş sıfatını bayanlar söylüyor, erkekler bazen şu kıyafeti beğendim dünkü daha güzeldi bence tarzı eleştiri yapar ama nadiren...

mesela nasıl giyinince size kokoş geliyor, ben de bunu merak ediyorum ben beğeniyorum ama etraf beğenmiyor mu diyorum, hani zevk meselesi tabi ama bariz yakışmayan insanlar da var, onlardan biri miyim diye içimde bir şüphe uyanmıyor değil :)

ben güzel giyinmeyi çok seviyorum çok da hevesliyim, benim etrafımdakiler de aynı sizin anlattığınız gibi tüm yaz boyunca aynı ayakkabı ve pantolonu giyen tipler örneğin. aynı kafadayız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…