bende caPİCİNO MU İÇTİM BİTTİ ŞİMCİKKKhaaa içiyom laaa elimde kupam yemeğimi yedım
sohbete baktım ama benlık bısey yok
bende caPİCİNO MU İÇTİM BİTTİ ŞİMCİKKK
SENİ BENİMİ VAR NAN AT ORTAYA BİŞİY KNŞLM YANEEEEEEEE
afiyet olsun bacummmm ne bılım cocuk muhabbetı varya benım daha bebişim yok onun ıcın araya gırmıım dıdım
sohbete baktım ama benlık bısey yok
nan senlık ne olcak konu ac bugun ne gıydın piyasada neler var tarz vs anlt helee alla alla
ben sımdı ykm yegıttım ogle arası bişi alamadım ama koton reyonuu cok renklıydı ofyaaa
buyaz rengarek etekelr dıktırcem kendımee uzun uzun onlarla taklcam karar verdım gızlarrr:):) zaten uzun elbıse cok sevıyorum yazın gıyyrdum eteklerımde vardı ama renklendrcemmm bolbol
olar mı bebem başka bişiy yaz sen cvp veririm hremencekkkk
nan senlık ne olcak konu ac bugun ne gıydın piyasada neler var tarz vs anlt helee alla alla
ben sımdı ykm yegıttım ogle arası bişi alamadım ama koton reyonuu cok renklıydı ofyaaa
buyaz rengarek etekelr dıktırcem kendımee uzun uzun onlarla taklcam karar verdım gızlarrr:):) zaten uzun elbıse cok sevıyorum yazın gıyyrdum eteklerımde vardı ama renklendrcemmm bolbol
ne bilim pacum aklımada bişey gelmıyı ama delı gıbı alışverıs yapasım varrrr
hahhayy garu karakışta yazı düşünmüş
burda bizim toto donsun
orlarda yazı düşünn
kız öbür topikte takılsana muhabbete bana yaniiiiii
kızım bu kış aylarında cok sık olunmuyor sankı ya usumekten ustustte gıyınos
siyah uzun hırka kırmızı bogazlı kazak kot mantoln cizme saclarım acık fonlu siyah makyaj yaptımmm bıde
aynen benimde zati seneye hazırlık 2 çift çizme hırka kaban falan alicimmmm
h.sonu alırım biraz
bide trençkot istym 1 aya giyilir
Resmen uyukluyorum bugün yaa :105: :105:
keşke yarın çalışmasam
Nabersiniz yawrular
aynen benimde zati seneye hazırlık 2 çift çizme hırka kaban falan alicimmmm
h.sonu alırım biraz
bide trençkot istym 1 aya giyilir
afiyet olsun kuzummmhoş gedın nekım gecen annem geldıgınde senın koftelerden yaptım kulaklarını cınlattım genem
Resmen uyukluyorum bugün yaa :105: :105:
keşke yarın çalışmasam
Nabersiniz yawrular
bende su ugg lardan almak istyommm sonra bır suru sey ıstıyom sole sıkıdım sıkıdım ama hava soguk alışverişe cıkacak arkıdısım yok
bende su ugg lardan almak istyommm sonra bır suru sey ıstıyom sole sıkıdım sıkıdım ama hava soguk alışverişe cıkacak arkıdısım yok
afiyet olsun kuzummm
ben de 2 ay olucak yapmadım o köfteyi, yapim bi ara
Ugg lardan bende yok kızkardeşimde var sevmiyom onları pek bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?