Kokoşş Hatunlar Kulübü

sohbete baktım ama benlık bısey yok

nan senlık ne olcak konu ac bugun ne gıydın piyasada neler var tarz vs anlt helee alla alla

ben sımdı ykm yegıttım ogle arası bişi alamadım ama koton reyonuu cok renklıydı ofyaaa

buyaz rengarek etekelr dıktırcem kendımee uzun uzun onlarla taklcam karar verdım gızlarrr:):) zaten uzun elbıse cok sevıyorum yazın gıyyrdum eteklerımde vardı ama renklendrcemmm bolbol

hahhayy garu karakışta yazı düşünmüş
burda bizim toto donsun
orlarda yazı düşünn

kız öbür topikte takılsana muhabbete bana yaniiiiii

kızım bu kış aylarında cok sık olunmuyor sankı ya usumekten ustustte gıyınos
siyah uzun hırka kırmızı bogazlı kazak kot mantoln cizme saclarım acık fonlu siyah makyaj yaptımmm bıde

ne bilim pacum aklımada bişey gelmıyı ama delı gıbı alışverıs yapasım varrrr

aynen benimde zati seneye hazırlık 2 çift çizme hırka kaban falan alicimmmm
h.sonu alırım biraz
bide trençkot istym 1 aya giyilir

hahhayy garu karakışta yazı düşünmüş
burda bizim toto donsun
orlarda yazı düşünn

kız öbür topikte takılsana muhabbete bana yaniiiiii

geleyommm

kız napimm ya hayal kurdummmm işte dıkıs yapn ark vardaa kuams alcm dıktrcm soz verdıler bana hehe buarada sen benım ısı untmuyrsn demııı yaaa gelıncee o lkiişi

kızım bu kış aylarında cok sık olunmuyor sankı ya usumekten ustustte gıyınos
siyah uzun hırka kırmızı bogazlı kazak kot mantoln cizme saclarım acık fonlu siyah makyaj yaptımmm bıde

ya ben cok paspalım sabah uyuyakalmıszzz telfonlr kapnms sarj bıtmıs allahtn arabayı eısm kuzenınee vermstı onlr arabayla gelıp zıle basmıslrr uyandrmıslr her ıste bır hayr var araba bızde olaydı uyurduk oglene kadar neysee bı fırladk ne buldm gecrdm saclrıda topladım darmadagın bana baskın yapsanız kokoş topiknden atarsınz vallaahii hahaha

h.sonu alırım biraz

ya bende trenckot ıstıyrm ama cok acıldım buayyy alamammm sanrm

Resmen uyukluyorum bugün yaa :105: :105:
keşke yarın çalışmasam

Nabersiniz yawrular

Son düzenleme:
h.sonu alırım biraz

bende su ugg lardan almak istyommm sonra bır suru sey ıstıyom sole sıkıdım sıkıdım ama hava soguk alışverişe cıkacak arkıdısım yok

Resmen uyukluyorum bugün yaa :105: :105:
keşke yarın çalışmasam

Nabersiniz yawrular

hoşgeldın kuzuuu

bende su ugg lardan almak istyommm sonra bır suru sey ıstıyom sole sıkıdım sıkıdım ama hava soguk alışverişe cıkacak arkıdısım yok

bende yagmur cımzlerınden alacktm ındırmden kocem hayr yeter evde koyack yer yok deıdı alamıyorum amatrenckota bişidemez snaıyrm ınss

nek bacıı hoşgelmişsinnnnnnn
hangi köfte kız tarif verin hele

ben de çok istiyodum o ugg'ları ama çok pahalı yaa 199 tl
ben de twigiden ucuzunu aldım, daha gelmediler ama haftaya kargolanır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…