Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlarrr

dün hastayım dıye erken cıktım 5 gıbı evdeydım pek erken deıl ama kahrolası otobus gelmedı sonra trafık derken 5 te ancak evdeydım
evi sıldım süpürdüm yemeklerımı ettımcok rahatım ütümde yok yaptım hepsını
cok hasta olmadığımdan yaptım tabı sadece burnum akıyy
bugunde patron nıye geldı dedı bılsem gelmezdım laa hıc bişiyim yok burnum akıy dıyeneyse gene erken yollar ınş.

geçmiş ola sumuklu bocukkkkk
bende dıscıye gedecem bugun hava kıyamet gıbı gurluyor genzımde yanıyo zatı

geçmiş olsun cnm yaa lütfen üzülme anne olmak cok başka ama çalışmakta zorundayız
üzülme lütfen sen onun için yapıyorsun bırakıp işe gelıyorsun
izin alsan yollamazlar mı tatlım

esma burcu sız napıysınız nasılsın
cok yazamıommm hee
yeshomm nerde geldı mı hıc

böcuk valla be ne ıyı patronn varmss gıdeyım ben deseydın keske hahah

alyamm kıyamammm kuzumaa ben yaaaa barı ogleden sonra cocugm baya kotu de ızın ıste yarmguncuk ıdare edıversnlerr yaa bende sneınn gıbı böle arada kalıyorum işte bole durmlardaa cok gecmş olsunn

günaydınnn kızlarrr bugun kokoşş sayılırımmmm

sağollun güneşim esmam

valla patron mılletı dılıyle gt dedı ama yüzü hıc gt demıyordu gtmedım
ama bugun erken bıtıremde karda yağıyoo gıdeyım dıyorum bakalım

günaydın hatunlarrr.

günaydın güzel kokoşlar

gunaydınn bebişlerrr

ıyyyy sınır olurum herşeye karısan tıplere

günaydınlar kızlar sizi özledim gitmeyin ulennn.....doğururum bak.

evet malesef herşeye karışmaya başlladı bile örnek dün geldi bende küvet aldığımdan bahsetttim hay nerden bahsettim...Kuzeni var eşimin teyzesinin kızı 1 yaşında çocuğu var geçen sene doğurdu hemen onu örnek gösteriyo aldığı küvet neymiş ayaklımış hiç yormuyor dedi odan alsaydın dedim anne iki çeşit küvet var biri giderli biri gidersiz senin dediğin ayayklıktır hee odur dio ee dedim giderli olucak havadanmı akıcak su banyoda kullandımı düşün..bide bebek büyünce kullanılmazki ilk aylar için bide ona paramı vercem ala ala..dedim annemle eğilir yıkarız kendisine yıka diyen yok sustu ben öyle diyince sustu. ayrıca dedim kütahyda da kuzeni durup durup şunu al daha iyi iyi bunu al daha iyi şundan çok alma kalır diyip duryo dedim...ben safmıyım hiç bişe bilmiyor yaptınız sizde beni ben günde kaç saat internetteyim araştıyorum ayrıcada hamile arkaşalrım bilinçli kişiler var bunlardan hepsinden neler öğreniyorum ama çok şey alırsamda diğer bebeğe kalır yani dedim beni saf salak yaptı sizin kızda dedim..valla açtım ağzımı yumdum gözümü...dedi yok hani seni düşündüğünden sölemiştir herşeyi iyi bilir oda doğurdu bilyosun töbee...dedim öylede o küçük yerde yaşıyor ben büyükşehirde burda herşey var elimin altında öğrene öğrene yaparız ala ala ...boğdu nan beni kadın...yeğeninede laf söletmiyo karıya bak.

tek kelime arama sessiz kal eşin arıyosa arasın yorumsuz ve sesiz kal ne yapmak isityosan yap de gitsin gelirlersede asla kreşten almıyorum bil bunu de...çocuğunu düşünsün bee yeter bu ailesini düşünen adamlar yaa al birini vur ötekine nie bunlar böle yaa.

yaa alaya nie geldin sölesene çocuğum hasta die????

alamam cumada ben raporluydum kimse yok ama tabi anneme dedim ateşi düşmez iyileşmesse gidicem iş ten önemli değil ya yavrum

ateşi düşmedi ben gidiyorum kötü kızım hadi hayrlı işler de çıkkkkkkkkkkkk aaa kızyom nan git bebene bak...

sanki orayı sen kurtarcan.

nie geldin hakkaten?

mirooşşş.... lann çok fevri davranma kaynanaa..

bir söyle bin ah işit olmuş..

kocan tavır almasın sana..

ağırr ağırrr... ne sölerlerse tamm de bildiğini oku sen beğendiğini al....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…