Kokoşş Hatunlar Kulübü

park yatak tüllü süslü ve sallanır bulsana bakalım ben öyle güzel bişi bulamadım...

ben yengeçim ve biliesiniz anaç bi yapıya sahiplrki
ben üzülmemmi
ama olmuyo ya çalışıcan herşeyi göze alıp ya çlşmican
zırt pırt izin olmuyo olsa keşkeeeeeeeee

doğru diyosun ilerde bunlarla bende karşılaşcam hazrlıklı olmam lazım.

bak fikir olsun cnmm...

ama güzel marka bir park yatak alıp.. cibinliğinide perdecine yaptırabilirsin şık şıkıdım..

bak bir park yatak paylaştım bide bu var nasıl?

doğru diyosun süse püse bakıp bebeğe zorluk olmasın...

Gızzzzzzz güneş üzgünüm falan ama atlamadım sabahnan kokoşum demişsin naptın yaz hele bi

CANIMMM dAR PAÇA KOT GİYDİM ÜZERİNE SİYA gömlek bluz karısımı kollRI BOL bi bluz giydim. altına sıyah topuklu ayakkabılrımı giydim carık model hehehe makyaj yaptım saclrı duzlestırmıstım dun öcelerimdee rakı biyazı:):):) takı yok zuhahaha:):)

Eki Görüntüle 342482 bak buda mavi aslında bunu çok beğendim esma güneş melodi alya garusu bak nasıl bu sallanıyo hemde 15 aya kadar yatarmış...

cnm ole dıyorlar ama bebısler 6 aydan sonra ayaklanıyorlar esma da demıs dusme tehlıkelerı var hatta benmkı erken ayaklanmstı bırazda park yatagı asagı ındırmek zorunda kalmstm erkenden.. yanı bu mantıklı deıl yıne sonra park yatak almak zorunda kalabılrsın. ama suslu park yatak bulmazsan kendın susletırsın yaa ortu dıktırrsn falann zaten erkek cocukta cok fazla tullu mullu yatagı sevmıyorum ben kız olsa neyse cekıcı gelıyor amaaa

valla kadın taktikçi uyanık beni övüyor eşime o yokken sıkıntıya sokyo beni...lafları çok gıcık ediyo beni..

benımkıde oledrrr erkeklerın yannda benı yerımden kaldrmaz iş yaptrtmaz hep cnm cıcım kızımmm.. ama suratını astımmı oyyoyyy gor bak kacacck delık ararsınn

bende 3-4 cocugum olsun isterdım ama gelmişim 30 umaa ne ara yapcam okadar cocuguuu

miray canım nbr nasılsın? nası gidiyo hamişlik..park yatak resmi göstermişssin aman onlar çok adi..park yatak düşünüyosan kraft yada graco park yatak düşün onlar kaliteli ben kraft aldım graco yu çok beğendim ama sallanma özelliği yoktu hafif bi sallanıyo odası olmıcağı için sallanan bi yatak istedim kraft aldım..

yaa ben gittigidiyora pek güvenmiyorum nedense aldığım hiçbirşey kaliteli gelmedi ama bu çok güzel görünüyor bilemedim...

baksana esma bu nasıl hoş dimi?Eki Görüntüle 342521

cnm gg den almak zorunda değilsin..

bebek mağazalrındada oluyorr..

antalyada yokmu..

cibinliklii... alabılırsın....

yada kendin süsleyebilirsin.. park yatakda kalite de onmlii...

yok cnm sallanan almam lazım bunlarda markalı aslında kötü olurmu ki bilemedim fiyatlarda az değil...kraft sallanan varmı böyle süslü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…