Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm alyanında dediği gibi işte zarif bir bayan veee kocaman bir ayak ayı pençesi gibi dicem kızcaksınız bana
ayakkabının büyüklüğü için bu benzetme:)

bana şirin geliyorr bılemıyorum ayaklarım zatı 35-36 numara accık buyuk gorunse bı sorun olmaz yane
dar pantolonla cok sık duruyor bence

teşekkrü ederim canımm, 20 tl çekim vardı değerlendirmem laızmdı bunları aldım..sadesi yoktu, ben de sadesinin taş rengine bayılıyorum

yooo buda gusel canım ben kafaya koydum sıyah alcam açık renk almıstım bej tonunda harleyınde bu tarz modelı vardı bılırsın cok kırelenıyor ozaman ıyı gorunmuyor

kızlarrrrr bişiy sorcemm
güneş sen de almayı düşünmüssün ya bu yağmur çizmesi karda giyilir mi yani kayar mı acep alam ataköyden harbi olmazsa iade edrim dmi ama
canım ben yağmur çizmemi karda giyorum, şu geçen hafta kar yağdığından beri ayağımda..
sıkıldım ama süper yani su geçirmiyo, kaymadım da hiç..
ben kotondan almıştım, alt kısmı lastik sadece, üst uzun kısmının tamamı deri.

bana şirin geliyorr bılemıyorum ayaklarım zatı 35-36 numara accık buyuk gorunse bı sorun olmaz yane
dar pantolonla cok sık duruyor bence
birde kalın tayt, üzerine uzun salaş kazakla giyceksin ugg ları süper oluyoo

yooo buda gusel canım ben kafaya koydum sıyah alcam açık renk almıstım bej tonunda harleyınde bu tarz modelı vardı bılırsın cok kırelenıyor ozaman ıyı gorunmuyor

siyahlar da çok güzel duruyor. Bambide 199 azcık daha indirime girsin ben de alıcam bitane kısa bot şeklinde olanlardan

kızlarrrrr bişiy sorcemm
güneş sen de almayı düşünmüssün ya bu yağmur çizmesi karda giyilir mi yani kayar mı acep alam ataköyden harbi olmazsa iade edrim dmi ama

ben burda kar yağdığında giydim yağmur gelecek diye. kayıyor valla orda daha fena koyar.

ben seviyorum uggları taytla ve kotla çok cici duruyor.
zaten benim ayaklarım büyük.
yağmur çizmelerimde çizme gibi görünümü.
diğer genişlerden almadım.
burda yağmur sonrası hep sular aşağılara iniyor yokuştan.
sokak aralarından geçmek imkansız.
çizmemi giyip rahatça geçiyorum ayaklarım çok ıslandı bu yüzden.

tanıtiim tabi.adım merve.25 yaşındayım.nişanlıyım.saçım kumral.ama siyah boyalı.kilom 60.boyum 172.sonra?

hoşgeldınnn

alyam kaymaz dıye bılıyorum amaaaa emınde deılım sanırım oda aldıgın kalıteye bakar...

aay ben orguler cıkmıstı koceme dedım bana getırttı bır musterısınden taa ankaralrdan hamstım ıste gecnlerde anlatmısımdı ank gıdyorum sen metroda yagmurda bır kayyy havada uctummm kutt kafam yeere bolee kolaar yanda ayaklar metrotya carpms durmda kendımı yerde bulmustummm yıldızlar ucuzyordu o yıldızların arasından ınsanlar goruyordum hayal mayalll allah korudu bebemı ve benıııı kocem hemn o cızmeyı atmıstı 2.ye gıydırmedıı öle olursa bende alamammm yafss ama sanmıyorum kullannlr memnunn ..

bnmkı harley almstm gecen sene ondan ızın vermiyy

birde kalın tayt, üzerine uzun salaş kazakla giyceksin ugg ları süper oluyoo

siyahlar da çok güzel duruyor. Bambide 199 azcık daha indirime girsin ben de alıcam bitane kısa bot şeklinde olanlardan

evettt salaş kıyafetler saclarıda dagnık toplucan sıyah puslu makyaj halka kupe off cok cıcı olur

kısss sende hec bırını begenmıyonnnn laaa

dellendirme benuuuuuu kıs haaaaaaaaaa

harley deme güneşimm çok sinirliyim
ben harleylerimi anacımda bırakmıştım
k.kardeşim de temizlikçi garuyla temizlik yaparken anacımda
atmış onları varya yepisyeni taş çatlasa 10 kere giymemişimdir
ayy dellendimm
tabi garu kendi gibi zengün zannetti beniii
neymiş efendim geymiyomuşummm
evettt salaş kıyafetler saclarıda dagnık toplucan sıyah puslu makyaj halka kupe off cok cıcı olur

off harbisaç başş harika
halka küpe deme zati hastasıyımmmm

Son düzenleme:
kız napiim?kullanışlı ama.zaten ayakkabım çok benim.pek giymem uggları.yakın bi yere gidince geçiririm ayağıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…