bakkkkkkk o nasıl eşineee seni övüyorr..
sende ancaaa onlar karalıorsn..
sende sevecen ol kuuzu.......
valla kadın taktikçi uyanık beni övüyor eşime o yokken sıkıntıya sokyo beni...lafları çok gıcık ediyo beni..
cnm işte bunlarda düşme riski yüksek aşağı inmior..
park yatak.. şık olanlarda var cibinlikli ben kanz aldım.. çok memnun kaldım..
yanı bunlar görünüşü çok şk ama.. işlevi pek yok cnmm ...
ilk 6 ay kullanıorsun..
ben yengeçim ve biliesiniz anaç bi yapıya sahiplrki
ben üzülmemmi
ama olmuyo ya çalışıcan herşeyi göze alıp ya çlşmican
zırt pırt izin olmuyo olsa keşkeeeeeeeee
park yatak tüllü süslü ve sallanır bulsana bakalım ben öyle güzel bişi bulamadım...
miroooşşş
o gösterdiğin beşik burda 80 tl piercardinde.. tamm 15 aya kadar yatar yatar.. sığar sorun yok..
ama ayaklanıorlar.. düşüorlar içinden..
sana kademeli yatak lasım... ayağa kalkınca düşmeyeceği.. 6 -8 ay sonra bebekler.. tunutup beşiğe kalkabiliorlar..cnm..
Eki Görüntüle 342516
bak fikir olsun cnmm...
ama güzel marka bir park yatak alıp.. cibinliğinide perdecine yaptırabilirsin şık şıkıdım..
Gızzzzzzz güneş üzgünüm falan ama atlamadım sabahnan kokoşum demişsin naptın yaz hele bi
Eki Görüntüle 342482 bak buda mavi aslında bunu çok beğendim esma güneş melodi alya garusu bak nasıl bu sallanıyo hemde 15 aya kadar yatarmış...
valla kadın taktikçi uyanık beni övüyor eşime o yokken sıkıntıya sokyo beni...lafları çok gıcık ediyo beni..
yaa ben gittigidiyora pek güvenmiyorum nedense aldığım hiçbirşey kaliteli gelmedi ama bu çok güzel görünüyor bilemedim...
baksana esma bu nasıl hoş dimi?Eki Görüntüle 342521
miray canım nbr nasılsın? nası gidiyo hamişlik..park yatak resmi göstermişssin aman onlar çok adi..park yatak düşünüyosan kraft yada graco park yatak düşün onlar kaliteli ben kraft aldım graco yu çok beğendim ama sallanma özelliği yoktu hafif bi sallanıyo odası olmıcağı için sallanan bi yatak istedim kraft aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?