- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi greengirll
-
Aaa benimkiler çok rahat.Hoş ben şimdiye kadar hiçbir topukluyla sorun yaşamadım, maşallah diyeyim.
Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
Benim için kokoş Firdevs Yöreoğlu'ndan başkası olamaz.
İnsanlara iki çift güzel laf etmek zor geldiğinden,yediremediklerinden yaftalamayı seçer.Abartı yok ki dediklerinizde,hanım hanımcık şıkır şıkır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?