cnm alyanında dediği gibi işte zarif bir bayan veee kocaman bir ayakayı pençesi gibi dicem kızcaksınız bana
ayakkabının büyüklüğü için bu benzetme:)
kıs okumuyomusun sen numarsı kalmamıstı dedim ya lacosta vardı
teşekkrü ederim canımm, 20 tl çekim vardı değerlendirmem laızmdı bunları aldım..sadesi yoktu, ben de sadesinin taş rengine bayılıyorum
tanıtiim tabi.adım merve.25 yaşındayım.nişanlıyım.saçım kumral.ama siyah boyalı.kilom 60.boyum 172.sonra?
hayallam okudum ilkindede 2, yazınca varda almıyon zannettim delüüüüüüü
canım ben yağmur çizmemi karda giyorum, şu geçen hafta kar yağdığından beri ayağımda..kızlarrrrr bişiy sorcemm
güneş sen de almayı düşünmüssün ya bu yağmur çizmesi karda giyilir mi yani kayar mı acep alam ataköyden harbi olmazsa iade edrim dmi ama
birde kalın tayt, üzerine uzun salaş kazakla giyceksin ugg ları süper oluyoobana şirin geliyorr bılemıyorum ayaklarım zatı 35-36 numara accık buyuk gorunse bı sorun olmaz yane
dar pantolonla cok sık duruyor bence
yooo buda gusel canım ben kafaya koydum sıyah alcam açık renk almıstım bej tonunda harleyınde bu tarz modelı vardı bılırsın cok kırelenıyor ozaman ıyı gorunmuyor
dellendirme benuuuuuu kıs haaaaaaaaaa
kızlarrrrr bişiy sorcemm
güneş sen de almayı düşünmüssün ya bu yağmur çizmesi karda giyilir mi yani kayar mı acep alam ataköyden harbi olmazsa iade edrim dmi ama
cnm alyanında dediği gibi işte zarif bir bayan veee kocaman bir ayakayı pençesi gibi dicem kızcaksınız bana
yani bana göre öyle kendi fikrimce
yağmur botlarınıda sevmiyim oda kanalizasyon işçisi gibi görünüyo
tanıtiim tabi.adım merve.25 yaşındayım.nişanlıyım.saçım kumral.ama siyah boyalı.kilom 60.boyum 172.sonra?
birde kalın tayt, üzerine uzun salaş kazakla giyceksin ugg ları süper oluyoo
siyahlar da çok güzel duruyor. Bambide 199 azcık daha indirime girsin ben de alıcam bitane kısa bot şeklinde olanlardan
yani bana göre öyle kendi fikrimce
yağmur botlarınıda sevmiyim oda kanalizasyon işçisi gibi görünüyo
dellenn sana yakışır annemmmmmmmmmm
kızlar benimde ugglarım var.ama pe sevmiyorum yaaa.
dellendirme benuuuuuu kıs haaaaaaaaaa
harley deme güneşimm çok sinirliyimhoşgeldınnn
alyam kaymaz dıye bılıyorum amaaaa emınde deılım sanırım oda aldıgın kalıteye bakar...
aay ben orguler cıkmıstı koceme dedım bana getırttı bır musterısınden taa ankaralrdan hamstım ıste gecnlerde anlatmısımdı ank gıdyorum sen metroda yagmurda bır kayyy havada uctummm kutt kafam yeere bolee kolaar yanda ayaklar metrotya carpms durmda kendımı yerde bulmustummm yıldızlar ucuzyordu o yıldızların arasından ınsanlar goruyordum hayal mayalll allah korudu bebemı ve benıııı kocem hemn o cızmeyı atmıstı 2.ye gıydırmedıı öle olursa bende alamammm yafss ama sanmıyorum kullannlr memnunn ..
bnmkı harley almstm gecen sene ondan ızın vermiyy
evettt salaş kıyafetler saclarıda dagnık toplucan sıyah puslu makyaj halka kupe off cok cıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?