Kokoşş Hatunlar Kulübü

ilk ben dıdım harley dıyeeeeee anam da benımkılerı atmıstııı
bende gettım postal harleylerden aldım onuda 5 kez anca gıymısımdım evde duruyor agır ya yuruken zorlanıyorum

kısss sende hec bırını begenmıyonnnn laaa

bende gettım postal harleylerden aldım onuda 5 kez anca gıymısımdım evde duruyor agır ya yuruken zorlanıyorum

ay evet cok agır kızlar yaa of bende aldım bırde dızıme kadr olanlrdann cocukla cok zor oluyor ayagım uyusuyorrrr ofyaaa( postal gıbı olnlrdn eskıden vardı daha ıyı onlr bıraz daha hafıf sankııı yada bunlr cok agr oldgundn unttm ofyaaaaaa

hımmm öle mi bugün bana takılmaya yer arıyon sennnnnnnkuşşşşşş

olsun ağır mağır bakkala çakkala markete giderken geyerim yanimmm
benimki yarım olandandı

kızlar bu havalarda en iyisi bot.benim 1 fuşya 1 pembe 1 kahverengi kinetix botum var.pembenin üstünde çiçekler böcekler açmış.ayyyyyyy çok kokoşşşşşşşşşşşşşşşş.

kızlar hiç birinizde söylediğim leopar ayakkabı yokmu?ya nolursunuz nerden bulurum onları? :-(

bana pek hoş gelmiyor leopar ayakkabılar...
yani iş çevremde ona uygun değil zaten.çekeyim leoparlarımı geleyim kaparlar beni
bende hiç bişeyi beğenmiyorum

Son düzenleme:
kızlar resmini nerden ekleye bilirim?bulsaydım çok giymezdim belki.ama taktım kafayı.dolgu topuk hemde.offff

bana pek hoş gelmiyor leopar ayakkabılar...
yani iş çevremde ona uygun değil zaten.çekeyim leoparlarımı geleyim kaparlar beni
bende hiç bişeyi beğenmiyorum
brck sen de ne anlarsın heç bişiy beğenmiyonnnn
leopar sevilmez miiii offfffff
kıs sen gıyon laaaa çarık mı?
hee çarık dana postundan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…