Kokoşş Hatunlar Kulübü

zor yaa görümcem beimde öyledir asla iş yapmaz anası ona hizmet eder..zor olur uzun zamn bir ay kabul etmeme durumun varmı ortalık gerilirmi?

kreşe alıştım derken şimdi tekrar alıcan hemde 1 aylığına çok garip olur yani devam etsin kreşe geliyorlarsada gelsinler kreşten alma bence.

geliyolar diye kreşten alma derim ben. bozdurma çocuğun düzenini. aynı şekilde devam ettir

evet aldım bile güneşim kargoyla gelcek bide senin dedğin kalkmış küvet süngeri var büyük o çıkmış ona benzii şimdi pahalı fiyatı düşsün alıcağım sebamed ile onu...

kızlar maaşım 50 TL artmış ayy çok sevindim yavaş yavaş harcımda bitmesin...

güneş güzel etmişinde ben artık bebeğe almaktan kendime alamaz oldum yaa...

sinir yapmıyomuuu ben yapar sanıyordum hamılelerdede
bence grılen duygusallık modu adetle ılgılıdır yanı matıken bana ole geliyor

vallaaa acayıp sınır yapıyorr buggcu hamıslıkteee:):)

bigun manavdakı adam esıme alısverıs yaprken yanasstı dedıkı abı (tabı ozmn ben 6 aylık hamıleym onn karısı 3 aylk falanmıs) bu hamılelıktee bi garıp durm var bızımkı normalmı hanım cok

asabııı cok gergın korkuyorum dedıı... benımkıde onaaa benden uzaklaşıp biraz daha yanasıppp dedıkı sakkınn haa sakın bulaşma acayıp psıkopat oluyorlar cok tehlıkelııı:):) adam sonraa haa abı

sordugum ıyı oldu falan dedı. esım her eşi hamıle olana uyarı yapıyorrr yer yapmıs adamda cok sınrlı psıkopat oluyorlar hamılelık böle bişi bulasmayın dıyor bıgun kafasına tava yıyecek ama heheheh

sinir yapmıyomuuu ben yapar sanıyordum hamılelerdede
bence grılen duygusallık modu adetle ılgılıdır yanı matıken bana ole geliyor

hee duygusal oluyoruz geçen eşimn araba camına kuş çarptı şiddetle böle camda önümde şok oldum bi ağladım sorma hüngür hüngür ...belgeseldeki ceylanlara nan nerdeyse uçan sineğe ağlıcam haa...

bende bunu dusunuyordum zaten mıros yok dıyınce şaşırdım

saglıklaa guzl gunlerde yıkanmak nasıp etsın allahmm hadı bakalımm

hee iide bende borc batak ıcndeyım bluzum falan yoktu secıp yollmstım eskılerıı dayanamadım aldım acaba almasamıydım pofyaa

bende genelde odasında yıkadım. babası evdeyken kucakta yıkıyorduk ama her yeri elliyor diye vazgeçtim.
şimdi hala filede yıkıyorum hep havada suya değmiyor. çünkü benimkini suya oturtsam sulara eli ve ayağıyla vurup her yanı ıslatır. yatırıp yıkıyorum durularken oturuyor.
ama giderli küvetin güzel yani kirli su içinde durmaz akar.
oğlumu yıkarken suya değmedi hiç üşümedi.

hee iide bende borc batak ıcndeyım bluzum falan yoktu secıp yollmstım eskılerıı dayanamadım aldım acaba almasamıydım pofyaa

çok mu sıkıntılı durumunuz. ama ihtiyacın varsa alcaksın illaki o da var yani:26:

haribocuk da burda yine

NE ALDIN RESİM KOYYYYY PAKEMMM
BU ARADA BENİM EN SON ALDIĞIM ELBİSE YENİ GELDİ H.SONU ANNEME GİTTİM GİYDİM HERKEŞ ÇOK YAKIŞTIRDI SAKS MAVİ LEOPARI

ya cok sıkntılı deıl ama BIRAZ DIKKAT ETMEMIZ lazım hehehe :):)

kres vs var artıkk birikimde şartt

hım anladım. bana da dün takılarımı soruyo millet sankim kime neeee. ben elimde oldukça atıyorum kenara. yarın öbürgün ne olacağı bellimi olur

BU ARADA BENİM EN SON ALDIĞIM ELBİSE YENİ GELDİ H.SONU ANNEME GİTTİM GİYDİM HERKEŞ ÇOK YAKIŞTIRDI SAKS MAVİ LEOPARI

yakışııııııııııır

he dur bakemm biiii koycam sımdııı becereblrsem

hım anladım. bana da dün takılarımı soruyo millet sankim kime neeee. ben elimde oldukça atıyorum kenara. yarın öbürgün ne olacağı bellimi olur

yakışııııııııııır

yaa bana hıc soran olmaz altını vs benm 4 sene olucak neredyse altınlrım dururrrr eyy allam yaaa

işte bunlr 10 tl de cekım vardı

Eklentiler

• $sarı.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $krem.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 23

yiirumm sende foto koysana merk ettım nasıl oldu sanaa poff yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…