Kokoşş Hatunlar Kulübü

aslında onuda dıcektım ıyı oldu alyammm

eger sut pompası lazımsaaa

hastane tıpı kıralamak daha mantıklı eger kıralanıyorsaaa

cunku onlar daha guclu medelada fena deıl ısımı gordu ama sutum azaldı tabıkı cocugun emdıgı gıbı olmuyorr...

benım cocuk hastaneye odaya gırdı hemsıre mememe bı yapstrdı benımkıı sankı japonla yapstrms gıbı emmeye baslamıstıı ay cok garıp bır duygu herseyı unutoyrm o anı untmuyorumm... emme meraklısydı :):)

buarada dun yıne otobuste meme meme dıye tutturdu rezıllık

anammmmm memmee haaa
bizim özümde tuturyo evde teyzemın ustunu basını sıyırıyoo krız tutuncaaaa

yaa benim sütüm çokdu göğüsler dolmuş gerilmiş
kuzum çok istiyodu ağlıyoduda kavrayamıyodu uç falan kalmamış tı memede ondan sonra tabi 19 ay emdi

kiralanıyor ben kiralamıştım

valla pompa konusunda hep kendimi suçluyorum.
gidip arkadaşlarımı dinleyip lansilosh manuel aldım.
bilseydim elektirkli yada hastane tipine bakardım.
benim göğüs ucum yoktu. hemşire görüp duruyor bir öneri söylemedi. nerden bileyim.
süt gelmedi emziremedim.
ama hala içimde bir yara olarak kaldı.
acaba beni emmediği için mi anne demiyor?
sizinkiler gibi yapışmıyor bana?
çünkü emen çocukla anne arasındaki bağ çok farklı.

ayy şöle düşünme meloşş nedemek yya olurmu öle şeyy

ama hemşire hatası bizim hemşire uyardı
hastanede pompayı getirdi alamaz bu bebiş bu göğsü demişti
pompa alın kiralayın demişti
bizde hem elektrikli aldık
evede kiralamıştık iyi olmuştu

meloşş kız ne alakaaa anne demıyor dıyorsun eyy allammm yaaa benımkıde delı gıbı emdı ılk anda kaptııı saatlerce emzırme seansları yasadık bıkma derecesınee geldımmm..gogsumde yaralr oldu yınede emzırdım falan dusun ama cocuk bana deılde babanneye anne dedı:):)

dun aksam mesela almaya gıttım gel oglum dıye gelmyıor mama dıyor babannede dolaba yapısyr kapıda ayakta beklıyorum odaaa zevk aldıgı ıcın oglum hadı dıye zor dıyorr guluyor ancaa bırde demezmı korkarm bıraz buyusunn bu evden hıc cıkmıcakk bnde dedımkı bana uyarrr benımdee kafa dınlemey ıhtycm var buaralr sızde kalsın bırazzz:):)

yanı demem okı emzırmeyle falan alakalıı deıl bızıım tek sanssızlıgımızzz calısmak zorunda kalmamız ve cocukalrımıza baskasınınn bakmasıı sakın böle deyıp yıpratma kendınıı...

ama öyleeeeeeeeeeeeeeee
ya hep ba ba diyor. hatta bana da baba diyor.
salak hemşire gördüğü halde bişey demedi.
ben nerden bileyim süt gelmediğini bile anlayamadım.
3. gün sağlık ocağına gittik hemşireler sadece göğüs ucu alın dedi.
aldık çocuk emiyor süt yok. istemiyor ağlıyor.
manuel pompayla uğraşmaktan kolup kopuyordu.
çıkan süt 30 cc.
benim hayatımdaki en büyük yara olarak kalacak bu

ay meloş valla alemsınn benımkıde gece uyanıyor baba dıye aglıyorrr...

onun yanına gozu kapalı gıdyorrr sarılıyor ustune yatıyorrr... o emzırmeyle alaklı dııl sımdıkı cocuklar genlde babaya duskunlerr:):)
galıbaa

kıs uzme canını yaaa bızım özüm annesini emiyor ama gende ba ba dıyor de de dıyor cunku bu kelimeleri solemek daha kolay anne demekten

of yaaaaa birde derlerdi erkek anaya bağlı olur diye.
eşim diyordu kız olsaydı bana bağlı olacaktı diye.
dün gece 9 dan 11 e kadar uyutmaya çalıştım. 3 kre uyudu yatağına koyunca uyudu. sinir oldum tabi. aldım verdim babasına. gitti yastığına yattı.
babası saçlarını okşaya okşaya uyuttu. gece yanımızda yattı.
dedim eşime alışmasın böyle yatmaya.
bana acayip naz yapıyor.
ama babaya daha sevecen davranıyor.
dün uyumadı diye kızdım poposuna vurdum.
sonra çok üzüldüm. ama vurma dediğim yavaştı.
gece üstünü örtmekten uyuyamadım doğru düzgün.

aman meloşş bırak yatsınnnnn nolcak yaa bende senın gıbı alısmasın bılmem ne dıyordum sımdı takmıyorum bız aksama kadr ısteyz cocuk kokumuza ozlem duyuyorrr... nekadr sure yatcakkı boleee nasılsa bırgun bızı ıstemıcek kendıne aıt oda ıstıcek hehehhe:):)tabıkı dusuncem pek mantıklı deıl ama bende cok ozluyorummm:):):) kokusunaaa hasret kalıyorum bazen. ben cok bagırıyorum omure ama bazn cıldırtıyor napımm bende pişman oluyorum. dun babasının dızıne yattı sırtını kasıttı öle uyudu bızmkıdee gecede uyandı ucak ucak dıye agladı ucak almstm ona ama oynamadı cok korktu muzıkten yınede gece uykusnda ıstedı hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…