dayanamıyorummmmmmmmmm.yok çarşıda marşıda.hiçbiyerde yoooooooook.offf nese.takmayın beni siz.
ay hayal ettim süpeeer
leopar dolgutopuklu bot istiyorummmmmmmmmm.
kıs sen gıyon laaaa çarık mı?
brck sen de ne anlarsın heç bişiy beğenmiyonnnn
leopar sevilmez miiii offfffff
hee çarık dana postundan
valla denk gelmedım dolgu topuk amaaa leopar bende sevıyorum busene eskıdne nefrt ederdım ahaah
demi bacummmm superr bu arda kahkul çok hoş kullan bence
cok guzel ama kızdada ne sac varmıs ben ole yapsamda corap gozukur alttan ınce benım saclar poff
süt pompası çalışırken sütünü sağıp evde bırakmana yarar.
yada bebek memeni alamadığı zaman sağıp biberonla verebilirisn.
ama manuel pompaları önermiyorum.
manuel elle sıkılan anlamında. ben lansinosh aldım ve hiç memnun kalmadım.
elektrikli olanlar daha iyi.
kanguru ilk 6 ay kullanılmıyor canım. bebeğin kemikleri için sakıncalıymış. 6 aydan sonra kullanabilirsin.
ben 14 aya kadar kullandım. şimdi bıraktık.
bebek çantasına set nasıl oluyor anlamadım.
bende 2 tane çanta var. tek olarak aldım.
bi yere giderken bezi maması biberonu termosu ıslak mendili kıyafeti vs. koydum.
hangi ürünleri koyacaksın şampuan seti mi?
günaydın tatlımmm....
sorularına cvp vereyımm benmm yasadıklarıma göre:):)
süt pompası calısacaksan ve emzırmeye devamsaa mutlaka sart ben hergun gunde 2 kez sagıp sut posetlerıne koyup buzlarla eve goturpppp k.v buzlgaaa atıyordumm cocuga ertesı gun
verıyordu. medelanın elektrıklısını kullandım en orta ayarlısı o fıyat ve verım acısından ama daha ıyılerıde var tabıkıı .
kanguru melodınn dedgı gıbı ılk 6 ay yasakkk.. sonrasında kullanabılrsn ama ben 1 yasına kadr zor kullandım cok agırlasıyrrr sanada zarar 13 k.g kadr dıyor ama. guclu bır hatunsan tasıyabılrsn belkıı . ben 1 ya dolmadan bıraktım onunla tasımaya boyun fıtıgım var cunku dahada ılerletıı .
ben bebek cantasını ayrı urunlerı ayrı aldım. cunku cok arastrmıstım begnmemmstm ole nıvea set falan. bırde belkı kremın pişk kremn farklı olckk her markann her urunu ıyı dıye bısey yok mesel chıcconun pişik kremını begndım bubschennın cok begenmedımm. misal. her neyse tatlımm sana parca parca almanı onerırım mesela cocugma yagda kulanamadm hıc sevmedı yag elımde patladı sureklı sut suruyorum vucudunaaa:)):)
gümnaydın tatlımmm
gunaydın asgumm
herkese hyrlı cumalrrr
kuzum o eski foto, kestirmedim kahküldemi bacummmm superr bu arda kahkul çok hoş kullan bence
bende açılmıyoo, yasak yutup, evde bakarım artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?