Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız iyiki bu konuyu açtın anne gruptakilerin hepsi o süslü cibinlikli şeyden alıyorlar park yatağı kimse almıyor annemde dedi 6 aydan sonra hareketlenir onda durmaz die..kafa çarpar felan...

peki normal oda takım alıcam onda yatak olucak park yata gibi olmazmı zaten? cibinlikli çok hoş duruyor büyük metalden olanları var?

UUUUU dun sabah yasmıstım yenımı gordun ulaaaa he aşk yasıyosss

valla ozman siz baş başa oturun ben gidiom derim çok sinir etmesinler beni...

evet kocamı uçan kuştan kıskanırdım eskiden zmanla aştım evlenince...şimdi ençok ailesinden kıskanıyorum hemde çok çünkü çok şevkatli onlara karşı.

yapma bence bole kendıne zarar verırsın ancak bak benden demesi
annesı o tabı sevecek sefkatlı olacak çok normal yaa sende anne olunce anlarsın
ailesine sevgı saygı gosteren adam cocugunada bunu asılar guzel bişey bence

canım sizin ordakiler nasıl bilmiorum..

iskenderunu az çok biliorsun.

en büyük bebek mağazası piercardin..

ben oraya gittiğimde gerçekten bebekler düşebilir içlerinden derinlik yok.. ayaklanmaya başlayınca .. yani 6 ay ile 8 ay arası.. malesef düşer.. ve kafasını çarpar.. uyku setlerinde minderler bile kar etmiyor..

ikeanın tahta olanı var .. orda ikea varmı bılmıorum cibinlikli parmaklıklı.. onlar 2 kademeli.. park yatağa benzior.. ondan alabilirsin süsleyebilirsin.. yada büyüyen beşik al.. birde yatak odana park yatak.. eklı erince baza oluyr büyüen beşiklr.. odasına geçer..

güneşim.. cnm.. hangimiz karışmıcakki.. gelinime neler ederim allah bilir..

ama annemin dediğine alınmıorsam kaynanmada alınmıorum ben..

ikiside herşeyi söyluor zaten hoşuma gitmesede yüzlerine vurmuyoum.. suratım sallanıor.. eşime yansıtıoum..

ama sonra unutuyorum... çok tartıştım eşimle bu yuzden..

ama biraz daha piştim sankii

yaa alaya nie geldin sölesene çocuğum hasta die????

ateşi düşmedi ben gidiyorum kötü kızım hadi hayrlı işler de çıkkkkkkkkkkkk aaa kızyom nan git bebene bak...

sanki orayı sen kurtarcan.
ayy napam ama ben olmayınca olmuyo sonrada gelince burnumdan geliyo
cuma gelmemiştim biraz zor
ama tabi yavrum önemli
annnemi aradım iyiymiş şükür geleyim dedim yok şimdi iyi dedi
alya çok geçmiş olsun kuzuna kıyamam ben pinensesime!
ateşi düşmezse öğleden sonra izin alsan olmaz mı?

ayy canım yaaa hee pnensesim hasta oldu
ahh olmuyo işte

yoğundur canım kesınnn yoksa gelirdi

ne o len alya garusunnan aşkmı yaşisinzzzz

pozıtıf hatun böle gelınm olsun benımde cunku ben cok karısacagımm zuhahahahaha geluneee

şaka bir yanaaa sana katılıyorumm bazen dınlemek lazım ama işte kv olunca bırazda gıcklık dınlemek ıstemyrzzz soncta kendı annemz dese daha anlayslı oluyoruzz

,

melodi allah kolaylık versınn ama yınede ara sen yaslılarrr .. guzelce konus dedı anne buyrun gelın ben herzaman beklerım... oglum krese devam etcekkk ama mecburr cunku kabul etmedılerr. sizyınede buyrun gelın de bakalım nsapcaklr yaaaa sonucta yaslılar işte bazn gonul almak lazm sıkıntılı durmlar yaratsalardaaa :26::26:

öyle yapıyorum malesef ben anneyim arıtk öğrenmem lazım yanlış yapa yapa ala ala:..hayır sorsam sölese tamam da ne sorduğum ver ne karıştığım kimseye.

heeee pozitifff düşünceeeee zaten senın sormanı kımse beklemez kuzummmm öle bişi yok doganın kanununaaa aykırı bir durm hahaa

güneşimmm aşkdan ölüyozz guzumm kıskanma nennn hepinizi sevyz heeeee

güneşim dün sadece konuştuk.
eşime demişler melodiye söyleyeceklerimiz var.
tamam aradık.
daha ne kasıyorlar.
aman nolur gelin mi dicem.
gelmek isterlerse gelirler, ama 1 ay beni sıkar.
bana demiştiniz aynı evde zor olur diye yaşadım gördüm.
birde yardımcı olmuyorlar. ben zaten işlerime yetişemiyorum.
2 kişinin daha işi olacak üzerimde.
ya çamaşırları topluyor mesela bi zahmet katlayıver dimi?
bana ne kadar makbule geçer.
ama benim annem katlar koyar.

ne madonnası kızzzzzzz

saol tatlımmmmm

hehe ya ben madonnayı cok severdım.

sonra duydum bi klibinde guya kuran ayetı nı ayaklarıyla ezıyor vs deıdler onaa bakıyordum dalmısm hehehehe gerckten arapca harflerı olan bır yazıyıı ayakalrıylaa ezıyorr kumda vsss

yok kuzeni artık görmicem o kürtahyada kaldı kaynanayada yeni taktik buldum...

derse aa şu daha güzelmiş keşke böle alsaydın yada böle al derse diyecem ee anne onuda sen alırsın diyip çıkıcam işin içinden...kendine yıkıcam ulan..

aaaaaaaa öle mi kız yapıyomu harbi
ben pek sevmem yani aklıma gelmez
ben jlo beyonce şhakıra sevym

neden koydurmuşlar halının altına anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…