Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs sen gıyon laaaa çarık mı?

brck sen de ne anlarsın heç bişiy beğenmiyonnnn
leopar sevilmez miiii offfffff

hee çarık dana postundan

hoho valla çok güldüm haklısınız
annem hep der sen bu karaoğlanı nasıl beğendinde evlendin
leoparı kıyafetlerde bluzlarda daha çok seviyorum aslında.
aaaa durun durun babetimde var bi taneçok sevmiyomuşum ama bakın ayakkabım varmış

KIZLAR BEN GELDİM NBR bi geçmişe bakmam lazım...acele...bilyosunuz mesai bitmek üzre....

buarada bayom ve süngerciği geldi bebikin. bide sarı cam biberon almıştım o geldi.

kızlar geçmişte bişiler sormuştum vurdaki anneciklere bakım ne yazmışlar.

kızlar konu açılmışken saçlarınızı napıyosunuz?ben sıkıldım aynı şeyleri yapmaktan.değişikliye ihtiyacım var.

alya video açılmadı bende nasıl yapılıyor bende değişik bişeyler yapmak istiyorum.

miray cevap yazdım canım.

ay şu derdim vara girmeyim diyorum yine bakıyorum.
2 kişi bebeğini aldırmayı düşünüyor.
psikoljim bozuldu.

cnm pompayı ozman şimdi almyım gerek yok çalışmaya başlamadan önce alırım....evet manuel alıyorlar genelde ama elektirkli pahalı meloşşş

kanguru 6 aydan sonraysa ben zaten 6 aylıktan sonra öyle taşıyamam kız minyon zayıf karuyum onuda sallıyorum almıcam ozman.

bbek çantası böyle puset gibi bişi var yanında gittigidiyorda gördüm o ne alaka pek sevmedim ayrı çanta alıcam.

bakım çantalarına gerek yok yaa banyo setini çekmecesine koyarım zaten ...

cevaplarınızın altındakini nerden buluyosunuz?mesela kuzumla aşk yolunda .hayatımın anlamı prensim tugra...

haklısın cnm yaa set çantaları çok çirkin hiç sevmedim hele setleri öyle almıcam internette 85 demiştim sebamed için geçen ayrı ayrı baktım fişyatlarına 80 tutuyor gerek yok yaaa çantayı ayrı seti parça parça alırım...

pompayı şimididen alıyolar napcam gerek yok şimdi demi çalışlmaya başlamadan alırım ilk aylar yanında olucam zaten.

diğer kanguruyuda ben hiç sevmedim yanıma neyle alırım bebeği bilmem ama kanguru hoşuma gitmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…