Kokoşş Hatunlar Kulübü

buğğcummm napisin nerelerdesınnnn huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gecmiş olsuunnn alyammmm
saolll kuşummmmmmmmmmm nerdesin nannnnnnnn

takmıyom tatlım zati de etkileniyom işte

Günaydın kızlar antalya çok fena suya doydu hertaraflar göl olmuş...okadar yağmur yağmışki deniz taşmış ...eşim sabahtan cafeye gitti umarım bir hasar yoktur deniz taştıysa camlara vurur kırmıştırda camları içeriye suda girmiştir halıları masaları düşünemiyorum çok gergindi sabah beni işe bıraktı gitti....:26:

günaydın boş kokoş topiği!
miraycım geçmiş olsun umarım fazla bir hasar yoktur.

Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

az silkenip gelin yahu eskisi gibi canlandıralım burayı

miroşumm inş. Hasar olmamıştır

bebeğim yogundum bu aralar yonetım kurulu değişti onlarla ugrastım ama bugun musaıtımmm

hayy senin yönetim kuruluna
garu cumhur başkanlığında çalışıyo sanki

Bugünde ben öleden sonra yokum herhal işlerrim var yetiştirmem gereken soryyyyyyyy

selam kızlar nasılsınızz?

izmirde bugun yagmırrrlıııı:)

miraycım umarım hasar yoktur geçmiş olsun tatlımm...

bugcu kaybolma barı sende bugun su eskı kokoss topigine cevırelım surayı dıcemmm ama olmayacak hehehe

hoşgeldinnn kuzummmmmmmm

Kız biz knşlm gelen gelir gelmezlerse terk-i diyar edelim

napalım kıslarr calışıyos malummm bayag yogundum bılıyonuss ızın neyım bıle kullanamadım ta perşembe kullandım ıznımın bırısını annemde gettı zatı hemencık

napalım kıslarr calışıyos malummm bayag yogundum bılıyonuss ızın neyım bıle kullanamadım ta perşembe kullandım ıznımın bırısını annemde gettı zatı hemencık

oyyyyyyy kuşum yaaaa neyse affettimmm
Annen niye gitti hemencikkkk

günaydın boş kokoş topiği!
miraycım geçmiş olsun umarım fazla bir hasar yoktur.

günaydın cnm valla bir iki cam krılmış halı ıslanmış berbat bu dış mekan halılarından olduğu için kuruması çok zor...3-5 masa ve sandanlye kırılmış bide..
Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

az silkenip gelin yahu eskisi gibi canlandıralım burayı

miroşumm inş. Hasar olmamıştır

valla yaa sabah bekledim ağaç oldum kimse gelmeyince facete annacikler kapalı grup oluşturmuş oraa kaydım...

alyacam aynen yukarda dedğim gibi hasar var malesef ama ucuz atlatttık şükür yine bununla..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…