cnm gg den almak zorunda değilsin..
bebek mağazalrındada oluyorr..
antalyada yokmu..
cibinliklii... alabılırsın....
yada kendin süsleyebilirsin.. park yatakda kalite de onmlii...
yaa ben gittigidiyora pek güvenmiyorum nedense aldığım hiçbirşey kaliteli gelmedi ama bu çok güzel görünüyor bilemedim...
baksana esma bu nasıl hoş dimi?Eki Görüntüle 342521
cnm ben kanzdan aldım... park yatağı sallanıor.. markası kanz..
içinde visko yatağı ile 260 tlye aldım..
dur bakalım bulabilecemmi
benim nacizane tavsiyem gözünle görmeden bakmadan netten alma..bebek mağazalarına baksana gezerek görerek al ben aylardır gezip bakıyorum kalite olarak chico,kraft,graco en kalitelileri..yalnız içlerinde sallanma özelliği olan bir tek kraft
CANIMMM dAR PAÇA KOT GİYDİM ÜZERİNE SİYA gömlek bluz karısımı kollRI BOL bi bluz giydim. altına sıyah topuklu ayakkabılrımı giydim carık model hehehe makyaj yaptım saclrı duzlestırmıstım dun öcelerimdee rakı biyazı:):):) takı yok zuhahaha:):)
cnm ole dıyorlar ama bebısler 6 aydan sonra ayaklanıyorlar esma da demıs dusme tehlıkelerı var hatta benmkı erken ayaklanmstı bırazda park yatagı asagı ındırmek zorunda kalmstm erkenden.. yanı bu mantıklı deıl yıne sonra park yatak almak zorunda kalabılrsın. ama suslu park yatak bulmazsan kendın susletırsın yaa ortu dıktırrsn falann zaten erkek cocukta cok fazla tullu mullu yatagı sevmıyorum ben kız olsa neyse cekıcı gelıyor amaaa
benımkıde oledrrr erkeklerın yannda benı yerımden kaldrmaz iş yaptrtmaz hep cnm cıcım kızımmm.. ama suratını astımmı oyyoyyy gor bak kacacck delık ararsınn
huhuuu gızlar
ne güzel bebiş yatakları şoook şekeeeer
hadi sende yap bi dene...
park yatakları konuşmuşsunuz.
miray park yatağı daha mantıklı. benimki sallanan büyüyen beşik. ama ben park yatak almadığıma pişmanım. şimdi uyanınca direk ayağa kalkıyor.
düşecek diye korkuyorum.
büyünce içinde oynar.
yaw ben çocuk olup işe başlayınca acayip dağıldım.
bazen hiç bi iş edemiyorum yorgunluktan.
şimdi pusetle gelip gidiyoruz. eve çıkaramadığım için babayı bekliyoruz. dün 10 du eve gitmemiz.
servise verelim dedik 180 tl demiş çok pahalı yaaaa!
yağmur yağmasa puseti babasına bırakıp otobüsle eve çıkıcam ama.
durakta otobüs bekleyene kadar kollarım belim kopacak.
evimi seviyorum ama yokuşta olması çok kötü((
hayatım biz istiyozki zaten. ama olmadı ilk ay. kısmet olur elbet. korunmuyoz yani. bakalım nasip
bekliyoruz ozman haberi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?