cnm pompayı ozman şimdi almyım gerek yok çalışmaya başlamadan önce alırım....evet manuel alıyorlar genelde ama elektirkli pahalı meloşşş
kanguru 6 aydan sonraysa ben zaten 6 aylıktan sonra öyle taşıyamam kız minyon zayıf karuyum onuda sallıyorum almıcam ozman.
bbek çantası böyle puset gibi bişi var yanında gittigidiyorda gördüm o ne alaka pek sevmedim ayrı çanta alıcam.
bakım çantalarına gerek yok yaa banyo setini çekmecesine koyarım zaten ...
tatlımm bende cvp verem aklımdaydı çıkmış aklımdan
süt pompası ben o zamanlar çalışmadığım halde medela mı neydi güneş yazmış elektrikli ondan vardı pompalı ilk etapta aldık işe yaramadı
sonra ben eve kiralamıştımm hastane tipi
benim göğsümü ilk önce kuzum alamamıştı süt doldu almak zorunda kaldık
ki bide benim sütüm çokdu sürekli sağdım boşa akmasın diyeay maşallah diyeyimde
kanguruda aldım kullanamadım sürekli ağlayan gazlı bebek olduğu için rahat olmadı
çantada bende öle set çanta almadım ayrı şık çantalar aldım misal bitane pumadan spor öbürleri şık büyük çantalar
sebamed ürünleri aldımama pişik kreminden memnun değildim
güneşimidn dediği gibi hangisi iyiyse duyduklarımdan deneme yanılma yöntemiyle kullandıkkk
canım bebeğin doğsun bakarsın göğüs ucun yoksa alman gerekir.
alyada hastane tipi kiralamış.
ben elle pompalanandan hiç memnun kalmadım.
o sütü çok olanlar için sağıp dolaba koymak için.
kanguruyu şimdi alma zaten.
pusetle götürmek daha rahat oluyor.
bakım çantası ne hala anlamadım.
bende 2 tane bebek çantası var.
içine malzemeleri koyup çıkıyordum.
anladım pişik kremi bak nivea da kötüymüş teyzem dedi...diğer çanta konusundada bir spor dediğin gibi zevkli karu seni bide bebiş çantası alırım...
kanguru hiç sevmedim ben...nasıl alıcam bebeği yanıma arabada ilk ayrlar gerek yok dio annem yaa...
buarada bide sütüm boldu pompalamak zorumda kaldım boşuna gitmesin die yazmışsın eee benimde öle olursa pompa işe başlamadan lazım olur.
miroş ımkanın olursa kıralaa makınayı bee fıyatları arastrda ozmn kıraalrsın işteeee hem hastane tıpı mak daha kuvvtlıı sutunu azltmazz
kızlar buaraa bende saclarımı kahveye boyartıp sarı baylaj attryrdum cok sevıyorum ama artık boya yapmak ıstemıyorum yanı ıstyrm ama once boya sonra balyaj dııl dırek balyaj olsun kendı sacıma dıyorm ama sımdı dıpler geldı nasıl olcakdırek balyaj attrsam olurmu.. yanı tekrar kendı rengıne boyatp yaptıramam ama dıpler geldı kahve dıp yapmak yerıne sarı balyaj olurmu acabaaaa meloşş kocene sor bakım sımdı benm kuaforume gıtsem dıcekkı ama olmz rbılmem neee ztn cok pahalı ofyaa masrafı azltmam lazımmm artık
hımm hastane tipi değişikmi oluyor.
nekkkk cim maşallahhhh 41 kere hem güzel hem becerikli hatunsun valla
kocenlede nasıl yakışmışsınız heeeee
kahkül de çokkkkk yakışmış kızzzz
evette sütüm çok olursa ozman pompamı arayacam yana yana....nasıl bebeği bırakıp dışarı gitcem ....
bakım setlerinin çantası oluyor ama çirkin....ben ayrı bişi alıcam...
benim göğüs uçları paris sayesinde kocaman bebek için ideal emzik gibi.....
daha güçlü tatlımhımm hastane tipi değişikmi oluyor.
guclu oluyor cnm o makınalar almaya kalksan cok pahalı 300-500 degmez yanee
nektariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fotomuu koymuss kızzzz nerdn bakıyrsn poff
daha güçlü tatlım
nekin albümüne bak tatlım
YERİM BEN SENİİİnekkkk cim maşallahhhh 41 kere hem güzel hem becerikli hatunsun valla
kocenlede nasıl yakışmışsınız heeeee
kahkül de çokkkkk yakışmış kızzzz
TEŞEKKÜR EDERİM GÜNEŞİMMMtımam maşllah nek hatuna gozlerıde cok guzll:)
allah seniiiii
allah seniiiii
Bi tıkladım yan tarafta müdürüm, hemen kapattım da görmedi
manyakkkk birde 3.yu begnemıs hahahaha yokkii neyı begndın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?