bize geldikten sonra kreşe para verirler mi. göndermezler zaten. onlar bakmaya geliyor ama çocuğun düzeni bozuluyor. hem hani bakamıyorlardı şimdi ne değişti?
evet uzak yerden geliyorlar canım. 1 aydan fazla zaman. bazen yapıyor bazen yoruldum yapamadım diyor. görümcem genç ama bir işin ucundan tutmaz.
geçen sefer 2 hafta kaldılar ev bir süpürge yüzü görmedi.
nilim ben artık çocuğumun düzeninin bozulmasını istemiyorum.
kreşe alıştı düzeni gayet iyi.
zaten 2 hafta benimleydi.
şimdi onlar gelince bi kreş bi anne bi babane çocuk bocalayacak.
ben kreşle düzeni aynı tutuyorum onlar farklı.
düzeni bozulsun istemiyorum.
sencede çocuğun sürekli düzeninin bozulması bakan kişinin değişmesi iyi olur mu?
çocuğu etkilemez mi?
olabilir tatlım benimde antibiyotik etkiler
ben yannız değilim tatlım 2 stajer bi müdür var amma giden kişi işe yarıyordu stajerler zati öğrenmöek amaçlı burda
nilim ben artık çocuğumun düzeninin bozulmasını istemiyorum.
kreşe alıştı düzeni gayet iyi.
zaten 2 hafta benimleydi.
şimdi onlar gelince bi kreş bi anne bi babane çocuk bocalayacak.
ben kreşle düzeni aynı tutuyorum onlar farklı.
düzeni bozulsun istemiyorum.
sencede çocuğun sürekli düzeninin bozulması bakan kişinin değişmesi iyi olur mu?
çocuğu etkilemez mi?
hee sende haklısın tatlım işteee ben kendı duzenıme bakarak öneride bulunuyorummm
yanı kucuk bebek yazda kısta olsaa odada yıkıyoruz bız banyoo tehlıkelı gelıyor bızee her acıdan. ama nezmn yurumeye basladııı odur budr sıcak havalrda banyoda kuvetsız yıkıyorum zzaten kıs gelınce tekrar kuvete gectıkk odaaa odada yıkmaya dondugum ıcın malum onuda banyoya tasıyoruz mecburıı hehehe ... hadı bakalım sen karra ver saglıkla kullansın yavrukusunn...
buarada dayanamadımm trendyoldan 2 tane tunık tarzı sıpariş verdımmm ay ıyımı ettm kotu mu bılmıyorumm yafssskızlarrr
sinir yapmıyomuuu ben yapar sanıyordum hamılelerdede
bence grılen duygusallık modu adetle ılgılıdır yanı matıken bana ole geliyor
sinir yapmıyomuuu ben yapar sanıyordum hamılelerdede
bence grılen duygusallık modu adetle ılgılıdır yanı matıken bana ole geliyor
vallaaa acayıp sınır yapıyorr buggcu hamıslıkteee:):)
bigun manavdakı adam esıme alısverıs yaprken yanasstı dedıkı abı (tabı ozmn ben 6 aylık hamıleym onn karısı 3 aylk falanmıs) bu hamılelıktee bi garıp durm var bızımkı normalmı hanım cok
asabııı cok gergın korkuyorum dedıı... Benımkıde onaaa benden uzaklaşıp biraz daha yanasıppp dedıkı sakkınn haa sakın bulaşma acayıp psıkopat oluyorlar cok tehlıkelııı:):) adam sonraa haa abı
sordugum ıyı oldu falan dedı. Esım her eşi hamıle olana uyarı yapıyorrr yer yapmıs adamda cok sınrlı psıkopat oluyorlar hamılelık böle bişi bulasmayın dıyor bıgun kafasına tava yıyecek ama heheheh
hee duygusal oluyoruz geçen eşimn araba camına kuş çarptı şiddetle böle camda önümde şok oldum bi ağladım sorma hüngür hüngür ...belgeseldeki ceylanlara nan nerdeyse uçan sineğe ağlıcam haa...
evet aldım bile güneşim kargoyla gelcek bide senin dedğin kalkmış küvet süngeri var büyük o çıkmış ona benzii şimdi pahalı fiyatı düşsün alıcağım sebamed ile onu...
kızlar maaşım 50 TL artmış ayy çok sevindimyavaş yavaş harcımda bitmesin...
güneş güzel etmişinde ben artık bebeğe almaktan kendime alamaz oldum yaa...
saglıklaa guzl gunlerde yıkanmak nasıp etsın allahmm hadı bakalımm
hee iide bende borc batak ıcndeyım bluzum falan yoktu secıp yollmstım eskılerıı dayanamadım aldım acaba almasamıydım pofyaa
çok mu sıkıntılı durumunuz. ama ihtiyacın varsa alcaksın illaki o da var yani:26:
haribocuk da burda yine
saglıklaa guzl gunlerde yıkanmak nasıp etsın allahmm hadı bakalımm
hee iide bende borc batak ıcndeyım bluzum falan yoktu secıp yollmstım eskılerıı dayanamadım aldım acaba almasamıydım pofyaa
ya cok sıkntılı deıl ama BIRAZ DIKKAT ETMEMIZ lazım hehehe :):)
kres vs var artıkk birikimde şartt
NE ALDIN RESİM KOYYYYY PAKEMMM
BU ARADA BENİM EN SON ALDIĞIM ELBİSE YENİ GELDİ H.SONU ANNEME GİTTİM GİYDİM HERKEŞ ÇOK YAKIŞTIRDI SAKS MAVİ LEOPARI
BU ARADA BENİM EN SON ALDIĞIM ELBİSE YENİ GELDİ H.SONU ANNEME GİTTİM GİYDİM HERKEŞ ÇOK YAKIŞTIRDI SAKS MAVİ LEOPARI
hım anladım. bana da dün takılarımı soruyo millet sankim kime neeee. ben elimde oldukça atıyorum kenara. yarın öbürgün ne olacağı bellimi olur
yakışııııııııııır
işte bunlr 10 tl de cekım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?