kokosmusum...

aslında yazdığınız kıyafetler çok şık
fakat yazınızı okuyunca gözümde bir tanıdık canlandı, ben de onu kokoş buluyorum ve hiç yakıştıramıyorum maalesef , kıskandığımdan değil, gerçekten, zevk meselesi.

yine de siz kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle giyinin
boşverin onun bunun şunun dediklerini

30 yaşımdan önce bende kıpır kıpır şıkır şıkırdım çok laf sokuşturan olmadımı oldu hemde sayıca çok ben öyle mutluydum ohhhhhh iyikide yapmışım hemde bi komşum yaz kış aynı kazagı giyerdi millete baygınlık geldi altında hep aynı jeans kendinden bi haber beni eleştiriyordu kendi totosuna bakmadan fakir falanda değil bu bayan gayet varlıklı iyikide giymişim şimdide çoğunlukla spor takılıyorum malum oyun parkları okulda düz tapan ayakkabı pantalonsuz olmuyo renkli tişörtte üstümde at kuyrugu saç anammmmm yaşlandım herhalde annem gibi olmuşum yazınca o çıkdı ortaya kim ne derse desin sen nasıl hissediyorsan nasıl mutluysan öyle takıl ben evli çoçuklu giyinip süslenen bakımlı kadınların nasıl diğer kadınlar tarafından kıskanıldığına binlerce kez şahit oldum

Belki onlarda sana göre kokoştur he, ne dersin? Bence insan kendine ne yakıştırıyorsa onu giyinmeli aksi halde modaya yada onlara ayak uydurayım derken komik duruma düşebilir..

Ben de bakımlı ve biraz havalı gözlükler sevdiğim için hep kokoş damgası yiyorum . Ya da saçlarıma çok baktığım için.

Halbuki topuklu filan giymem öyle çok . Ya da 24 yaşındayım ama sallantılı küpe hiç takmam vs vs , sade şıklardanımdır.

Ben sadece bot , çanta ve gözlük de iddialı şeyler seviyorum. Bir de kaban takıntım var ama kabanlarım sade. Yine de o damgadan kurtulamadım. Marka takıntım da yoktur üstelik .

Bazı insanların genel yapısından sanırım , havalı geliyorsan ondan diyorlar olabilir.
Ben ne kokoşlar tanıyorum ya oraya onu takıyor buraya bunu takıyor, leopar leopar vs.
Dehşet parfüm sıkıyor filan

amaan dert ettıgın seye bak .. banada aılem sen zıbıdı gıbı gıyınıorsun derler :)) normal hayatta spordan baska bişi gıymem. ama dugunlerde baska bı kıza donuosuorum :)

ayyy boşver insanlar bence bakımlı ve şık olmakla kokoş olmayı karıştırıyorlar daha doğrusu anlamlarını aynı zannediyorlar.. biz de geçen gün kızlarla işyerinde kendi çapımızda gün yaptık kek pasta börek vs. ben de kek yaptım ki çok da güzel yaparım hakikaten. bi erkek arkadaş geldi ona da ikram ettik keki yerken bunu kim yaptı dedi ben deyince diğer kızlara dönüp utanın utanın dedin aranızda en kokoşu bu kız dedi yaptığı keke bakın dedi.. kaldı ki sadece makyajımı ihmal etmem o da sadece çooookkkk açık tonlarda far allık ruj ve rimeldir. saçım zamansızlıktan hep topuzdur giyimi,mden spora yakın klasiktir. yani şık bile olamam belki ehhh gerisini sen düşün..

Bu Tarz Benim'den fırlamış Ivana gibisin stiletto, bootie falan :)
Şaka bir yana kokoş olsan ne olur ki kime ne?

nerden geliyor bu hissin kaynağı ama ben hoş giyindiğinizi düşündüm, hem anladığım kadarıyla iş ortamınız bu kıyafetler için uygun, hoş bir bayansanız ilgi çekmiştir ondan diyolardır, farklı olan sivrilir hep, boşverin

Bakımlı olmak başka, kokoş olmak başka şey ama insanlar günümüzde bilerek veya bilmeyerek her bakımlı hemcinsine kokoş diyor bunu bende çevremde gördüm, hani kokoş olmamak içinde; sıfır makyaj, bir kot bir tişört, saçlar lastikle toplanmış tamda böyle olman lazım..

kim ne derse desin. insan işe giderken biraz bakımlı olmalı. o sizin özeninizi gösterir.

İpek gömlekler de giysem, topukluyla tıkır tıkır da yürüsem bana da gotik diyorlar yahu :) İlla derler bir şey yani üzülmeye gerek yok.

Firdevs Hanımcım efsane yaa kokoşluğunu seveyim :)

kokoş deyince aklıma pelüs tüylü müylü kaban mınıcık elbıse 15 cm topuk kafasında gozunde abartılı sapkadır tüydür birşeyler. üniversıtede okurken vardı arkadasım sivri burun topuklu giyer kürk gibi saçma birşey üstünde ilginc makyaj sapka takardı saçları düğüne gider gibi her parmakta değişik yüzükleri abartılı küpeleri olan bizde derdik ona kokoş diye.

senin tarzın şık. işyerın nedenı ile şık olmalısın zaten etegin altına asker postalları giysen sana gülerler artık işyerınde tabıkıde stiletto, bootie giyeceksin. aman boşver takılma.

işyerındeki diğer bayanlar ne giyiyor kotlamı gelıyorlar işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…