tşkler cnm valla bu borç belımı büküyo evlendım evlenelı borc düşünmekten doğru duzgun alışverış yapamaz olmuştum hala devam edıo ama olsun 400tl büyük paraydı benım içinçok şükür bıttı
kaldı 250 tl ama onunda cok var ya 2013 te btcek
len paşam nasıl kabız neyım değil ınş
aaaa aşkolsun ölemi algıladınn
kuşum ne hakareti yaaaaaa
Hahayyyy harbi iyiki erkek diilsinnn
böcük sevindim eşinin işe başlamasına.
bak boş yere üzdün kendini.
güneş she yi bende seviyorum ama mavi olanı birde mor olanı.
ay geçende flormardan deodorant aldım. yani kız parfümünü sıktı beğendim ama deosunun alakası yok o kokuyla.
ağır geldi bana kokusu.
benim kokum nevea fresh ve fa yeşil kapaklı.
onlar gibi kokan parfüm istiyorum.
güneş bana da hipnotic önerdin ama ben hafif fresh kokuları seviyorum.
böcük sevindim eşinin işe başlamasına.
bak boş yere üzdün kendini.
güneş she yi bende seviyorum ama mavi olanı birde mor olanı.
ay geçende flormardan deodorant aldım. yani kız parfümünü sıktı beğendim ama deosunun alakası yok o kokuyla.
ağır geldi bana kokusu.
benim kokum nevea fresh ve fa yeşil kapaklı.
onlar gibi kokan parfüm istiyorum.
güneş bana da hipnotic önerdin ama ben hafif fresh kokuları seviyorum.
ee bunun tülü yok mavisi güzelmiş ama bana cibinlik lazım mucuk die apatal bir sineği var antalyanın temmuzda.
tşkler cnm valla bu borç belımı büküyo evlendım evlenelı borc düşünmekten doğru duzgun alışverış yapamaz olmuştum hala devam edıo ama olsun 400tl büyük paraydı benım içinçok şükür bıttı
kaldı 250 tl ama onunda cok var ya 2013 te btcek
len paşam nasıl kabız neyım değil ınş
sinekliği var miray orda göstermemişler ama bi baştan bi başa geçiriliyo tepeden gelen değilde..sen bi git mağazada gör
kızz ben napayımm öleyimmi bilyosun borçlarımı tekrar saydırtmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çalılşıyorum işte yapabilceğim bişi yok ...hala daha salonuma yemek masası alamadım eşime dün dedim yeter burda masa olsun artık ben TV karşısında yimek istirommm....
dedi tamam gider borca alırık bitane
günaydın kokoşlarımmm
meloşum mersı cnm:
mıray sızın halınız nolcek bılmem ınankı o borçlarla ben uyyamazdımkı sızın bıde bebenız olcak ne dıyım Rabbım hayırlısını nasıp etsın sağlık sıhhat versınde ödeersınız ınş.
ama eşin ınat edıp borca gırıyo sen gıdıp pahalı hedıyeler alıon sonra böle oluyoo
benımde 1 yıl masam yoktu 1,5 yılda tv yoktu evde şimdık var hepsı şükürmasamıda bırınden aldım he 200 tl ye bıde konsolu var ben kıtaplık yaptık üst kısmı camlı altı kapalı kapaklı
hole koydum altı ayakkabılık üstü kıtaplıknapım ama evım olsunda hepsını yenı alırım ınş
güneşşşbeğendiye herkeşe önerir
günaydın cnm
kocan için hayırlı olsun işe başlamış.
bizim durumumuzu annem gördü diyo sen nasıl unutmuyon bukadar borcu dedim excelde tablo oluşturdum 2015 'e kadarannem böyle oldu...
yaws diyo bebek geliyo azcık biriktirde öde şunları dedim anne ben biriktirsem kociş yok şura gidem yok dışarı gidem yemek yiyem böyle yapıo...
dedi seninde hoşuna gidiyo ama
Maaşıma 50 TL zam gelmiş sandıydım 100 TL miş sevindirik oldum ...iyiki çalışıyorum zamanla hepsini hallederim..ama dediğin gibi bebğin odası şusu busu derken bide doğum parası vallahi ben su üzerine çıkamam bu sene ...
masayı alıcam yaa böcük geçen teyzem geldi salonda L takım ve TV ünitesi var sadece dedi gelin evi bölemi olur tabii onlar alışmış dolu dolu eşyaya dedim konsol ve masa alınacak bu ay ...
Gidip onuda mobilyacımdan alıcam son taksidim kalmıştı 900 biraz fazla yapmışız son taksidi onun ben 600 TLsini eşimde 300 ayarladı gidipp verelim onlarıda alalım dedim..
yani bir borç bitiyo bir borç başlıyor..Tek umudum cafenin yazın iyi işlemesi yoksa ne olur bilmem ...ona rağmen pozitifim ama ben ödeneir napalım kafayımı yiyim eşime yedirtim...
bebeğin yok 4 boyutlusu 130 yok muyane 60 her bide testler 250 tuttu bu masraflarda kesin şimdiye 700 ü buldu yanisi hep masraflar artıyor ben nasıl bitirim borçları.
günaydınnn kızlaaarr huhuuu benm keyfım yok yaaaa cok mutsuzummm sebebııı nedır bılemıyorum amaaa
alyam melosa gıtmez o koku mutlaka ben o parfum sordugndaa bunlara baktk ben bunu begendım ıclerınden demısmdırrr hehehehama nil e giderrr:):) aşk gadunu oo:)
kuzum normal taksit ne kadar ki fazla yazmış. taksit olarak bana çok fazla geldi.
birde bebeğin neden 4 boyutlusunu çektirdin. ben dr. sordum gerek yok ama istersen çektir dedi. ben çektirmedim. sigortalı değil misin sen? 60 tl muayne çok fazla geldi bana. testlerde çok tutmuş. ben 4 lü taama yaptırdım sigorta yarısını karşıladı 70 filan tutmuştu.
bebem biraz ekonomik olun. dışarda yemeği filan bırakın. bebeniz olacak çok masraf oluyor. eksikler hiç bitmiyor inan. benim hala salonda yeni perdem yok. ama almıyorum.
kaç kere niyet ettim vazgeçtim. bulaşık makinam bozuk yaptırsam eskisi gibi olmuyor. almaya kalksam dünya para. elde yıkıyorum.
ay yok kız sen bana hıpnotıc demedin pardon bebem. davidof dedin ben unutmuşum.
şimdi yazınca hatırladım.
niye mutsuzsun. bende öyleyim ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Günaydınnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
güneşim al bendende o kaar benim de hiç keyfim yok yaaaa mtsuzum herhalde bende benim nedeni var
alya kızın nasıl oldu?
Sen neden mutsuzsun?
Günaydınnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
güneşim al bendende o kaar benim de hiç keyfim yok yaaaa mtsuzum herhalde bende benim nedeni var
kızım öncekinden iyi ama yine gece ateşlendi sabaha kadar uğraştım bırakıp geldim
Benim mutsuzluğummm şu
sıkıldm bin prçaya bölünmekten koşturmaktan rahat olamamakdan bişiyleri hep yetiştirme çabasından işler için mekik dokumakdan yo-rul-dummmmmm
canım ya sende haklı yere mutsuzsun kıyamaammm
bende böleee gercekten bır dost ortamım yok sureklı calısıyorum ve hep dedıkodducuların içindeyım ondan cok sıkldım gercekten eglenebılcegım kişiler istiyorm sanrm hayatımdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?