- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi greengirll
-
insalar genelde sıkır sıkır giyinen birini goruncede kokos derler herzaman gercek anlamıyla kullanılmıyor suslu demeye calısıyorlar gibi
teşekkür ederim :) 4 yıldır çalışıyorum 4 yıldır aynı lafı duymaktan bıktımTarzsın.Aman kokoş desinler ne olacak ki, niye bu kadar taktınız?
Yaşına ve iş çevrene bağlı.Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
Yaşınız kaç? 30'un üzerinde değilseniz kruvaze bluz bence de biraz ağır ve kokoş kaçar
27 yaşına gireceğim 1 ay sonra, en şık ve klasik giyinilmesi gereken sektörlerden birindeyim, hergün birebir insanlarla muhatabım...Yaşına ve iş çevrene bağlı.
işte sıkıntı da orda gayet sadeyim aslında, pantolon bluz gömlek etek stiletto daha ne kadar sade olunabilir ki iş yaşamında?aman siz kendinize yakıştırıyorsanız tarzınızı
boşverin dışardan söylenenleri
ama eğer cok rahatsız oluyorsanız bu sözlerden birazda sade olabilirsiniz günlük hayatta
Kokoş olmak kötü bir şey değil ki ne güzel bakımlısın işte boşver milleti.Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
tam da anlattığınız gibi giyiniyorum çoğunlukla, pamuklu gömlek yerine ipek gömlek giyiyorum örneğin. saçım sadedir, ruj renkli kullanırım onun haricinde sade ötesi bir makyaj....Icinden nasil geliyorsa oyle giyin, gerisini salla.
Benim de ciddi bir isim var, zaten klasik giyinmeyi ben de severim. Ben de ipek gomlek + etek + stiletto giyerim mesela, 27 yasindayim. Bence kokos degilizOlsaniz bile ne, kokos olmak suc mu
evet kokoş sıfatını bayanlar söylüyor, erkekler bazen şu kıyafeti beğendim dünkü daha güzeldi bence tarzı eleştiri yapar ama nadiren...Bunu genelde kadınlar mı söylüyor? Eğer çoğunluk onlarsa büyük olasılıkla sizi kıskanıyorlardır. Kendileri fırsat bulamadıkları veya zevk sahibi olamadıkları için sizin bakımlı ve özenli olmanızdan rahatsız olmuşlardır.
mesela nasıl giyinince size kokoş geliyor, ben de bunu merak ediyorum ben beğeniyorum ama etraf beğenmiyor mu diyorum, hani zevk meselesi tabi ama bariz yakışmayan insanlar da var, onlardan biri miyim diye içimde bir şüphe uyanmıyor değil :)aslında yazdığınız kıyafetler çok şık
fakat yazınızı okuyunca gözümde bir tanıdık canlandı, ben de onu kokoş buluyorum ve hiç yakıştıramıyorum maalesef , kıskandığımdan değil, gerçekten, zevk meselesi.
yine de siz kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle giyinin
boşverin onun bunun şunun dediklerini
ben güzel giyinmeyi çok seviyorum çok da hevesliyim, benim etrafımdakiler de aynı sizin anlattığınız gibi tüm yaz boyunca aynı ayakkabı ve pantolonu giyen tipler örneğin. aynı kafadayız sizinle30 yaşımdan önce bende kıpır kıpır şıkır şıkırdım çok laf sokuşturan olmadımı oldu hemde sayıca çok ben öyle mutluydum ohhhhhh iyikide yapmışım hemde bi komşum yaz kış aynı kazagı giyerdi millete baygınlık geldi altında hep aynı jeans kendinden bi haber beni eleştiriyordu kendi totosuna bakmadan fakir falanda değil bu bayan gayet varlıklı iyikide giymişim şimdide çoğunlukla spor takılıyorum malum oyun parkları okulda düz tapan ayakkabı pantalonsuz olmuyo renkli tişörtte üstümde at kuyrugu saç anammmmm yaşlandım herhalde annem gibi olmuşum yazınca o çıkdı ortaya kim ne derse desin sen nasıl hissediyorsan nasıl mutluysan öyle takıl ben evli çoçuklu giyinip süslenen bakımlı kadınların nasıl diğer kadınlar tarafından kıskanıldığına binlerce kez şahit oldum
herkesin bakımlı ve şık olması "gereken" bir kurumdayım fakat etrafımdakilerin hiçbiri öyle değil...Herkes rüküş ve bakımlı değilse, sen kokuş olmuyorsun.Gerçi ortamına göre değişiyor.
yok onun kadar olamamBu Tarz Benim'den fırlamış Ivana gibisin stiletto, bootie falan :)
Şaka bir yana kokoş olsan ne olur ki kime ne?
Ben bu tip bluzları biraz orta yaş işi buluyorum ama benim nasıl düşündüğüm de sizi bağlamaz tabii :)http://www.modagram.com/kadin/milla-by-trendyol-v-yaka-bluz-fusya/detay/56563/254691
bunu giymek için 30 yaşı ihtiyaç var mı bilemedim, 27 olacağım 1 ay sonra...
http://www.modagram.com/kadin/milla-by-trendyol-v-yaka-bluz-fusya/detay/56563/254691
bunu giymek için 30 yaşı ihtiyaç var mı bilemedim, 27 olacağım 1 ay sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?